#312948 - 02/07/2006 15:52
Re: Kosmiczne AKO
|
enthusiast
Meldunek: 31/07/2005
|
Quote:
@tomikopi1
co ile kuponow Ci takie cos wejdzie? dla mnie takie kupony to jak puszczanie totolotka wole jednak grac single...i mysle, ze lepiej na tym wychodze...
Ja jestem innego zdania. Mozna zarabiac na tym, jesli puszczasz takie zdarzenia w rozpisach(oczywiście niepełnych). np rozpisując na 2 mozliwości w zdarzeniu 3-drogowym. dobre do konkursów na wysokie AKO, ale wymaga juz sporego kapitału. Jest to (?chyba?) trudniejsze granie od "grubego" obstawiania singli, ale jaka satysfakcja jak ci takie AKO wchodzi!  Pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
#312949 - 02/07/2006 15:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
Yaahoo !!! Jeżeli dobrze wychodzisz na singlach to graj single. Ale gdybyś mógł to pochwal się i wklej z 10 kuponów. Singli to ja mam dużo, mogę powklejać. To co pokazałem wcześniej to kupony z których jasno wynika, że nie można bać się wysokich kursów tylko grać.
Pozdrawiam TomiKopi
P.S. I chcę jeszcze dodać, że kupony te nie są pociągami. Na jednym jest 5 zdarzeń na drugim 8 i wysokie kursy. Pociąg to 20 zdarzeń na kuponie i kursy marne od 1.10 do 1.45
pokazac kupon wygrany hmm fajnie i przyjemnie, ale pochwal sie ile takich kombinacji Ci nie weszlo, ile takich kuponow musiales puscic aby trafic takie ako, napewno wiele i liczac zysk od tego wszystkiego to juz tak kolrowo nie jest jak to widac po samym trafionym kuponie Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#312950 - 06/07/2006 07:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Quote:
Quote:
@tomikopi1
co ile kuponow Ci takie cos wejdzie? dla mnie takie kupony to jak puszczanie totolotka wole jednak grac single...i mysle, ze lepiej na tym wychodze...
Ja jestem innego zdania. Mozna zarabiac na tym, jesli puszczasz takie zdarzenia w rozpisach(oczywiście niepełnych). np rozpisując na 2 mozliwości w zdarzeniu 3-drogowym. dobre do konkursów na wysokie AKO, ale wymaga juz sporego kapitału. Jest to (?chyba?) trudniejsze granie od "grubego" obstawiania singli, ale jaka satysfakcja jak ci takie AKO wchodzi!  Pozdro
nie liczy sie satysfakcja z duzego trafionego Ako, liczy sie tylko zysk 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|