mam mały problem bo po wgraniu herbów klubów do gry i odznaczeniu buforowania zniknęła mi grafika koszulek. Nie ma ich np. w ekranie taktyki i grając podczas meczu jak chce przeprowadzić zmianę to wyskakuje mi błąd i wywala to Windowsa. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Ja gram Heerenveen. Kupilem w okienku 4 zawodnikow :
M. Torres - obronca lewy/prawy z Realu Madryt 2 mln E. Davids - def. pomocnik środek z wolnego transferu M. Promes - off. pomocnik lewy/prawy z wolnego transferu D. Makriev - napastnik z Aszdod 1,2 mln
Narazie wygrana u siebie z Ajaxem 2:1 i porazka z Roda na wyjezdzie 1:2 ( grajac w 10 ).
dla tych co tak jak ja lubią mission imposible i zaczynają od najnizszej mozliwej konferencji: bramkarz: Luis Mejia U-20 panamy kupiony za 9 tys. funtów bez problemu przeszedł do klubu z południwej konferencji
jak macie cos fajnego, taniego i nie robi problemów z transferem to chwalić się
#2750937 - 28/11/200807:08Re: Football Manager 2009
[Re: Jose]
zabek
veteran
Meldunek: 20/07/2005
Witam nie wiedzialem gdzie napisac ,dlatego zrobilem to tu, podaje linka do strony tutaj http://www.masterleaguepes2009.pun.pl/forums.php . Jest to jakas tam odmiana menagera tylko w Pesie 09.W skrócie wybierasz jakis zespol i ustalasz taktyke ,symuluje sie mecze itd itd.Jak komus sie nudzi to mozna zabicz czas.
Ps jak nie odpowiedni temat to prosze o przeniesienie.