#2715992 - 10/11/2008 18:32
Re: ANDRZEJ GOŁOTA! [2]
[Re: podstawek]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
Racja, z Grantem zawalił. Ale nie mniejsza była też wina jego narożnika. Cały czas powtarzali mu, że przegrywa i po liczeniu w 10. rundzie uznał, że już nie wygra więc zrezygnował z walki Twoim zdaniem to nie jest próba usprawiedliwiania ...??????? No to faktycznie dalsza dyskusja jest bezcelowa bo niestety jak klasyczny fanatyk zmieniasz zdanie w zależności od potrzeb.. A dla sportowca rezygnacja z walki bo "przegrywa" jest czymś dyskwalifikującym. Co do wypowiedzi na temat ITI - PRZEPRASZAM - to faktycznie było niepotrzebne i w sumie nie na temat...a jako fana Stowarzyszenia pamiętam Cię z innej dyskusji..ot i.
|
Do góry
|
|
|
|
#2716002 - 10/11/2008 18:44
[Re: Kefir70]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
Swoją drogą ile to przemyśleń na swój temat człowiek może się dowiedzieć na forum...  Krytykując Boruca dowiedziałem się , że jestem idiotą i frustratem... Krytykując Gołotę dowiedziałem się , że albo nie znam się na boksie albo jestem nieudacznikiem i komputerowcem nie wyglądającym znad ekranu... Aż się boję ,jak strasznej prawdy o sobie dowiedziałbym się gdybym skrytykował tellemark Małysza.. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2716007 - 10/11/2008 18:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
kefir ja tak nie sadze  zeby sedziowie go nie oszukali w walce z Ruizem albo tez z Byrdem(duzo wiecej ciosow wyprowadzil) to by nie bylo tej glupiej dyskusji Andrzej by byl mistrzem swiata i tytulu by mu nikt juz nie odebral.. a tak z jego porazek niewiem czemu ale robi sie wielkie Halo... przegral z Lewisem trudno nie byl najlepszy... Sam krytykowales go ze uciekl z jakims Kubanczykiem... ale ze mial wtedy 17 lat tego akurat nie skojarzyles...ze walczyl o mistrzostwo swiata juniorow tego tez nie wiedziales ze poddal go trener by niedoznal mlodzieniec kontuzji.... Golota jest/byl fenomenem dlatego tyle o nim się dyskutuje ;-) Ja mam tez zal do swojej matki  ze jak byla w stanach nie poszla na jego walke z Riddikiem ;-) powiedziala ze za drogi byl bilet chociaz jej znajomi poszli- bilet 1000dolarow! 
|
Do góry
|
|
|
|
#2716117 - 10/11/2008 20:05
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
Racja, z Grantem zawalił. Ale nie mniejsza była też wina jego narożnika. Cały czas powtarzali mu, że przegrywa i po liczeniu w 10. rundzie uznał, że już nie wygra więc zrezygnował z walki Twoim zdaniem to nie jest próba usprawiedliwiania ...??????? No to faktycznie dalsza dyskusja jest bezcelowa bo niestety jak klasyczny fanatyk zmieniasz zdanie w zależności od potrzeb.. A dla sportowca rezygnacja z walki bo "przegrywa" jest czymś dyskwalifikującym. Co do wypowiedzi na temat ITI - PRZEPRASZAM - to faktycznie było niepotrzebne i w sumie nie na temat...a jako fana Stowarzyszenia pamiętam Cię z innej dyskusji..ot i. To kiepsko pamiętasz. Nie jestem fanem stowarzyszenia i nigdy nie byłem
|
Do góry
|
|
|
|
#2716123 - 10/11/2008 20:09
[Re: twist]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
W pracy słucham i cenię opinie tylko swojego kierownika, bo na tym czym ja się zajmuję w robocie, on zjadł sobie już zęby trzonowe i tylko on jest w stanie obiektywnie ocenić jakość mojej pracy. Opinie fakturzystek, kadrowej, prezesów zarządu sprzątaczek, magazynierów, zakupowców mam głęboko w dupie. Moga mu pluc w twarz czy chwalić, ja mam tylko ubaw. Gołocie radziłbym nie przejmować się opinią twista amkwisha czy dimesa, bo jak to Jezus powiedział, wybaczcie im bo nie wiedzą o czym mówią. dla mnie EOT Idac Twoim tokiem myslenia to o muzyce mogliby wypowiadac sie tylo absolwenci konserwatorium ,reszta niech slucha i ani słowa. O sporcie tylko zawodnicy ,trenerzy ,a cala tluszcza ma nie krytykowac ,bo sie nie zna. Niech nauczyciele oceniaja sami siebie ,slusarze slusarzy ,a piekarze piekarzy. Paranoja  "Dla PRAWDZIWYCH kibicow Gołota zawsze pozostanie wielki" LOL Dla prawdziwych prawdziwkow ,wtedy zgoda  Zreszta nie ma sie co dziwic ,w kupie sa zawsze mocni (prawdziwi kibole ,fani Endrju) ,ale jak zostaja sami to spierdalaja i nie podejmuja walki ,dokladnie tak samo jak ich IDOL  PS. Nie ma mozliwosci zerwania miesnia w mechanizmie uderzenia. Skutkiem tego moze byc wylew ,krwiak ,ale miesien spelnia swoja funkcje ,choc oczywiscie w ograniczonym stopniu. Wiaze sie to rowniez z bardzo silnym bolem. Golota wiec klamal ,podajac przyczyne rezygnacji z dalszej walki. Ale...co ja tu wypisuje ...."prawdziwi kibice" i tak wiedza lepiej 
|
Do góry
|
|
|
|
#2716143 - 10/11/2008 20:16
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
|
amkwish lolllllll ;-) a czy Golota jest lekarzem by wiedziec odrazu swiezo po walce co mu jest? zostal poddany badaniom nosi teraz gips... a ty gdzie sie dowiedziales o tym co powiedzial ? w FAKCIE czy na onecie ? ;-) 
|
Do góry
|
|
|
|
#2716149 - 10/11/2008 20:19
[Re: przemekwn]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Choćbyście nie wiadomo jak się starali i nie wiadomo co robili to Gołota zawsze będzie jednym z największych polskich bokserów i zasługuje na szacunek. Ten kto mu go nie okazuje, albo kompletnie nie zna się na rzeczy albo jest zakompleksionym komputerowcem, który nic nie osiągnął a dopierdala się do innych.  Jak to amk dosadnie ujął : "nie każdy wyciera sobie tyłek tym słowem" Biorąc pod uwagę co osiągnął na tle innych polskich bokserów mogę powiedzieć, że wzbudza u mnie podziw, ale żeby zasłużyć na szacunek potrzeba coś więcej niż kilka walk o pas pod polską flagą. Analogiczna sytuacja z Michalczewskim, Klose, Lepperem, Jędrzejczak itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#2716240 - 10/11/2008 20:53
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
@ Amk
Wszystko fajnie, tylko ja ten cały wywód brzmi w ustach kogoś, kto ludzi krytykujących Borubara wyzywa od idiotów ?
