Witam!
Typowanie skoków narciarskich zawsze było moją domeną.Pierwsze konkursy bywają nieobliczalne dlatego temat zakładam dopiero teraz.Liczę na dużego plusa na koniec zmagań, więc zapraszam do korzystania z typów!
...
Może kilka słów tytułem wstępu.Typuje tam gdzie znajdę ciekawy do zawarcia zakład, oczywiście z pominięciem czarnej listy.W skokach nieźle zorientowany jest expekt, ale daje sporą liczbę zakładów H2H.Największe perełki można uzyskać w 365, NB i GB(o ile wystawi).
Unibet też czasami lubi ,,poszaleć" z kursami, szczególnie jeśli chodzi o pary.Może dość teorii, przejdźmy do działania.
Wolfgang Loitzl in TOP 3Moja pierwsza perełka dzisiejszego wieczoru.Loitzl kapitalnie czuje się w Elgenbergu.Zdołał dzisiaj przeskoczyć całą czołówkę z Szlirim, Larinto i Morgensternem na czele.Uległ nieznacznie Ammanowi, ale to nie wstyd bo ten jest w kapitalnej formie.Moim zdaniem Wolfgang jest w stanie jutro odnieść pierwsze zwycięstwo w karierze.W tej chwili dysponuje najbardziej dynamicznym odbiciem w całej reprezentacji Austrii co pozwala mu na niesamowitą regularność.Schlierenzauer skacze na 80%, również ze względu na chorobę.Morgi na razie tylko poprawnie.Larinto jest zbyt nierówny.Poza Ammanem nie widzę dla doświadczonego Loitzla żadnego godnego rywala.Jego głód pierwszego zwycięstwa w zawodach Pucharu Świata może okazać się decydujący.Niesamowity błąd bet365 na ten zakład.Dla mnie góra 1.8.
Typ:Loitzl TOP3...kurs:2.65....buk:bet365....stawka:7/10#2
Neumayer vs Harri OlliTo już nie jest może taka perełka, ale na pewno solidny typ na Niemca.Neumayer najlepszy w kwalifikacjach, dzisiaj drugi w serii próbnej.Niestety w konkursie trafił na gorsze warunki w pierwszej serii co przełożyło się na to, że musiał atakować z dalszej odległości.Jutro na pewno będzie chciał poprawić tą 9 pozycję.Olli w pierwszej serii dobrze, ale w sprzyjających warunkach.W drugiej kiedy wszyscy skakali w podobnych, skok nie był już tak udany.Jeśli obaj trafią na podobne warunki to z pewnością lepszy będzie Niemiec, co oczywiście nie przekreśla jego szans jeśli handicup od natury dostanie Fin.
Typ:Neumayer...kurs:1.87....buk:EXPEKT....stawka:5/10#3
Vincent Descombes Sevoie - Adam MalyszTaki mój mały patriotyczny underdog.Małysz w pierwszej serii przyzwoicie, gdyby to powtórzył w drugiej to spokojnie wyprzedziłby Francuza.Descombes Sevoie prezentuje się w Elgenbergu co najwyżej przyzwoicie i nie sądzę by w sposób znaczny mógł przeskoczyć Polaka.Ważnym aspektem jest to, że w tym pojedynku mogą zadecydować noty a tutaj na pewno wyższe dostanie Małysz.Kurs nie do ominięcia.
Typ:Małysz...kurs:2.15....buk:Nordicbet....stawka:3.5/10Zaraz dalsza część propozycji!