Zapomniałem dodać, kursy pochodzą z betgun

Polonia nadal troszkę niedoceniana, ale po tym co zagrał Turów we wtorkowym meczu kursy nie dziwią. Polonia +11.5 @1.65 wygląda na dzisiaj nieźle. Tak naprawdę nie wiem czego można się spodziewać po meczu Turowa, w lidze ostatnio ciężkie boje, w pucharze defensywa sprawiła się pięknie. Jeżeli dzisiaj zagrają tak samo to może być wesoło, jednak Greg H. - rozgrywający Polonii dorósł psychicznie w porównaniu z poprzednimi sezonami spędzonymi w Polsce, i ten sezon jest jego. Do tego Tommy Adams, reszta nieźle grających zawodników nie powinna pozwolić na wysoką wygraną Turowa.
Jak co kolejkę pewno gdzieś będzie mina na niskim kursie. Pierwszym takim meczem jest dla mnie Stal, granie ich po 1.08 to troszkę nieporozumienie. Handicap +17.5 @1.70 jak najbardziej do gry. We Włocławku Stal zrobiła piękny wynik, ale tam zdaje się rzucało 4 zawodników. Nie wierzę, że co kolejkę Daniels będzie ładował >30 punktów. Nadal nie jestem przekonany w siłę Stali, pewno z innym trenerem wyglądałoby to zupełnie inaczej.
Znicz wydaje się najgorszą ekipą PLK. Teraz zmierzą się z Kotwicą, która przegrała swój ostatni mecz z Polpharmą. Tutaj upatruję zwycięstwa gości, którzy mają zdecydowanie lepszy skład i powinni zrehabilitować się za kiepską postawę w ostatnim meczu.
W kolejnym meczu za bardzo nie mam pojęcia co się może wydarzyć. El Furiozo zdaje się ściągnął jakiegoś rozgrywającego (przed sezonem testowany przez Koszalin), ostatnio wygrali chłopaki zdecydowanie w Poznaniu. Powinno wszystko zacząć procentować, magia Urlepa pewno dość szybko przełoży się na zespół Kwidzyna. Krutikov pewno wolną rękę daje często chłopakom z USA w swojej drużynie i grają wesołą koszykówkę. Tak zakładam na podstawie wcześniejszych sezonów spędzonych w polskiej lidze przez tego Pana. W sumie to Oni są odpowiedzialni za wynik, bo na Polaków nie ma co liczyć. Kwidzyn +4.5 @1.70 bardziej na wyczucie typ.
Prokom za dużo już wywinął w PLK w ostatnich meczach, czas na wygraną. Koszalin wygrał trzy ostatnie mecze, jednak passa zostanie przerwana w meczu z Mistrzami Polski. Kurs nie powala, a przekonania do handi -8.5 nie mam.
Ostatni mecz rozgrywany będzie w poniedziałek, także jeszcze sporo czasu