#3070095 - 18/04/2009 03:06
Re: Amkwish system
[Re: Boubson]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
wiedzialem wiedzialem wiedzialem ... w ciemno szedlem ze miales cos do czynienia z psychologia... to zmienia czlowieka - po niej nic juz nie jest takie jak przedtem, nie?  ide bo poziom robi sie zenujacy... Ciekawa koncepcja....o zmianie człowieka pod wpływem psychologii.... Jakoś nie dostrzegłem tego u innych którzy też tego liznęli... 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070446 - 18/04/2009 04:43
[Re: Kefir70]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Amk - niestety jesteś tak bardzo sfrustowanym człowiekiem - że TY nawet nie potrafisz paru zdań wymienić w dyskusji żeby od razu nie przechodzić do wulgarnego obrażania...
Nietrudno (niestety) to zauważyć Wystarczy prześledzić dzisiejsze posty @amwkisha. Obraził w nich wiele osób, jednego z forumowiczów nazwał "debilem" i proponował mu kaftan bezpieczeństwa. Mnie osobiście, również wiele razy wyzwał od idiotów i debili. Pytam: dlaczego moderatorzy tolerują wulgarne wypowiedzi użytkownika @amkwisha?Ten Pan reprezentuje sobą absolutny brak kultury i uważam, że powiniem dostać co najmniej ostrzeżenie od moderatorów lub nawet BAN.
|
Do góry
|
|
|
|
#3070510 - 18/04/2009 05:04
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
ostro się robi, oj ostro - widocznie Amkw komuś nastąpił na odcisk swoimi wypocinami Nie narączkę Panom sprzedającym wiedzę...
|
Do góry
|
|
|
|
#3070534 - 18/04/2009 05:17
|
Luc Nilis
Meldunek: 18/10/2007
|
"...powiniem dostać co najmniej ostrzeżenie od moderatorów lub nawet BAN." jasne, zbanowac, nic prostrzego, w koncu zero wiedzy i pusto w głowie, po co tu ktos taki  mamy tylu nowych młodych gniewnych, inteligentnych i oczytanych userów ze po co nam on... jak sie czyta wypociny co poniektorych to sie noz otwiera.  podstawa to sprzedac typy, zaistniec w jakichs szmatławych gazetkach i walic głupa do napalonych dzieciaków widzacych szmal z typow przed oczami. szacun 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070538 - 18/04/2009 05:22
[Re: cobra]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
??? co się dzieje skąd ten krzyk i o co - odpowiedź jest prosta - nudę trzeba zabic  Poważni ludzie a dyskusja na zajefajnym poziomie - ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3070546 - 18/04/2009 05:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Amk - niestety jesteś tak bardzo sfrustowanym człowiekiem - że TY nawet nie potrafisz paru zdań wymienić w dyskusji żeby od razu nie przechodzić do wulgarnego obrażania...
Nietrudno (niestety) to zauważyć Wystarczy prześledzić dzisiejsze posty @amwkisha. Obraził w nich wiele osób, jednego z forumowiczów nazwał "debilem" i proponował mu kaftan bezpieczeństwa. Mnie osobiście, również wiele razy wyzwał od idiotów i debili. Pytam: dlaczego moderatorzy tolerują wulgarne wypowiedzi użytkownika @amkwisha?Ten Pan reprezentuje sobą absolutny brak kultury i uważam, że powiniem dostać co najmniej ostrzeżenie od moderatorów lub nawet BAN. Nie zrozumieliście sensu pytania. Chodzi mi o wulgarne wypowiedzi, obrażanie innych, nazywanie ich "debilami", "idiotami" itd. Jasne jest, że @amkwish takim zachowaniem łamie Regulamin forum, nie mówiąc już o standardach moralnych i braku kultury osobistej. Co więcej, nie pierwszy raz mu się to zdarza. Moderatorzy niestety znowu nie reagują na takie zachowanie @amkwisha i to nie jest fair. Osobiście, nie mogę patrzeć jak ten użytkownik obraża innych na lewo-i-prawo Prosze o komentarz modeatorów w tej sprawie. Sam już nie będę trzeci raz pytał czy obrażanie innych na forum jest w porządku i dalej będzie tolerowane 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070553 - 18/04/2009 05:31
[Re: sebkos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
