Strona 12 z 20 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 >
Opcje tematu
#2741465 - 23/11/2008 04:47 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Ryan20]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Kings to mloda, szybka i bardzo zadziorna ekipa...cholernie niedoceniani, a u siebie piekielnie grozni...zrobili ostatnio miazge z Caps, wiec z Avalanche tym bardziej moga sobie poradzic ;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#2741677 - 23/11/2008 07:41 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Ryan20]
violent Offline
enthusiast

Meldunek: 08/09/2007
No nareszcie bardzo mnie cieszy zwycięstwo Senatorów a przewidując ich zmartwychwstanie zgram na ich passe zwycięstw bo na Diabłach to się udało od strachu do euforii to tylko kawałek wszak to N-H-L

Do góry
#2741681 - 23/11/2008 07:53 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: violent]
eclipse1977 Offline
old hand

Meldunek: 24/05/2007
nie bylbym taki pewnien tej serii Ottawy, bo jesli popatrzymy na wyniki Rangersow to okazuje sie ze to oni sa w kiepskiej formie - wiec moze dlatego dzis mamy taki wynik

Do góry
#2741685 - 23/11/2008 07:58 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: eclipse1977]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2007
ważne, że progresja zakończona i to czysty win po lepszym kursie ;\) może się chłopaki rozkręcą ale stawiać na nich pieniążki trzeba rozsądnie dlatego lepiej grać na stabilniejsze ekipy w tym sezonie ale sercem z senatorami jestem \:\)

Do góry
#2741720 - 23/11/2008 08:42 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Matias88]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Ottawa jeszcze sprawi niejednym problemy, ale ja bym uwazal czy to jzu teraz...po Rangersach euforii z poczatku sezonu juz nie widac, poza tym dzis miedzy slupkami zabraklo najlepszego bramkarza swiata ;\)

Co do Rangersow, to ich czeka powolny spadek w tabel Eastern...nie maja argumentow w starciu z czolowka...sam Henka to za malo...

Do góry
#2742188 - 23/11/2008 21:13 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: zajczyk]
zajczyk Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2007
Originally Posted By: zajczyk

2 poziom W Ottawa @1,813 (ML) Pinnacle
1 poziom W Bufallo @1,775 (60') Pinnacle
W Phoenix @ 2,53 (ML)Pinnacle

NJ Devils @ Tampa Bay Lightning

Ciekaw jestem czy gracze tampy przebudzili sie u zlapia kilka pktow w najblizszych spotkaniach. Mam nadzieje, ze tak bo maja potencjal i wszyscy spodziewali sie po nich wiecej niz prezentuja obecnie. Mnie jednak interesuje tutaj ekipa diablow. Czeka ich seria wyjazdowa i nie wydaje mi sie aby wyszli z tego zwyciesko tym bardziej ze szalu w ich grze nie ma. 3 zwyciestwa z rzedu w ostatnich spotkaniach umacja mnie w przekonaniu, iz cos przegraja w niedlugim czasie. Najblizsze spotkania NJ:

11/23/08 @TB
11/26/08 @FLA
11/29/08 @PIT
12/04/08 @PHI
12/06/08 @MON

1 poziom L NJ Devils @ 1,833 (ML) Pinnacle

pozdrawiam

Do góry
#2744484 - 24/11/2008 19:51 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: zajczyk]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Dziś kilka meczy z czego moją uwagę przyciągają dwa.

Flyers-Dallas

Lotnicy już od 6 spotkań nie doznali porażki w reg. w tym 2 razy OT raz przegrywając z Pingwinami. W swoich szeregach mają kontuzję ale i tak ich siła jest duża. Po drugiej stronie Gwiazdy jako przyjezdni. Dallas zawodzi zajmuje OSTATNIE miejsce w Western Conference z dorobkiem 16 pkt. 2 ostatnie spotkania to L w tym jedna po karnych z Kaczorami co może być znakiem iż coś ruszyło.

