#3428500 - 29/09/2009 18:30
Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. Playoff
[Re: Radek_89]
|
old hand
Meldunek: 15/12/2005
|
Jeszcze dodam do tego co napisałem że delfiedor myśli że jak stawia się na jakaś drużyne to też zaznacza się że to na koncowy wynik... Np. Real - Milan 2 I co wtedy też delfiedor reklamujesz że może chodzi o połowe czasu? w końcu nie napisane czy chodzi o połowe czasu czy może o końcowy rezultat. Wtedy powinno byc napisane akumulacyjne i dodane czy chodzi o połowe czasu czy rezultat końcowy. Jak ktoś daje 1/1 to powinno by napisane że chodzi w takim razie o połowa czasu / wynik końcowy. Jak ktoś stawia 2-1 to musi zaznaczyc że chodzi o wynik końcowy lub połowy czasu oraz o co konkretnie chodzi. Twoim sposobem myślenia 90% osób z tego konkursy by w tej edycji wyleciało. Naprawdę ręce opadają, jeszcze ja mam udowadniac że kurs 1,24 był na over 1.5 w meczu MU  Rivaldo, subedit, teraz delfiedor
|
Do góry
|
|
|
|
#3428529 - 29/09/2009 18:37
[Re: delfiedor]
|
old hand
Meldunek: 15/12/2005
|
Przecież to ty reklamujesz moją oczywistą wygraną, a teraz siedzę raz w Czechach raz w Polsce, więc daruj sobie. Over 1,5 i kurs 1,24 to dla ciebie wysoki kurs? może chcesz poprawi traderów? do czego to dochodzi, że w tym konkursie będzie trzeba pisac że bramki się strzela piłką, podac rozmiar, oraz po ilu minutach ktoś wygra, bo w końcu wygrana dalej drużyny to może chodzic o 15minut, albo 45 minut. Najdelikatniejsze określenie twojej postawy to szczyt chamstwa.
|
Do góry
|
|
|
|
#3428541 - 29/09/2009 18:45
[Re: kowalwls]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Przecież to ty reklamujesz moją oczywistą wygraną, a teraz siedzę raz w Czechach raz w Polsce, więc daruj sobie. Over 1,5 i kurs 1,24 to dla ciebie wysoki kurs? może chcesz poprawi traderów? do czego to dochodzi, że w tym konkursie będzie trzeba pisac że bramki się strzela piłką, podac rozmiar, oraz po ilu minutach ktoś wygra, bo w końcu wygrana dalej drużyny to może chodzic o 15minut, albo 45 minut. Najdelikatniejsze określenie twojej postawy to szczyt chamstwa. Kowal, czytając Wasze wypowiedzi odnoszę wrażenie, że to nie jest szczyt chamstwa ze strony Delfiedora, a Twój szczyt braku zrozumienia tekstu. Ten spór wynika z tego, iż Delfiedor najwyraźniej nie wiedział, że Expekt na zakłady under/over wystawia inne linie niż 2,5. Ty tego nie zauważyłeś i nakręcasz się z każdym postem, zupełnie niesłusznie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3460177 - 16/10/2009 05:03
[Re: Conrad]
|
journeyman
Meldunek: 20/06/2009