ostro się robi, oj ostro - widocznie Amkw komuś nastąpił na odcisk swoimi wypocinami Nie narączkę Panom sprzedającym wiedzę... ...i ich przydupasom 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070572 - 18/04/2009 05:36
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
ostro się robi, oj ostro - widocznie Amkw komuś nastąpił na odcisk swoimi wypocinami Nie narączkę Panom sprzedającym wiedzę... nie ostro a zabawnie  ps. nie amk tylko Jego kobieta bo przypomnę Wam wszystkim,że brudną robotę analityczną odwala Ona (szacun się Jej należy) BTW bez urazy ale czy aż tak elitarną wiedzą jest granie na live over 1.5 przy 0-0 HT albo granie na to,że "dog" strzeli gola w 2 połowie..no bez jaj np. w tenisie prawie całe Quasi gra dogi 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070587 - 18/04/2009 05:42
|
old hand
|
ostro się robi, oj ostro - widocznie Amkw komuś nastąpił na odcisk swoimi wypocinami Nie narączkę Panom sprzedającym wiedzę... ????????????????????????????????????? dziwne - bo tak się składa , że akurat u nas na forum nie uświadczysz żądnego banera buka ...i przyjeliśmy to jako zasadę. A wiedzą - dzielimy się razem - w kulturalny sposób - nie obrażająć nikogo w dyskusji.... Ponieważ jestem chyba 2 osobą obok DJ który pozwolił sobie na temat Amka wyrazić negatywne zdanie- zresztą na wpół serio ..to rozumiem , że - przydupas DJ-a" to chyba do mnie...???? dziwne - nie widziałem człowieka na oczy.. nie napisałem u niego słowa na forum - aczkolwiek fakt słyszałem opinie , że u niego ludzi się nie obraża..... I zgadzam się w 100% z DJ - nie co do systemu AMk-a - bo tutaj wypowiadał się nie będę...natomiast kultura tego człowieka jest na poziomie 0. I to jest fakt. I miarą tego czym jest teraz Nottingham  jest właśnie reakcja na jego zachowanie..
|
Do góry
|
|
|
|
#3070588 - 18/04/2009 05:42
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
|
Nie ma czegoś takiego jak system Amkwisha !!! Dokladnie, jest okreslony sposob grania, a sposobow moze byc tysiace Ale... jak widac taki drwal jak Sosna nawet w to uwierzyl i w majtki narobil,ze mu dochody z abonamentu spadna 
|
Do góry
|
|
|
|
#3070590 - 18/04/2009 05:46
[Re: Amkwish]
|
old hand
|
Nie ma czegoś takiego jak system Amkwisha !!! Dokladnie, jest okreslony sposob grania, a sposobow moze byc tysiace Ale... jak widac taki drwal jak Sosna nawet w to uwierzyl i w majtki narobil,ze mu dochody z abonamentu spadna Swoją drogą - Wasze w kółko gadanie o dochodach DJ przypomina mi Bitwę o Handel w latach 40-50-tych... Tam też używano takich sloganów w stosunku do kułaków...kupców i jak twierdzono innych wyzyskiwaczy...
|
Do góry
|
|
|
|
#3070602 - 18/04/2009 05:49
[Re: Amkwish]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Myslałem panie Sosna ,ze jest pan powaznym facetem z jajami. A ty przychodzisz jak dziecko z pretensjami,ze ktos zalozyl sobie temat i pózniej ten temat usunał  O co tobie chodzi,jeszcze tego brakowało zebys wyznaczal nam co mamy tutaj pisac  Prosze ciebie tylko o jedno oszczedz sobie wstydu pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3070605 - 18/04/2009 05:51
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
|
Większość userów na tym forum to debile (no offence dla tych myślących). Dlatego po co amkwish coś piszesz na temat swojej gry, to tak jakbyś chciał małpy nauczyć czytać. Nie radzę też pokazywać że grasz w bet365, jest tu kilku którzy tam pracują i limit zaraz ci załatwią. Bukow nie brakuje, Dimes  Jedno moge obiecac tym wszystkim zawistnym kundelkom, co wyja z zawisci, jak ogladaja wklejane kupony. Postaram sie nie wklejac wiecej, bedziecie sypiac spokojnie ,nie moczac przescieradla. A dlaczego nie wkleje ? Hmm...skonczyl mi sie okres probny na najnowsza wersje photoshopa  "A idiotom zimno".... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|