Kontuzje:

Dallas Stars
Jere Lehtinen
Joel Lundqvist
Brenden Morrow

Flyers
Derian Hatcher
Ryan Parent
Ossi Vaananen
Daniel Briere
możliwe że Ci dwaj zagrają już z Dallas
Randy Jones
Darroll Powe
Riley Cote

Myślę, że poraz zacząć progresję na L Lotników

typ: Dallas ml po 2,32

Do góry
#2744491 - 24/11/2008 19:55 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Matias88]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Wyleciał mi Montreal ale kursy nie zachęcają do gry oraz Orki ml bo Det kiedyś przegrać musi ;\)

Do góry
#2747402 - 26/11/2008 07:18 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Matias88]
Hans Offline
old hand

Meldunek: 21/09/2005
witam, dziś postawiłem na jeden mecz, a konkretnie na Nashville. Choć może lepiej zabrzmi przeciwko Blues, którzy ostatnio zaczęli coś tam grać: wyjazd CHI W 4-3 (OT), dom MON L 2-3 (SO) i ANA W 3-2 (OT) no i zwycięski wyjazd na MIN W 2-1. Może coś tam to zbyt małostkowe określenie wyczynów Nutek w tych 4 meczach, bo przecież nie grali z byle kim. Dalej czekają już na nich w swoich halach Nashville i Colorado dzień po dniu. Pytanie czy STL jest w stanie sprawić niespodzianki w tych spotkaniach... licze że jednak w którymś z tych meczów pękną jak bańka mydlana. Być może już dzisiejszej nocy tym bardziej że NAS na ostatnich swoich 9 meczy grali 8 na wyjeździe. Mam nadzieje, że sie stęsknili za swoimi kibicami i pokażą im dobry hokej, a wiary w to że tak sie stanie dodają poniższe statystyki:

STL are 3-14 in the last 17 meetings in Nashville.
NAS are 10-3 in their last 13 home games.

Typ: Nashville - St. Louis 1 2.05

Do góry
#2749271 - 27/11/2008 08:05 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Hans]
Hans Offline
old hand

Meldunek: 21/09/2005
Wczoraj Nashville miało pokazać dobry hokej stęsknionym miejscowym kibicom, a zapewne spowodowali u nich odruchy roztrzęsienia i to bynajmniej nie skuli dramatycznego meczu. Dramatyczna to była niemoc Wieśniaków, którzy oddali aż 47 strzałów (w tym 9 w OT) na bramkę Blues i ani razu krążek nie wleciał do ich bramki... można sie wkurzyć po czymś takim

Powinno już jej nie być jednak dziś zaplanowana druga próba porażki St. Louis.
Colorado - St. Louis 1 (1.95)

Poza tym dziś sporo ciekawych meczy, ale z racji późnej już pory nie mam zamiaru rozpisywać się na temat każdego z nich.
Buffalo - Boston 1 & OT
To co wyprawiają Niedźwiadki do tej pory jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, na co zwrócono również tu uwagę już parę dni temu. Poza tym Szabelki strasznie cieniują ostatnio (5 meczy lost in 60 min). Może wreszcie czas sie przełamać... choć obserwując zdyscyplinowaną grę Bostonu łatwo nie będzie.

Carolina - Philadelphia 1 (2.35)
Liczę, że Huragany powstrzymają świetnie radzących sobie Lotników, bo przy huraganie nie jest łatwo sobie przyjemnie polatać ;\)

San Jose - Chicago 1 (1.90)
Chicago zaraz obok Bostonu zaskakuje in plus w tym sezonie, choć po nich większość się tego spodziewała. Jednak co pokazują statystyki, na wyjazdach nie szło im do tej pory zbyt dobrze. Wyjątkiem są ostatnie trzy wygrane spotkania (PHO 3:2ot, DAL 6:3, TOR 5:4ot). Sesja wyjazdowa trwa, a pozostały jeszcze SJS, Anaheim i Los Angeles. Czy Chicago przejdzie przez nią pomyślnie, bez porażki? Nie sądze

Na koniec 2 niespodzianki po wysokich kursach:
Columbus - Phoenix 2 (2.80)
Detroit - Montreal 2 (3.45) \:p

PS. Troche martwy ten temat \:\(

Do góry
#2753862 - 30/11/2008 03:01 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Hans]
violent Offline
enthusiast

Cóż zwycięstwo Buffalo trafiło na moja nieobecność tutaj ale progresja zakończyła się powodzeniem bo istnieją jeszcze buki naziemne!!!!!!!!!!

