Anna Chakvetadze (RUS) vs Alona Bondarenko (UKR)Noc z 13 na 14 maja 2009 roku - Zebranie buków:
Unibet: Moi drodzy ... Myślę, że ludzie się coś domyślają, że kupiliśmy mecz od Kuzy z Aloną Bondarenko.
Epekt: No na pewno. Po takim wyniku ... Kto kupował ?
BAW: Jaa ...
Expekt: No BAW ... Tym razem chyba przesadziłeś. Nie mogłeś ustawić 1:2 w setach chociaż ?
BAW: Sory chłopaki. Chciałem dobrze. Ale Kuzie się chyba gdzieś spieszyło. Czy mogę to jakoś naprawić ?
Unibet: Jutro Alona gra z Chaki. Gracze nie są głupi. Domyślają się, że Kuza odpuściła mecz i chociaż nie są pewni dlaczego to zrobiła, to wiedzą, że Alona jest cienka i będą walić kasę na Chaki.
Expekt: No właśnie. Szczególnie, że Chaki odzyskuje formę ... A nie możemy dać na Chaki kursy 1,4 po takim zwycięstwie Alony, bo dopiero będzie skapa.
BAW: Dlaczego nie możemy, przecież ....
Unibet: Ty już się BAW lepiej nie odzywaj. Nagrzebałeś to teraz siedź cicho. Obojętnie co ustalimy i tak wyjdziesz na swoje z tą swoją złodziejską marżą.
BAW: Ostanio zmniejszyłem przecież ....
Expekt i
Unibet razem: Morda w kubeł !
(chwila ciszy)
Unibet: No więc tak. Proponuję jutro mimo wszystko ustawić zwycięstwo Alony. Jak wygra z Chaki wszyscy pomyślą, że naprawdę jest w formie, a Kuza już była przemęczona i zapomną o wszystkim.
Expekt: Też jestem za. My nie możemy ryzykować naszej reputacji. Tenis był, jest i ma być czysty.
Unibet: Okej no to ustalone. Kto kupuje ?
BAW: Chłopaki. Ja stawiam !
Typ W8inG4DeatH'a:
Alona Bondarenko