#2963848 - 09/03/2009 23:54
Re: Konkurs Tenisowy - XXII edycja - zapisy, dyskusja
[Re: Pawciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2004
|
nie wściekaj sie, ale jesli podałes typ niezgodny z regulaminem to co sie dziwisz jedni graja dla zabawy a inni dla kasy ta nie wsciekaj sie  wiesz cojest najsmieszniejsze? ze obaj jestescie przede mna ( az mi trudno w to uwierzyc, i jako drugo wraz z dominixem robie 10-0 w tej edycji ) i Tylko Wy cos piszecie  no ale rozumiem, "pelne gacie", poczekam tylko az bedziecie " ogladac moje plecy " o co ci chodzi? szukasz zaczepki? smieszne to jest dla Ciebie? to typuj lepiej wtedy nie bedzie to dla Ciebie smieszne, narazie grzejesz tyły, a że raz czy dwa udało ci sie zaliczyc 10 i dalej jestes z tyłu to utwierdza mnie w przekonaniu że poprostu dopisało Ci szczeście? a co niby nie moge sie wypowiadać? został wysłany post wiec sobie na niego odpowiedziałem i tobie do tego g... jesli niepotrafisz czytac regulaminu ze zrozumieniem to jesli chcesz to ci go postaram sie przedstawić w jeszcze łatwiejszej formie do przyswojenia każdy potrafi podać kurs i typ ale Ty oczywiscie musisz byc inny i jeszcze wielkie oburzenie bedziesz udawał żal mi ciebie
|
Do góry
|
|
|
|
#2963858 - 10/03/2009 00:00
[Re: Boomber]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
|
hehehehe  dobre az za..... G... tak ?:) rozumiem ze grasz co edycje i siejesz popoloch na podium ? jakos Cie Tu nie widzialem w ostatnich edycjach  wiec co to za tekst czy mi sie udalo czy nie? i mnie nie obrazaj czy jestem inny czy mnie "gowno" cos obchodzi, koniec tematu
|
Do góry
|
|
|
|
#2963861 - 10/03/2009 00:03
|
Pooh-Bah
|
ale ja nie twierdze Lukiwa ze regulamin jest zly, czy ja gdzies pisze, ze nie popelnilem bledu ? chyba nie.... czepiacie sie, szukacie bledu, no bo przeciez Nas dogania a tak bedzie mial ze dwa punkty mniej  to tak zartem  w kazdym badz razie nie czujcie urazy do mnie z Boomberem, ja do Was nie czuje, pozartowac mozna i dyskutowac ale Bomm " nieobrazamy innych"  Pozdrawiam i zycze samych trafnych typow a co za tym idzie, oczywiscie bilansow 10-0
|
Do góry
|
|
|
|
#2963862 - 10/03/2009 00:04
|
Carpal Tunnel
|
hehehehe  dobre az za..... G... tak ?:) rozumiem ze grasz co edycje i siejesz popoloch na podium ? jakos Cie Tu nie widzialem w ostatnich edycjach  wiec co to za tekst czy mi sie udalo czy nie? i mnie nie obrazaj czy jestem inny czy mnie "gowno" cos obchodzi, koniec tematu pierwsze to ty mnie obraziłes, po drugie gram pierwszy raz i? i co z tego? myślisz ze jak w poprzednich edycjach ci sie udawało to jestes lepszy tym bardziej to źle o tobie świadczy że nie podałeś typu zgodnie z regulamin a teraz stroisz oburzonego że ktoś zwrócił na to uwage
|
Do góry
|
|
|
|
#2963866 - 10/03/2009 00:06
[Re: Boomber]
|
Carpal Tunnel
|
koniec juz wszystko ok  ale jeśli bym sie nie poczuł obrażony twoim postem to nawet bym sie nie odezwał bo drugi moj post był przychylny Twojemu typowi
|
Do góry
|
|
|
|
#2963875 - 10/03/2009 00:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
niektorym żal dupe sciska sorry ale takie sranie boktos trafil a Wy nie to wiecie... Świetne żarty masz  Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#3050101 - 11/04/2009 01:29
[Re: aguero]
|
Pooh-Bah