#2973979 - 14/03/2009 14:47
Re: Sesja [6]
[Re: john]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2974395 - 14/03/2009 21:09
[Re: lelu]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
eeee zanim studia zaczna naliczac odsetki od czesnych.. To informuja jakos osobe poszkodowana [mnie ;]], ze zaczeli juz doliczac ekstra PLNy do zaplacenia ? Tzn wysla mi jakis list, zlapia mnie na uczelni i slownie mi to powiedza, zadzwonia albo cos takiego ?? Czy to ot tak o na pstrykniecie palcami i ja nawet nic o tymn nie wiem ? Mial to za mnie zrobic ktos inny, oczywiscie nie ogarnal a przy ojkazji tez nie dal znac, teraz jak sie dowiedzialem to sam nie mam nr konta do wplaty pozdro u mnie na uczelni nic nie mowili tylko zaczeli naliczac odsetki 1 zł za dzien zwłoki
|
Do góry
|
|
|
|
#2980528 - 17/03/2009 03:07
|
old hand
Meldunek: 07/03/2005
|
Panowie ma ktos moze projekt na przygotowanie produkcji ? czy jakos tak... to dla znajomka, bardzo wazne. Studiuje na polibudzie Najlepiej szlifierka ale nie koniecznie Zarządzanie produkcją - projekt komody, kamery przemysłowej, szafki, biurka. Takim czymś dysponuję, jak jesteś zainteresowany, pm.
|
Do góry
|
|
|
|
#2980605 - 17/03/2009 03:24
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
eeee zanim studia zaczna naliczac odsetki od czesnych.. To informuja jakos osobe poszkodowana [mnie ;]], ze zaczeli juz doliczac ekstra PLNy do zaplacenia ? Tzn wysla mi jakis list, zlapia mnie na uczelni i slownie mi to powiedza, zadzwonia albo cos takiego ?? Czy to ot tak o na pstrykniecie palcami i ja nawet nic o tymn nie wiem ? Mial to za mnie zrobic ktos inny, oczywiscie nie ogarnal a przy ojkazji tez nie dal znac, teraz jak sie dowiedzialem to sam nie mam nr konta do wplaty pozdro Za każdy dzień zwłoki uczelnie naliczają odsetki i w cale nie muszą Cię o tym informować, gdyż to wszystko masz w umowie. Odsetki już zależne są od danej uczelni. Powiadomią Cię na pewno listownie o zaległościach w płatnościach, ale w momencie jak już będziesz skreślony z listy studentów  A tak to będą naliczać odsetki i podejrzewam, że nie wydadzą Ci karty egazminacyjnej.
|
Do góry
|
|
|
|
#3012309 - 27/03/2009 20:09
[Re: pescar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
Mam pytanie jakie są konsekwencje nie oddanie indeksu w terminie. Mam już zaliczone wszystkie przedmioty i mam do końca marca oddać indeks. Tylko, że muszę do niej jechać 120 kilosów w jedną stronę. A kolejny zjazd mam na początku kwietnia. jak ja nie oddałem indeksu w terminie to nie byłem na liście studentów, na zajęcie chodziłem normalnie tylko musiałem się tłumaczyć czemu mnie nie ma. poślizg w oddaniu miałem tylko jakieś 3dni.
|
Do góry
|
|
|
|
#3014418 - 28/03/2009 07:48
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Ja sobie przedłużyłem termin o 3 tygodnie, swoje opóźnienie tłumaczyłem mniej więcej w ten sposób: Chciałbym przeprosić, że sam sobie pozwoliłem przedłużyć termin oddawania indeksów, ale po prostu myślałem, że nie muszę, a w przypadku gdy ma się wszystko zaliczone, wszystkie te magiczne procesy robią się automatycznie. Niestety dziś (w piątek trzynastego!?) dowiedziałem się, że jednak samo nic się nie zrobi i muszę zacząć działać. Przepraszam więc za brak zainteresowania z mojej strony sprawami, które powinny być dla mnie priorytetem. Nie chciałbym przez taką głupotę zostać skreślony z listy studentów z moich wymarzonych studiów, na które tak ciężko było mi się dostać i jeszcze ciężej jest się utrzymać. Z poważaniem. Janusz G#$%^&(^ski Potem mi babka powiedziała, że pierwszy raz czyta coś takiego i cieszy się, że w końcu ktoś jest szczery. Potem pokazywała to jeszcze innym babkom w dziekanacie aby sobie przeczytały 
|
Do góry
|
|
|
|
#3020996 - 30/03/2009 09:24
[Re: gnacik]
|
stranger
Meldunek: 20/03/2009
|
Ja sobie przedłużyłem termin o 3 tygodnie, swoje opóźnienie tłumaczyłem mniej więcej w ten sposób: Chciałbym przeprosić, że sam sobie pozwoliłem przedłużyć termin oddawania indeksów, ale po prostu myślałem, że nie muszę, a w przypadku gdy ma się wszystko zaliczone, wszystkie te magiczne procesy robią się automatycznie. Niestety dziś (w piątek trzynastego!?) dowiedziałem się, że jednak samo nic się nie zrobi i muszę zacząć działać. Przepraszam więc za brak zainteresowania z mojej strony sprawami, które powinny być dla mnie priorytetem. Nie chciałbym przez taką głupotę zostać skreślony z listy studentów z moich wymarzonych studiów, na które tak ciężko było mi się dostać i jeszcze ciężej jest się utrzymać. Z poważaniem. Janusz G#$%^&(^ski Potem mi babka powiedziała, że pierwszy raz czyta coś takiego i cieszy się, że w końcu ktoś jest szczery. Potem pokazywała to jeszcze innym babkom w dziekanacie aby sobie przeczytały sorry, bez obrazy. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|