Opcje tematu
#3121033 - 09/05/2009 17:31 Madryt 9.05-17.05
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
tenis Mutua Madrilena Madrid Open tenis

Miejsce : Madrid, Spain
Data : 9-17 Maj 2009
Drabinki : 60M/32Q/28D
Nawierzchnia : Red Clay/Outdoors
Pula Nagrod : $4,500,000

INFO :
-----
Oficjalna Strona Turnieju
-----
Losowanie : Drabinki
-----
Plan Gier
-----
Scoreboard : live

Do góry
Bonus: Unibet
#3126049 - 11/05/2009 17:38 Re: Madryt 9.05-17.05 [Re: oli]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
To ja zacznę smile

Anna-Lena Groenefeld - Nadia Petrova
Typ: 2
Kurs: 1.58
Buk: Expekt

Na szybkości bo wychodzę zaraz wink Samo h2h 6-1 dla Nadii pokazuje, że Niemka nie ma sposobu na Petrovą. Obie panie są lekko puszyste wink ale Nadia ma bardziej sportową sylwetkę wink Uważam, że mimo nie najlepszej formy Rosjanki i przejścia jak burza przez kwale ALG to umiejętności zdecydowanie po stronie Nadii, która swoim potężnym forhandem będzie siac spustoszenie i wygra ten pojedynek.

Do góry
#3129267 - 13/05/2009 00:50 Re: Madryt 9.05-17.05 [Re: Bullet]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Ehhh jadę dalej sam, ale może chociaż mnie ktoś znowu do Oskara nominuje laugh

Dinara Safina - Na Li
Typ: Li +1.5 seta
Kurs: 2.1
Buk: BaH

Na Li to niezwykle wybiegana i waleczna Chinka. Kto widział ją w akcji wie o czym mówie. Żeby zdobyc z nią punkt trzeba albo byc niezwykle dokładnym albo bardzo konsekwentnym. W każdym z dotychczasowym meczów przeciw Safinie zawsze wygrywała min. 1 seta. Podobnie było we wszystkich jej meczach na ziemi w tym roku. Safina ostatnio dużo grała i z powodzeniem, ale męczyła się i z Zheng i z Martinez Sanchez. Myślę, że Li spokojnie stac na wygranie seta, a może i meczu.

Dziś zagrałem over gemowy (21.5) w meczu Zheng - Mauresmo bo zamiast grac wczoraj Zheng po 2.0 to dziś miałem już tylko po 1.75 w Unibet, a Momo lubi pograc trzy sety wink
Amelie powoli odchodzi do lamusa, a Zheng bardzo waleczna, świetnie gra przy siatce. Będzie ciekawy mecz smile

Do góry
#3132476 - 14/05/2009 05:23 Re: Madryt 9.05-17.05 [Re: Bullet]
W8inG4DeatH Offline
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro

Meldunek: 08/08/2004
Anna Chakvetadze (RUS) vs Alona Bondarenko (UKR)

Noc z 13 na 14 maja 2009 roku - Zebranie buków:

Unibet: Moi drodzy ... Myślę, że ludzie się coś domyślają, że kupiliśmy mecz od Kuzy z Aloną Bondarenko.
Epekt: No na pewno. Po takim wyniku ... Kto kupował ?
BAW: Jaa ...
Expekt: No BAW ... Tym razem chyba przesadziłeś. Nie mogłeś ustawić 1:2 w setach chociaż ?
BAW: Sory chłopaki. Chciałem dobrze. Ale Kuzie się chyba gdzieś spieszyło. Czy mogę to jakoś naprawić ?
Unibet: Jutro Alona gra z Chaki. Gracze nie są głupi. Domyślają się, że Kuza odpuściła mecz i chociaż nie są pewni dlaczego to zrobiła, to wiedzą, że Alona jest cienka i będą walić kasę na Chaki.
Expekt: No właśnie. Szczególnie, że Chaki odzyskuje formę ... A nie możemy dać na Chaki kursy 1,4 po takim zwycięstwie Alony, bo dopiero będzie skapa.
BAW: Dlaczego nie możemy, przecież ....
Unibet: Ty już się BAW lepiej nie odzywaj. Nagrzebałeś to teraz siedź cicho. Obojętnie co ustalimy i tak wyjdziesz na swoje z tą swoją złodziejską marżą.
BAW: Ostanio zmniejszyłem przecież ....
Expekt i Unibet razem: Morda w kubeł !
(chwila ciszy)
Unibet: No więc tak. Proponuję jutro mimo wszystko ustawić zwycięstwo Alony. Jak wygra z Chaki wszyscy pomyślą, że naprawdę jest w formie, a Kuza już była przemęczona i zapomną o wszystkim.
Expekt: Też jestem za. My nie możemy ryzykować naszej reputacji. Tenis był, jest i ma być czysty.
Unibet: Okej no to ustalone. Kto kupuje ?
BAW: Chłopaki. Ja stawiam !

