Master Flamaster, napisz mi co sobie kupisz jak juz bedziesz zarabiał 8k na miesiac, a ja ci doradzę co robić, zeby byc szczesliwym. Bo niektorym do szczescia brakuje tylko szczescia. Auto terenowe? I co bedziesz w nim robił w korku?
Chcesz byc szczesliwy, czy bogaty? jak chcesz byc szcześliwy, to rób to, co lubisz, a nie będziesz musiał pracować. W pracy czlowiek spedza najwiecej czasu w calym swoim zyciu, wiec znajdz sobie prace ktora odpowiada twoim zainteresowaniom, pasjom. I pierdol innych. W przerwach nasmiewaj sie z ludzi. Oni i tak ci nie doradzą, bo sami nie wiedza, o co chodzi. Ani w kursach Cisco, ani tym bardziej w zyciu. Maja wyprane mozgi. Najczesciej w dzisiejszych czasach leczą kompleksy twoim kosztem.
Jak chcesz byc bogaty, to ... graj w lotto, albo zostan politykiem. Bedziesz doradzal innym i bral za to 15 tys miesiecznie.
Ale mogę być w bledzie, nie znam się na produktach Cisco. Nie doradzę ci, ani ktory kurs wybrac, ani tym bardziej co masz robić. Twoje zycie, Twoj problem.