Czas po powrocie na nowe progresje(bo znowu widzę ze temat siadł)
A wiec na rozruszanie ekipy moje propozycje na dziś:

-Toronto(W)ML 1pozim
Specjaliści od niespodziewanych zwycięstw zaliczyli teraz serie porażek ale wydaje się ze Lotnicy szczególnie po porażce z Carolina to przeciwnik odpowiedni do przełamania

-New Jersey Devils(L)1poziom
Z jednej skrajności w drugą wpadają Diabły dzisiaj maja szanse polec po raz pierwszy od dawna bo Pingwiny to nie ułomki a jeśli nie dzisiaj to już niedługo

No i coś nie z progresji to wygrana dzisiaj Senatorów z Islanders ten mecz wybrałem dlatego gdyż wydaje mi się że 2 poprzednie z nimi porażki dla Senatorów to ujma na honorze i zostaną dzisiaj pomszczone!!!!!

Do góry
#2759188 - 03/12/2008 06:34 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: violent]
violent Offline
enthusiast

Przykra sprawa ale tu już nikt nie pisze ale w tym roku cieńko z tym tematem??????
A wracając do NHL to jak widać powyżej jednak lepiej grać progresje niż dawać wiarę w udane rewanże bo Senatorzy to w tej sprawie najlepszy dowód a więc co na dzisiaj:

-Tampa Bay(W)ML 1 poziom
Jak dla mnie ich postawa to po prostu katastrofa w ostatnich 10 meczach 1 zwycięstwo a teraz 4 mecze w "plecy" ale może z Lotnikami się przełamią bo jest to jeden z niewielu przeciwników którego w tym sezonie zdołali pokonać no bo jak długo mozna grać taka padake i być czerwoną latarnią w tabeli!!!!!!!!!
Wydaje mi się ze jeśli nie w tym meczu to być może przełamią się w którymś z dwóch najbliższych meczy domowych

04Dec2008-Boston
06Dec2008-Bufflo

-San Jose(L)-Oni dla odmiany są na drugim biegunie Lider a 7 ostatnich meczy niepokonani ale każda seria ma gdzieś swój kres może już dzisiaj mimo iż sam w to nie wierze to spróbuje wsza Toronto to bardzo nieobliczalny zespół albo klęska albo niespodzianka.
Układ gier jest korzystny dla Rekinów bo 4 mecze grają teraz na swoich śmieciach a i przeciwnicy poza Anaheim nie najwyższych lotów ale paradoksalnie właśnie wtedy najłatwiej o potknięcie bo wiadomo lider,luz czyli rozprężenie a i kursy wysokie sprzyjają szukaniu niespodzianki

04Dec2008-Columbus
06Dec2008-Edmonton
11Dec2008-Anaheim
13Dec2008-St.Louis

To tyle i liczę że jeszcze ktoś się uaktywni bo to nie jest przecież mój blog ha ha ha!!!!!!!!!!!!

Do góry
#2759253 - 03/12/2008 07:06 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: violent]
k1910 Offline
stranger

Meldunek: 31/01/2008
Nie jestem specem od NHL, ale w zeszłym sezonie zacząłem grać tą ligę progresją i dobrze na tym wyszedłem. W tym sezonie działam podobnie. Ostatnie tygodnie pokazały, że obecny sezon jest chyba jeszce bardziej nieprzewidyalny niż zwykle. I dobrze! \:\)

Na potwierdzenie - statystyka meczów wygranych:

Favorites 59.94%
208-93-22-24

Dogs 40.06%
139-168-12-28

Z progresji: w grze żadnej obecnie nie mam, ale myślę nad kolejnymi.

WIN CHicago - zacznę chyba po dwóch nadchodzących meczach, jeśli nadal będą przegrywac. A to z powodu terminarza:

12/03/08 ANA
12/06/08 @DET
12/07/08 PHO
12/10/08 OTT
12/12/08 @COL

Anaheim i Detroit to niewiadoma, a później powinno być łatwiej.

LOSE Calgary - już 3 wygrane z rzędu, dzisiaj Dallas kusi. Ale pomyślę jeszcze, bo Calgary gra dobrze w obecnym sezonie.

