#2885455 - 02/02/2009 18:04
Re: Co mnie poprostu wkurza? [29]
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2885519 - 02/02/2009 19:27
[Re: siwy212]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
jebane polskie bagno zwane liga kolejna gwizdeczka zatrzymana ahahahaha, co za zenada 
|
Do góry
|
|
|
|
#2885950 - 02/02/2009 23:56
[Re: buszmen]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
Jeszcze do tematu, chociaż wiem że odchodzę i to powinno być osobno. Ale to jest po prostu wielkie sk.urwysyństwo co dziś zrobiono. Bo jak można w ten sposób potraktować jedną osobę, gdzie jest cały szereg afer, za które ukarano kluby - kupujące mecze, a nie te który sprzedawały - czyli piłkarzy, których się podłożyli i tam się tych grajków z imienia i nazwiska nie wymienia, ani po prokuratorach nie ciąga. A może Reissik kupował sobie bramkarzy? Naprawdę to przykra akcja, niszczenie kolejnego polskiego piłkarza dla celów medialnych 
|
Do góry
|
|
|
|
#2885958 - 03/02/2009 00:00
|
Meldunek: 14/05/2001
|
Jeszcze do tematu, chociaż wiem że odchodzę i to powinno być osobno. Ale to jest po prostu wielkie sk.urwysyństwo co dziś zrobiono. Bo jak można w ten sposób potraktować jedną osobę, gdzie jest cały szereg afer, za które ukarano kluby - kupujące mecze, a nie te który sprzedawały - czyli piłkarzy, których się podłożyli i tam się tych grajków z imienia i nazwiska nie wymienia, ani po prokuratorach nie ciąga. A może Reissik kupował sobie bramkarzy? Naprawdę to przykra akcja, niszczenie kolejnego polskiego piłkarza dla celów medialnych Buszmen,poczekaj z takimi wnioskami, do momentu aż więcej będzie wiadomo.Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#2885961 - 03/02/2009 00:01
[Re: forty]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
buszmen]No nieprawda wcale, bo jeden czy dwa mecze wiosny nie czynią. Poza tym, jak jeden piłkarz może przekręcić mecz?
Wystarczy być bramkarzem Pierdoły posuwasz, gdyby jeden przekrecił mecz w pojedynkę, a raczej chciał to zrobić to drużyna w szatni by go zaje.... W każdej drużynie jest "starszyzna" i to ona takie rzeczy załatwia, zresztą w większości jest jeszcze ktoś kto stoi znacznie wyżej, reszta sie podporządkowuje, koniec i kropka. Reiss jeśli kręcił takie lody to nie zrobił tego sam, pozostaje czekać którzy polecą następni, wystarczy popatrzeć na składy z owego okresu. Nie mam pojęcia czy to robił czy nie, zobaczymy co wyjdzie w najbliższych dniach i nie ma co nikogo skazywać nie znając faktów, ktoś go wymienił i kwestia co on odpowie. Poznałem go osobiście parę lat temu, żadna znajmość spotkaliśmy się kilka razy i ciężko oceniać kogoś po kilku przelotnych spotkaniach jednak naprawdę sobię nie potrafię wybrazić jego udziału, oczywiście moje zdanie tu nie ma nic do tego ale gdyby mnie ktoś zapytał o jego udział w tym procederze to byłbym mocno zdziwiony pytaniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2885962 - 03/02/2009 00:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
W tej całej grze chodzi tylko o wyborczy pijar j.ebanych śmieci polityków. chyba Ci ktos przetracil kregoslup moralny  Co to za ludzie jak Piotr R. ktorzy zarabiaja sporo $$ a za dodatkowe kilka tysiecy zl potrafia przekrecic mecz i tym samym kopnac w dupe prawdziwych kibicow? Nic go nie rozni od dziwek ktore za 30zl obciagaja na lewo i prawo. To on jest smieciem, bo przez chec zarobienia kilku dodatkowych zlotowek zmarnowal sobie kariere i wizerunek wsrod kibicow na ktory sie pracuje latami.
|
Do góry
|
|
|
|
#2885977 - 03/02/2009 00:11
[Re: ssaczu]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
wizerunek to mu zrujnuje tak nagonką "z prądem". Celowo piszę to w takim tonie, całkowicie z drugiej strony, bo widzę co się dzieje. Brakuje jeszcze Tomaszewskiego w studio Magazynu 24 h. Nie pochwalam ustawiania meczów, ale jestem zdania, że jest to nie do wyeliminowania, a pewnie każdy z piłkarzy ma jakiś tam występ gdzie nie zagrał na maxa i nikt nie jest do końca czysty. Prawda jest taka, że nawet amatorskie rozgrywki przesiąknięte są układami i kolesiostwem, więc o czym my tu mówimy. Zresztą idąc dalej, to piłkarza, który przyszedł na mecz skacowany i nie miał siły biegać, a myślał sobie tylko 'k.urwa jeszcze 70 minut...nie dam rady' można oskarżyć. Jak ktoś puszcza mecze to gra słabo i nie robi wyników, czyli koniec końców na tym traci. A taki gość jak Reiss całe życie wypełnił piłką. Codzienne treningi przez ponad 20 lat. Dla kogoś, kto nie kocha piłki to nie wchodzi w grę. Zwłaszcza, że gdyby wszystko robił dla kasy, to już by nie grał. Powtarzam, pojedyncze mecze w ligach(wszystkich) zawsze będą krzywe, bo tak to zrobione. Jedne po prostu puszczone, na inne wystawione rezerwy. Nie pochwalam tego, uważam że powinno to podlegać karze, ale w postaci... wyrażania dezaprobaty. A nie jakieś ciąganie po prokuraturze pojedynczych osób i to akurat tych najsławniejszych. Jeszcze trochę i wyjdzie, że tylko ci najlepsi ustawiają i mataczą. Dziwne, że to właśnie im udało się zabłysnąć, a klubów zdobywać laury. W każdej drużynie jest "starszyzna" i to ona takie rzeczy załatwia, zresztą w większości jest jeszcze ktoś kto stoi znacznie wyżej, reszta sie podporządkowuje, koniec i kropka.
No właśnie. Taka jest prawda, że piłkarz nie zawsze ma prawo decydowania. Bo albo jest spalony w szatni, albo w klubie i może zapomnieć o karierze.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|