Zwrot. Niestety znam ten ból... Pamiętam jak mi tak rozliczono mecz Starace w Sopocie w 2007..
Dla pewności jednak chciałem zapytać na live czacie...
Bet-at-home.com PL: Dzien dobry, w czym moge pomoc?
you: Dzień dobry
you: jak został rozliczony mecz Serena Williams-Azarenka handicap setowy 0 : 1,5 typ na Azarenkę ? Czy był zwrot za ten rodzaj zakładu ?
you: tenis, australian open, kobiety
Bet-at-home.com PL: prosze podac numer konta gracza oraz numer kuponu
you: ja tego meczu osobiście nie grałem, chodzi mi o rozliczenie tego typu w konkursie
Bet-at-home.com PL: niestety nie podajemy takich informacji
Bet-at-home.com PL: osobom ktore nie postawily tego spotkania
you: a dlaczego ?

to przecież nie jest żadna tajemnica. A co w przypadku osób które planują wpłacić do Was pieniądze i chcą się dowiedzieć jak rozliczacie spotkania tenisa w różnych opcjach, odsyłacie takich z kwitkiem i niech szukają innych bukmacherów ?
Bet-at-home.com PL: nie podajemy konrkretnych wynikow spotkan, hjednak udzielamy odpowiedzi na wszelkie pytania zwiazane w kontem gracza oraz zakladami sportowymi
Bet-at-home.com PL: a o co chce Pan konkretnie zapytac ?
you: przypuśćmy że zdarzył się mecz Federer-Nadal , z handicapem setowym 0:1,5 na Nadala, Nadal wygrał 1 seta po czym poddał mecz w drugim, jak zostanie rozliczony taki zakład ?
Bet-at-home.com PL: moge Panu przytoczyc punkt regulaminu naszego serwisu ktory dokladnie wyjasnia jak rozliczane sa spotkania
Bet-at-home.com PL: w ktorych wystepuje krecz
you: poproszę
Bet-at-home.com PL: W tenisie za ważne uważa się zakłady, jeżeli mecz został rozegrany w trakcie turnieju. W przypadku zakładu na zwycięzcę, jeżeli nastąpiła dyskwalifikacja jednego z zawodników, za zwycięzcę meczu uważa się drugiego zawodnika, jeżeli piłka została przynajmniej 1 raz odbita. W przypadku zakładu na zwycięzcę pierwszego seta, jeżeli nastąpiła dyskwalifikacja jednego z zawodników, zakład jest ważny pod warunkiem ukończenia pierwszego seta, w przeciwnym razie mecz zostanie rozliczony kursem 1,00. Zakłady na wygraną seta (najlepszy w 3 lub najlepszy w 5), jak również Handicap i inne zakłady specjalne w przypadku dyskwalifikacji zawodnika uważa się za anulowane i będą rozliczane po kursie 1,00. Jeżeli mecz zostanie odwołany, zanim piłka zostanie 1 raz odbita, zakłady na owe zdarzenie zostaną anulowane i rozliczane po kursie 1,00.
Bet-at-home.com PL: jest to punkt B/14