Gdyby Gołota walczyl tyle razy na swiatowym poziomie ,tak jak bronil Boruc ,to po jednej nieudanej walce przylaczylbym sie do jego obroncow. Boruca ,tzw.prawdziwi kibice ,wyzywali po jednym bledzie ,jaki popelnil na Slowacji. Jak nie widzisz roznicy ,to Twoj problem. A co sie tyczy idiotow to prosze : Dlaczego akurat mnie to spotkało? Przecież w trzeciej, czwartej rundzie bym go miał - mówi po porażce z Austinem Andrzej Gołota.  Widzisz i nie grzmisz.
|
Do góry
|
|
|
|
#2716276 - 10/11/2008 21:03
|
Carpal Tunnel
|
Austin nie potrafil skonczyc Golote nawet jak ten sie odwrocil i przez jakis moment sie nie bronil, pozniej walczyl z jedna reka i tez pioronujacego nokautu nie widzielismy. Skad wiesz ze walka nie potoczylaby sie inaczej ? Wiele juz walk takich bylo 1 runda np 2x deski a pozniej zawodnik ktory padl wygrywa spokojnie ;-) nawet ostatnio Calzaghe zaliczyl deski i co z tego ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2716307 - 10/11/2008 21:12
|
journeyman
Meldunek: 22/12/2006
|
Jestem kibicem Andrzeja, powiem więcej byłem swego czasu nawet wielkim kibicem, zagorzałym fanem. Czytając tu "umalowanych kibiców" Andrzeja jest mi wstyd, że tacy ludzie razem ze mną wspierają tego boksera, wstyd i pośmiechowisko robicie z siebie. Jako kibic wiem, że Andrzej nigdy nie był wielkim bokserem, przeciętny, jednak było w nim to co kochałem, tę magię każdej walki, dreszczyk podniecenia przed pierwszym gongiem, niepewność, co zdarzy się tym razem. To było to dlaczego zasiadałem przed telewizorem, byłem też na jego kilku walkach, w tym na jednej w Chicago o Mistrzostwo Świata. Przynaję że przeżyłem sporo upokorzeń jako fan Andrzeja, szczególnie w Stanach.Wybaczyłem mu ponieważ wiem że nigdy nie był bardzo dobrym bokserem, nie mogłem oczekiwać od niego że będzie wygrywał z lepszymi od siebie, ale dawał mi właśnie to czego inny bokser nie mogli ten dreszczyk emocji. Proszę o jedno "umalowanych kibiców" Andrzeja, nie piszcie już nic tu jakim jest wielkim bokserem ponieważ nie macie pojęcia dzieciaki o boksie. Andrzej  Może nie szacunek, ale wielkie podziękowania za niesamowicie emocjonujące walki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2716373 - 10/11/2008 21:28
[Re: laczak]
|
Carpal Tunnel
|
przeciętny bokser obija niekwestionowanego mistrza swiata WBC WBA IBF ;-) najlepszy nie byl ale napewno w czolowce. 4 tytuly mistrza Polski, wicemistrz swiata i mistrz Europy juniorow, medal w Seulu i Atenach. ja tam mistrzem go nie nazywalem ale pisanie ze byl tylko przecietnym bokserem to tez przesada.
|
Do góry
|
|
|
|
#2716443 - 10/11/2008 21:53
[Re: ArtekPotito]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2716584 - 10/11/2008 22:50
[Re: picio]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
amk co ty wiesz o prawdziwych kibicach skoro chodzisz na ten piknikowy stadion W pewnym wieku żadną rozrywką nie jest obserwowanie jak niebiescy bandyci leją się z pijanymi bandytami na trybunach a w drodze powrotnej ze stadionu leci ci na głowę grad kamieni z familioków ;p Ale każdy lubi coś innego. A co do Gołoty to wielki bokser o wyjątkowo słabej psychice dzięki której starcił szansę na większe sukcesy.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|