WIN Cancouver - póki co trzy przegran z rzedu, wcześniej dobra forma. Jednak Nucks mają problemy z bramkarzem - Cory Schneider jako jedyny jest zdolny do gry, brak doświadczenia moze przesądzić o wynikach kolejnych spotkań. Poza tym terminarz niekorzystny, ale za jakieś 2 mecze (po Detroit i Minnesocie) można pomyślec \:\)

Do góry
#2759255 - 03/12/2008 07:09 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: k1910]
k1910 Offline
stranger

No i oczywiście warto przyjrzeć się I San Jose LOSE i Tampa Bay WIN. Jednak jedna drużyna jest w gazie, druga raczej na dnie. W koncu seria będzie rpzerwana, ale kiedy to bedzie? Ja jeszcze poczekam chwilę na grę, bo przełamanie powinno nastapić niebawem \:\)

Do góry
#2759277 - 03/12/2008 07:25 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: violent]
alan 2000 Offline
enthusiast

Meldunek: 16/01/2005
Nie martw ja jestem caly czas z Toba i bardzo chetnie czytam Twoj osobisty BLOG:)
a tak na powaznie to ja dzis bardzo powaznie mysle o WASHINGTON kttorzy graja z panterami ostanich 10 spotkan gospodarzy to 5-4-1 ale czego najbardziej sie obawiam to bilans gospodarzy na wlasnym lodzie maja oni 9 zwyciestw i tylko 1 remis sa jeszcze bez porazki i czyzby to mialo nastapic dzis w nocy? mysle ze nie tym bardziej ze pantery w ostanim spotkaniu wyjazdowym wygraly na MSG z Rangersami az 4:0 i nie sadze ze sa w stanie zagrac dwoch dobrych spotkan z rzedu ale kto to moze wiedziec obejrzymy to sie przekonamy mam nadzieje ze bedzie dobra jakosc w przekazie internetowym sobie i innym powodzenia

WASHINGTON -0.5 2.050 Pinnacle

a iatk jeszcze jedno naprawde warto obejrzec co zrobil wczoraj bramkarz CBJ w ostatnich sekundach naprawde fantastyczna parada

pozdrAVIAm

Do góry
#2759640 - 03/12/2008 18:20 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: alan 2000]
crossmen Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2006
Na dziś bardzo kusi mnie Ottawa - mają jedną ze słabszych ekip u siebie , na dodatek Atlanta gra drugi mecz pod rząd , lepszych warunków chyba nie będzie,kurs przyzwoity ok.1,90 - jedno tylko przeciw : Ottawa w tym sezonie strasznie dołuje i zawodzi, a już wtopki z Islandersami i to chyba 3 razy , to wstyd dla takiej ekipy
( Na plus zaskakuje mnie ekipa Bostonu - 9 wygranych u siebie nabrałem do nich szacunku bo wracają chyba na dobrą ścieżkę przynajmniej w ten sezon co wygrały Błyskawice,może czarny koń sezonu? w tamtym koszykarze teraz może hokeiści powalczą)

Do góry
#2759997 - 04/12/2008 01:49 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: crossmen]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
Trening czyni mistrza.

Czas się sprawdzić w jaki największej ilości meczy.

(A) Atlanta Thrashers vs Ottawa Senators (H)

Kluczem do dzisiejszego zwycięstwa Ottawy będzie obrona. Ottawa jest drugą drużyną w lidze pod względem jak najmniej straconych bramek (56).

Średnio na mecz tracą tylko 2.41 gola. Problemem jednak jest to, że zdobywają bardzo mało bramek, w tym wypadku mają najmniej w lidze 52.
Przyczyną tego jest na pewno to, że w zeszłym sezonie byli jedną z najwięcej strzelających goli drużyn i to uśpiło ich trochę podczas offseason, gdzie pewnie trenowali głównie defensywę i to widać, że z dużym skutkiem.

Drugą przyczyną chyba jest to, że ich gra jest zbyt czytelna - wystarczy dobrze przypilnować Alfredsson, Heatley i Spezza i już praktycznie nie ma kto zdobywać bramek. Teraz mieli kilka dni przerwy od ostatniego meczy rozegranego 29.11 z NY Ilsanders 4-2 i mogli, w tym czasie trochę potrenować grę kombinacyjną.

