Dzięki wszystkim za zabawe, choć czuje lekki niedosyt to i tak jestem z siebie dumny Po wykasowaniu buków w weekend nic nie jest w stanie popsuć mi humoru
#288989 - 07/02/200514:30Re: Gratulacje dla zwycięzcy: Blancorn!
Blancorn
old hand
Meldunek: 26/08/2003
Dzięki wszystkim za gratulacje i oczywiście za super zabawe w 5 edycji PLK Za 2 tygodnie zaczyna się następna edycja i mam nadzieje że pozwolicie mi obronić tytuł Choć pewnie będzie bardzo ciężko, ale walka będize a to lubie najbardziej:) Jeszcze raz wszystkim dzięki i powodzenia w kolejnej edycji:)
Blancorn jeszcze mnie nie może zabraknąć z moimi gratulacjami więc przyjmij je jeszcze odemnie. I wielki ukłon dla twojej celności typów ,a wiem jak jest trudno walczyc w 1 lidze o mistrza. Oddaje honory nowemu MISTRZOWI PLK
witam wszystkich serdecznie gratuluję zwycięstwa blancornowi jak równiez sirlukasowi i świece miejsca na podium rywalizacja była bardzo emocjonująca i fair a to najważniejsze ja za cel stawiałem sobie miejsce w pierwszej dziesiątce i sie udało 6 miejsce w przyszłej edycji będę chciał być w pierwszj trójce pozdrawiam wszystkich a w szczególności mojego rodaka elblążanina t-errora