ja po 3 sezonach gry Atletico i nieudolnej probie zdobyc chocby 2. miejsca w lidze, spasowalem. Nie bylem w stanie zdetronizowac pary Real-Barca i 3-krotnie zajmowalem 3. lokate. W LM szlo mi ladnie - 2 polfinaly i cwiercfinal + do tego jeden CdR.
Zaczalem 2 tyg. temu zabawe z Lechem, w przerwach uczylem sie do egzaminow, i po pierwszym sezonie tabela

Do tego dolozylem Puchar Polski - 3:1 z Legia w finale. W PLP odpadlem juz w 1. rundzie grupowej, ale jakos mnie to nie zmartwilo

Murawskiego sprzedalem juz przed ruszeniem 1. sezonu do Celticu za 1.150 MLN. Mial tylko roczny kontrakt jeszcze, a juz upominal sie o transfer wiec byla to ostatnia szansa na jakies pieniadze za niego, bo przedluzyc kontraktu i tak by nie przedluzyl.
W zimowej przerwie pozbylem sie tez Wojtkowiaka - 375 tys. do Grasshoppers. Po zakonczonym wlasnie sezonie, z racji nie przeluzenia z nimi kontraktow, odchodza ode mnie Kotorowski i Kucharski.
Sciagnalem za to:
Hugo - z Desportivo Brasil - za 1 tys. ! a juz przyszla oferta, po jednym sezonie, z Gremio - 1.2 MLN !
Zganiacz z Korony
Tralka i Kasperkiewicz z Lechii
Bartczak z Zaglebia
Papizsanszkij - bez klubu
De Gea - z Atletico Madryt (3. ich bramkarz)
Djurić - Vojvodina
Rengifo obiecalem, ze go wystawie na liste transferowa, co juz w sumie zrobilem. Poki co brak ofert, ale dopiero co zakonczylem sezon. Pewnie i tak odejdzie, ale juz na jego miejsce mam do wziecia za 350 tys. Ivanovskiego (moze uda sie zbic troche) z Polonii i Sotirovica ze Slaska za 375 tys.
Teraz nie wiem czy w razie jak Rengifo mnie opusci to brac ktoregos z tej dwojki, czy szukac gdzies za granica - co sadzicie, kogo ewentualnie polecacie?