Tutaj na korzyść Senators przemawia to, że Atlanta puszcza bardzo dużo bramek, jak i to , że wczoraj grali trudny mecz z Montrealem przegrany 5-4, więc zmęczenia może być widoczne. Atlanta ma to do siebie, że nie potrafi rozegrać równo całego meczu. Mają przebłyski kilku minutowe w meczu, gdzie grają świetnie. We wczorajszym meczu z Montrealem, strzelili trzy gole tylko w przeciągu minuty, doprowadzając do 3-3, ale mimo to przegrali, co na pewno zaszkodziło ich samopoczuciu.

Trener Atlanty moim zdaniem popełnia błąd ciągle zmieniając ustawienia w linii, czego niewątpliwie jest już cztery porażki z rzędu.

Ottawa też dobrze się ostatnio pokazała w dwóch meczach u siebie, przed porażką na wyjeździe z Islanders, kiedy to pokonali NY Rangers 4-1 i Toronto 2-1 po karnych. Jak widać lepiej im idzie gra u siebie niż na wyjeździe.

Wszyscy w Senators podkreślają, że jest to ważny mecz, żeby się odbić i zacząć zdobywać punkty a okazja na to jest dobra bo mają najbliższe trzy mecze u siebie.

Typ:Ottawa Senators (1.555)

-----------------

(A) Pittsburgh Penguins vs New York Rangers (H)

Najważniejszy mecz dzisiaj. Drużyny są z tej samej dywizji i nie tylko mogą zdobyć punkty, ale i nie pozwolić ich zdobyć swojemu największemu rywalowi.

I tak analizując najbardziej mi tu pasuje under.

Rangers ustawią grę pod Penguins. Nie mają wyjścia, bo Crosby i Malkin są teraz w wyśmienitej dyspozycji. Trener Rangers już trenował specjalne warianty na ten mecz.

Będzie w tym meczu więcej taktyki niż widowiska.

Jeśli chodzi o bramkarzy to nie wiadomą jest H.Lundqvist, który nie miał ostatnio najlepszych występów, ale może dzisiejszy mecz podziała na niego bardzo motywująco i jako bramkarz z największą ilością zwycięstw, będzie bronił jak przystało.

Penguins mają teraz bramkarza Dany Sabourin, który ma najniższe 1.84 GAA.

To, że grać dobrze defensywnie u siebie Rangers potrafią już pokazywali, w tym sezonie. Mają bardzo dobry PK u siebie i średnie PP, za to Penguins mają jedne z najgorszych PP wyjazdowych w lidze (8,5 procent), więc special teams nie wpłynął bardzo na wynik, który będzie pewnie 3:2.

Typ:Under 5,5 (1.752)

---------------

(A) St Louis Blues vs Minnesota Wild (H)

Ostatnia porażka Minnesoty, 6-5 z Colorado, była raczej spowodowana rozluźnieniem czy brakiem koncentracji przez pewien okres meczu. Wild szybko zdobyli gola i to ich za bardzo rozluźniło i popełnili kilka błędów, które przeciwnicy wykorzystali.

Pozytywem z tego spotkania, jest to, że strzelają dużo bramek, z czego w dobrej formie jest ich kapitan Mikko Koivu. Teraz po treningu gdzie naprawiali, grę defensywną raczej wszystko wróci do normy i pokonają St. Louis.

St. Louis wygrali z Atlanta, ale trzeba przyznać, że Atlanta w tym czasie to żaden przeciwnik.

Pytanie jeszcze, kto wystąpi w bramce Blues, jest Mason to Wild, będą mieli trudniej jeśli Legace to łatwiej.

Minnesota, też będzie chciała się zrewanżować, za ostatnia porażkę u siebie 2-1 z St.Louis 22 Listopada.

Typ:Minnesota Wild

---------------

(A) Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks (H)

Niezależnie kto wystąpi w bramce Ducks można liczyć, na to że będzie to dobry występ. Przetrwali nawałnice 47 strzałów Detroit na własną bramkę tracą tylko 2 gole, w poniedziałkowym meczu. W porównaniu, z tym co w ofensywie prezentowali ostatnio zawodnicy z Chicago, to można być spokojny o to, że Anaheim nie straci tu dużo goli.

