Please be informed that your bet was not wrong but you betted on a so called bad line and all bets on this specific line was therefore cancelled.
Excerpt from our terms & conditions: 4.1
(10) We assume no responsibility for typing, transmission and/or evaluation errors. In particular, we reserve the right to correct obvious errors with the input of betting odds and/or the evaluation of betting results even after the event - or to declare affected bets void.
Your bet was cancelled and stakes has been returned to your betting account.
Do not hesitate to contact us if you wish more information"
W tym spotkaniu nie zagrają już Ashley Shields i Dellena Criner, które przed świętami wyjechały do Stanów Zjednoczonych. - Di początkowo miała dokończyć z nami sezon, ale dzień po wylocie Ashley poprosiła o wcześniejsze zwolnienie do domu. Nie robiliśmy jej większych problemów - wyjaśnia prezes pruszkowskiego zespołu Paweł Kędzierski. W tej sytuacji jedyną zagraniczną zawodniczką Lidera w Poznaniu będzie Djenebou Sissoko. - Ponieważ jesteśmy pewni utrzymania nie jestem zmartwiony tę sytuację. W tym momencie stwarza się doskonała okazja dla rezerwowych zawodniczek, które będą miały okazję skonfrontować swoje umiejętności do gry w PLKK - cieszy się trener Lidera Arkadiusz Koniecki.
#3817075 - 20/04/201015:16Re: Polska Liga Koszykówki Kobiet 2009/2010
[Re: - c1amak -]
Marian
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
Energa Toruń - Lotos Gdynia 2 1,68
nie mam czasu więc będzie szybko: zawodniczki Lotosu dzisiaj muszą wygrać, inaczej żegnają się z marzeniami o MP. Wczoraj przegrały przez ostatnia kwartę. Jeśli chodzi o składy, to dla mnie Lotos ma silniejszą kadrę i liczę że dziś podobnie jak w meczu nr 2 Gdynia udowodni że zasługuje na finał! Kluczem do zwycięstwa będzie walka na tablicach, wczoraj Gdynianki przegrały (dlatego będą musiały powtórzyć wyczyn z drugiego meczu w którym całkowicie zdominowały rywalki)
nie mam czasu więc będzie szybko: zawodniczki Lotosu dzisiaj muszą wygrać, inaczej żegnają się z marzeniami o MP. Wczoraj przegrały przez ostatnia kwartę. Jeśli chodzi o składy, to dla mnie Lotos ma silniejszą kadrę i liczę że dziś podobnie jak w meczu nr 2 Gdynia udowodni że zasługuje na finał! Kluczem do zwycięstwa będzie walka na tablicach, wczoraj Gdynianki przegrały (dlatego będą musiały powtórzyć wyczyn z drugiego meczu w którym całkowicie zdominowały rywalki)