siema, ja biore "kotwice" ale w tej chwili to jest baaaardzo luzny zwiazek wiec o integracje sie nie obawiam. jade autem i bede na miejscu wieczorem w piatek. trasa podrozy jesli kogos interesuje (1-2 miejsca wolne) to: JAROCIN-stalowa wola-tarnobrzeg-polaniec-krakow-ZYWIEC. teraz, jak najlepiej dojechac z krk do zywca. przez sucha, czy andrychow???
#3229270 - 24/06/200919:35Re: V zlot mecz.pl Żywiec
[Re: siwy212]
haku
Lucio Fulci Forever
Meldunek: 22/08/2006
jak Panowie się umawiamy w kwestiach doboru domków? BRDA jest nieco droższa od tych wolnostojących, ale ma wyższy standard. myślę że trzeba by było zrobić wstepną rozpiskę, kto bierze które domki. domek 2-osobowy jest już zajęty przez @czubka
#3229427 - 24/06/200920:41Re: V zlot mecz.pl Żywiec
[Re: Piostar]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Spox, z poprzednich uczestników zlotu pamiętam dobrze Maxxeya, moglibyśmy trójkę wziąć.
Haku, ile mamy do najbliższego sklepu gdzie moglibyśmy się zaopatrzyć w większe ilości piw? Trochę tych skrzynek pójdzie, chyba że zrobimy to ekologicznie i jakoś beczkę skombinujemy?
Mysle ze mozecie mi tutaj napisac jaki alkohol chcecie, piwo skrzynkami wodka na sztuki co do win, onda musisz mi napisac dokladnie jakie i ile chcesz bym mogl sie zorientowac czy to jest na hurtowni;) ja napisze wtedy jakie ceny na poszczegolne rzeczy, wy powiecie czy wam pasuje i sie wszystko przywiezie na miejsce.