Chciago ma nie pewną sytuację w bramce. Powrócili z o odcinka meczy wyjazdowych i mieli teraz kilka dni przerwy. Ducks są w rytmie meczowym i poza tym wygrali przed porażką w Detroit cztery mecze z rzędu, a w dodatku mają dobry bilans meczy na wyjeździe 7-3-1.

Uważam, że Anaheim nie odpuszczą i spokojnie wygrają, bo są w lepszej dyspozycji.

Typ: Anaheim Ducks ( 2.250)

Do góry
#2761472 - 04/12/2008 23:36 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: k1910]
k1910 Offline
stranger

Originally Posted By: k1910
WIN CHicago - zacznę chyba po dwóch nadchodzących meczach, jeśli nadal będą przegrywac. A to z powodu terminarza:

12/03/08 ANA
12/06/08 @DET
12/07/08 PHO
12/10/08 OTT
12/12/08 @COL

Anaheim i Detroit to niewiadoma, a później powinno być łatwiej.

LOSE Calgary - już 3 wygrane z rzędu, dzisiaj Dallas kusi. Ale pomyślę jeszcze, bo Calgary gra dobrze w obecnym sezonie.

WIN Vancouver - póki co trzy przegran z rzedu, wcześniej dobra forma. Jednak Nucks mają problemy z bramkarzem - Cory Schneider jako jedyny jest zdolny do gry, brak doświadczenia moze przesądzić o wynikach kolejnych spotkań. Poza tym terminarz niekorzystny, ale za jakieś 2 mecze (po Detroit i Minnesocie) można pomyślec \:\)

2 z 3 zaproponowanych przeze mnie progresji zakończyły się na 1 poziomie. Szkoda, że bałem sie Chicago grac tak wcześnie i czekałem co dzisiaj pokażą. I pokazali \:\)

Vancouver jeszcze musi poczekać, tak jak wyżej napisałem. Później spojrzę jeszcze co warto by rozważyć. A jakie są Wasze pomysły na dzisiaj? Jest w czym wybeirać (10 spotkań)!

Do góry
#2761740 - 05/12/2008 02:23 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: k1910]
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2005
Tampa Bay - Boston

ciekawy mecz. Wciąż trudno zrozumieć co jarają gracze Niedzwiadków że z takim składem takie wyniki robią wygrali 11 z ostatnich 13 meczów. Dla odmiany TB (typowana przez wielu na czarnego konia wschodu) ma bardzo ciekawa serie 5 lost i 10 lost w 11 meczach a wiec dwa bieguny. Zapoluje jednak na Win i ostrożnie 1X gospodarzy, biorąc pod uwage że składy przeciez podobnej klasy, a moze Stamkos sie obudzi? przełamanie gospodarzy musi kiedys nastapic a Bruins na Boga nie mogą tak stale grac \:p dodatkowo - ostatnia progresja na LOST Bostonu weszla pieknie w Buffalo, teraz grają wyj w Tampa i Floryda i potem u siebie Tampa znów ;\) kursy na porazke Bostonu bedą piekne \:\)

HW 2,75
1X 1,65
1 poziom progresji na Lost Boston

San Jose Sharks - Columbus

kurs mizerny, ale czegóż tu oczekiwać ;\) w meczu piłkarskim byłoby tu 1,20. CLB 2 winy z rzedu, ale punkty w SJ beda mała sensacja. HW

Washington Capitals - New York Islanders

WSH bez Semina i Greena, czy jednak "stać ich" na trzecią z rzedu porazke z trzecim słabeuszem? Oveczkin show bardzo wskazany. HW

powodzenia udanej nocki

Do góry
#2762637 - 05/12/2008 07:28 Re: Here We go again folks :) ***NHL***2008/09*** [Re: Ryan20]
Matias88 Offline
Carpal Tunnel

Dziś skuszę się chyba na 2 mlki
Pittsburgh ml i Colorado ml

Do góry
Strona 12 z 20 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 >

Moderator:  rafal08