#2938756 - 25/02/2009 03:59
Re: BETDAQ.com
[Re: AGASSI]
|
addict
Meldunek: 17/12/2006
|
ps. nie ośmieszaj się człowieku  BTW ten zakład zwie się halftime score i u monopolisty jest dostępny w około 70% piłki nożnej Ty już nie masz szans się ośmieszyć - Ty już jesteś śmieszny ... Gdzie moje kochanie masz u monopolisty over 0,5 HT? Podaj choć jeden meczyk Słodziutki ... A później bądź tak dobry i zachowaj energię na temat o betfair ... - ciumaski Skarbie ...
|
Do góry
|
|
|
|
#2938765 - 25/02/2009 04:03
[Re: mizeria]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
ps. nie ośmieszaj się człowieku  BTW ten zakład zwie się halftime score i u monopolisty jest dostępny w około 70% piłki nożnej Ty już nie masz szans się ośmieszyć - Ty już jesteś śmieszny ... Gdzie moje kochanie masz u monopolisty over 0,5 HT? Podaj choć jeden meczyk Słodziutki ... A później bądź tak dobry i zachowaj energię na temat o betfair ... - ciumaski Skarbie ... lyon-barcelona HALFTIME SCORE LAY 0-0 KURS 3.05 .......głąbie
|
Do góry
|
|
|
|
#2938785 - 25/02/2009 04:08
[Re: z o ® r o]
|
|
Uderz w stół a... Agassi się odezwie  Całkiem dobrze wygląda to Betdaq. Ale jeśli będą się dalej w takim tempie rozwijać to podejrzewam, że sukinkoty z Betfair zrobią wszystko żeby ich przejąć. Już pewnie jakaś część z 1200 darmozjadów została oddelegowana do intensywnego knucia w tym kierunku. czemu cały czas jesteś po prostu złośliwy ? Nie rozmiesz prostego przekazu,że dla Mnie nie ma tam nic co mógłbym grać czytaj livebetting jest tam gorzej niż kulawy. Jak chcę się bawić w typera to gram w gamebookers i tyle a nie na giełdzie. BTW aż tak Cie boli strata tych euraczy na PC ............nie wierze.
|
Do góry
|
|
|
|
#2938817 - 25/02/2009 04:18
[Re: z o ® r o]
|
|
Agassi, a można u Twojego ulubionego monopolisty grać handicapy azjatyckie z prowizją 2%? nie wierzę,że jako profesjonalista jesteś tak zachłanny Agassi, ani ze mnie profesjonalista, ani nie jestem zachłanny. Co w tym złego, że jestem zainteresowany likwidacją monopolu? I w tym, że zamiast 22.5% wolę zapłacić po prostu 5% prowizji czy nawet mniej. To zachłanność? oczywiście,że nic złego i walcz o to jak sie da ale nie miej pretensji do Tych,którym musi pasować na razie Betfair bo konkurencji nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#2938820 - 25/02/2009 04:19
[Re: AGASSI]
|
addict
Meldunek: 17/12/2006
|
Agassi - napisz coś o prowizjach na róznych rynkach, o premium charge nie napiszesz nic mądrego, bo Ciebie to nigdy nie będzie dotyczyć, ale na rabaty w prowizjach masz szansę, bo można je mieć nawet regularnie topiąc ...
No jak z tymi prowizjami? Pamiętasz coś czy zakazali Ci o tym pisać? wyzej już zrobiłeś z Siebie debila wiec nie brnij w to gówno dalej Stać Cię tylko na inwektywy - "głąb" "debil" - chyba ktoś w dzieciństwie dał Ci niezły wycisk - to przykre Gdzie ja brnę, to moja sprawa i ten temat może pomóc osobom, które zapłacą kilka, kilkanaście, kilkset euro mniej lichwiaskich opłat, na dodatek wprowadzanych złodziejskimi metodami. Swoimi tekstami wystawiasz sobie i Twoim oprawcom z dzieciństwa przykre świadectwo i dlatego proszę Cię o zamilknięcie. P.S. Jeżeli jednak lubisz "ostrą jazdę" to proszę o dane na priva - załatwię Ci kogoś kto zapakuje Ci w dupala co tylko będziesz chciał. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|