witam wszystkich,
dzisiaj na pewno Phildelphia 76-ers ładnie wygląda, co prawda ostatni przez nich przegrałem (pechowa porażka z NY, no ale prawda jest taka że przegrali wygrany mecz), no i raczej Iguadola,Brand,Young i Williams nie zagrają tak słabo jak z Knicks-ami. Ben może Ty mi wytłumaczysz dlaczego Speights tak mało gra, na moje oko gość w nosi dużo do drużyny, a ostatnio prawie w ogóle nie gra, a w ostatnim meczu pokazał że jest wartościowym zmiennikiem 8min 10pkt i 6zb.
drugim zespołem na który na pewno postawie tej nocy jest Chicago, podbudowani zwycięstwem z Bostonem dzisiaj powinni się przejechać po Wizards, Byki w najmocniejszym składzie więc myślę że warto po takim kursie (grali ze sobą w meczu przedsezonowym no i była miazga, co prawda był to Preseason Game no ale mimo wszystko rozmiary wygranej robią wrażenie!
no i po kursie >2 można spróbować Detroit, wydaje mi się że będzie to ekipa która będzie się rozkręcać.
z małych kursów na pewno Lakers, ostatnio w derbach przegrali, a dziś już powinien zagrać Gasol (dodatkowo Kaman raczej nie zagra)
reasumując mocno tripel: Chicago+76-ers+Lakers no i średnio Detroit