Typ W8inG4DeatH'a:

Alona Bondarenko

Do góry
#3137939 - 16/05/2009 16:52 Re: Madryt 9.05-17.05 [Re: W8inG4DeatH]
W8inG4DeatH Offline
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro

Meldunek: 08/08/2004
Dinara Safina (RUS) vs Patty Schnyder (SUI)

16 maja 2009 roku - Zebranie buków:

Unipet: Witam wszystkich w kolejny tenisowy dzień. Turnieje tenisowe wchodzą w decydujące fazy. Ale najpierw chciałbym wyjaśnić pewne sprawy ...
Unipet: Kto tutaj czuje się taki bogaty, że pozwolił sobie na samego Murraya ?
(chwila konsternacji po chwili wstaje BAW)
BAW: Ja... Kończył u mnie wiele kuponików... Faworyci wczoraj powygrywali. Poza tym dzwoniła Fortuna, że ma ten sam problem. Wystawiła Rudego po @1,5 i każdy dziadek go miał na kuponie. No i się zgodziłem. Mam do niej słabość, tym bardziej, że mi to było na rękę. Pomyślałem, że skoro już fiksuje, to zrobię jeszcze mały trick ... Zauważyliście coś ?
Expekt: Ja zauważyłem, że poszło strasznie dużo over 22,5 ...
(zrobił się szum) Wszyscy: No my też .... my też.
BAW: No właśnie, bo ja na under 21,5 dałem ponad @3 i ludzie pomyśleli, że okazja. U mnie walili na under 21,5 po @3 a gdzie indziej overr 22,5 po prawie @2. Myśleli, że kasa za darmo, ale ja ustawiłem 22 gemiki hehehehe. DObre nie ?
(chwila ciszy ... plask BAW dostał liścia od Unipetu tak że usiadł)
Unipet: Takie rzeczy miałeś uzgadniać z nami.
BAW: Sory szefie. Nie było czasu ...
Unipet: A może ma ktoś coś do powiedzenia na temat meczu Jankovic ?
(zgłasza się Piniu)
Piniu: Ja kupiłem. Coś mmmmmało było wałków. Nie wiedałem, że BAW kombinuje z Ludym ... Poza tym lubie Pati ...
Unipet: Wyjdź !
(Piniu wychodzi)
Unipet: No to się narobiło. Teraz musimy się jednak skupić na dzisiejszym dniu. Jakieś sugestie ?
BAW: Może zwałkujemy na Momo ?
Unipet: Nic nie wałkujemy. Nie opłaca się. Mecz długo nie poleży.
BAW: To może Safina ?
Unipet: Po wczorajszych wybrykach Pinia ? Ogłupiałeś ? Chyba, że chcesz ustawiać gładki win Safiny. Tylko po co, jak każdy myśli, że Pati jest w mega formie ? Gdyby grałą wieczorem i kończyła kupony, ale tak to nie ma sensu.
BAW: No w sumie racja. A więc do południa nudy. Nie ma wałkowania :[
Unipet: Zebranie zakończone.
(drzwi otwiera Piniu)
Piniu: Cy coś psssegapiłem ?

Typ W8inG4DeatH'a:

poniżej 19,5 gema

Do góry

Moderator:  rafal08