#3100762 - 01/05/2009 05:55
Re: Dyskusja o The Ballers
[Re: Marian]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Oj zdziwlbys sie Marian Jak kilka miesiecy temu dzwonili i spamowali skrzynki komu sie tylko da tak teraz cisza Na chwile obecna ten przepis jest martwy, podzwon po notariuszach to Ci powiedza to samo Bo watpie zeby ktos z branzy sie przyznal, ze ruchu nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#3100795 - 01/05/2009 06:18
[Re: Ghost]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Ja na Twoj adres wyslalem Mam potwierdzenie Na priva odpisalem, na gg Ci nie pisalem, bo mialem prolem sie dobic kiedys tak jak Marian do mnie EDIT A o tych swiadectwach to pisalem juz tez w temacie polityka. Na chwile obecna to jedna wielka lipa
Edited by lupus (01/05/2009 06:18)
|
Do góry
|
|
|
|
#3103493 - 02/05/2009 06:36
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/12/2005
|
Wiec o energetyce wiemy juz sporo Ale o nagrodach tyle samo, czyli NIC. O ile nagrody Mariana i Drainta nie dotarly poniewaz "sklepy USA to nie sklepy w PL gdzie towar lezy na polkach i nie schodzi", o tyle skoro moja koszulka zostala zamowiona na ebayu to co z nia sie teraz dzieje? W jakiejs przedsprzedazy byla czy jak? A skoro wspomniales o tych sklepach w USA, to wyjasnij mi prosze jak to jest: wybralem sobie koszulke ktora byla w ofercie, nastepnie jej nie bylo(wybralem inna, zebys mogl zamowic jednoczescnie wszystkie nagrody z konkursu), a pozniej znow sie pojawila. Czyli co? wystawiaja tam rzeczy ktorych w rzeczywistosci nie maja na stanie? i nikt nie wie kiedy sie pojawia, a ju wogole kiedy zostana wyslane? Jesli czegos w tym sklepie nie bylo to znikalo to ze strony, wiec jesli sie pojawialo na stronie to musieli tez tym dysponowac co nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#3254961 - 06/07/2009 02:32
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/05/2007
|
Wiesz Lupus, miesiąc, dwa, trzy też pisałeś że juz beda za tydzien, juz beda w tym miesiacu,także taki post to gówno daje. Pewnie miałeś napisać DOJŚĆ, czyli są już wysłaneTakże, przy okazji jak wrzucasz super fotki ze zlotu, to może tutaj w "naszym" temacie wrzucisz screenshota, z potwierdzeniem zakupu i wysyłki dla wszystkich którzy wygrali nagrody. Piszę w zarówno w swoim imieniu jak i Mariana i oki83 ... ...Żeby mnie nie spotkało jakaś kara w postaci napadu na listonosza, lub niewyjaśnionego zagubienia przesyłki.
|
Do góry
|
|
|
|
#3255735 - 06/07/2009 16:33
[Re: Ghost]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
hehe i kolejnego mojego posta jakis mod usunal (nie ma to jak stac w obronie innego moda ktory robi uzytkownikow w jajo) brawo To raczej sam lupus usuwa. jesli faktycznie tak jest jak mowisz: to dla mnie lupusek jest "malutkim czlowieczkiem" choc po przemysleniu stwierdzam ze juz jest nie dosc ze krętacz to jeszcze kasuje wypowiedzi ktore mu sie nie podobaja jestem ciekaw tylko co go tak wkurzylo skoro usnal te posty?(nic obrazliwego tam nie bylo) hehe moze glupio mu sie zrobilo gdy przeczytal to: "predzej Turkoglu zmieni klub niz ja dostane jego koszulke (Orlando)"
|
Do góry
|
|
|
|
#3256133 - 06/07/2009 22:14
[Re: oki]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Za takie coś już dawno lupus powinien stracić moda...
|
Do góry
|
|
|
|
#3256237 - 06/07/2009 23:34
[Re: Kenny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/05/2007
|
Troche mnie dziwi postawa Conrada, Marian mu PW wysyłał ostatnio ja również... zero odzewu, a ceniłem sobie jego osobe wysoko. Wszystkie konkursy, pomoc przy forum cacy-zawsze pomagał i odpowiadał. Ten opis to jakas kpina, na zlot był jakoś osiągalny ale żeby napisać 1 sensowny post to nie ma czasu. To takie polskie.. i sie dziwimy że w kraju jest gorzej niż na zachodzie itp tylko polaczki tak potrafia. Robić z siebie pajaca przez kilka miesięcy, i cały czas mówić że wysłane, zapłacone, zamówione itp Potem pojawić sie na zlocie, i dalej uciekać od konkretów. "Teoretycznie powinny byc do konca lipa" To, że był na zlocie daje jakąs szanse że jednak wyśle tylko po co KŁAMAĆ, że już było zamówione kilka miesięcy temu itp TAKŻE LUPUS CZEKAMY NA SCREENSHOTY Z POTWIERDZENIEM ZAKUPU I WYSYŁKI!!!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|