#2646868 - 10/10/2008 01:38
Re: _Korver_ part II
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
 # 30Polska - Czechy, Czy M Lewandowski otrzyma kartkę (TAK) @3.75 expekt stawka: 300 j sterotyp
|
Do góry
|
|
|
|
#2650105 - 11/10/2008 18:50
|
Carpal Tunnel
|
 # 31Czarni Słupsk - Sportino Inowrocław Suma Zdobytych Punktów – Drużyna Gości (UNDER 80.5) @1.85 unibet stawka: 500 j == == == == == == == == == == == == == == == == == == == == == "Szaleństwo? A czym,że ono jest w obliczu tak efektownej wygranej?"PS. jeżeli kogoś tu pogrzało, to najprędzej analityka unibetu...
|
Do góry
|
|
|
|
#2650506 - 11/10/2008 21:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/11/2004
|
Niestety, chyba zwroty. Sam dałem na to zdarzenie kilkaset zł i nie jestem zadowolony z tego że Unibet nie potrafi (po raz kolejny) przyznać się do błędu i nie anulować zakładu. Dziadostwo.
|
Do góry
|
|
|
|
#2650795 - 11/10/2008 23:31
[Re: dextereq1]
|
Carpal Tunnel
|
Niestety, chyba zwroty. Sam dałem na to zdarzenie kilkaset zł i nie jestem zadowolony z tego że Unibet nie potrafi (po raz kolejny) przyznać się do błędu i nie anulować zakładu. Dziadostwo. e-mail od unibetu: Szanowny Użytkowniku!
Dziękujemy za kontakt z Unibet. Mecz Energa Czarni Slupsk - Sportino Inowroclaw został anulowany z powodu błędu. W ofercie pojawiła się zła linia, zamiast 65 zakład został wystawiony z linią 80. Zakład został anulowany zgodnie z Regulaminem Unibet, art. 5.10.
5.10 Unibet, według własnego uznania, zastrzega sobie prawo do uznania Zakładu za nieważny całkowicie bądź częściowo, jeśli oczywiste jest, że: Zakłady znalazły się w ofercie, zostały postawione i/lub przyjęte w wyniku Błędu; Zakłady zostały postawione po rozpoczęciu wydarzenia; Dokonano Syndicate Betting; Dokonano Influence Betting; i/lub Na wynik pośredni bądź bezpośredni wpływ miały działania o charakterze kryminalnym.
Przepraszamy za jakiekolwiek związane z tym kłopoty.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. Następnie zadzwoniłem do BOK-u. Co usłyszałem? Że pani, która odbiera telefony nie ma żadnego wpływu na daną sytuację. Dostali informację z góry, że mecz trzeba unieważnić i w du*** mając swoich klientów, tak też zrobili. Żadna argumentacja do Pani nie docierała, wręcz odniosłem wrażenia, że pojęcie o sporcie danej osoby jest doprawdy minimalne i pracuje w tej firmie chyba tylko ze względu na miły głos... Cała sytuacja jest o tyle komiczna, że mecz jeszcze nawet się nie rozpoczął, jest dopiero jutro... Ktoś musiał porządnie przyładować i szefostwo unibetu z paniki anulowało wszystkim zakłady. Rozumiem jeśli zaszedłby błąd w nazwach drużyn, czy też brakowało jakiejś dopiski, odwrotne kursy etc., ale to co zrobili tym razem to czyste skur****. Polskiego kosza śledzę tam od długiego czasu i zmiany linii meczu, czy też różnych handicapów to rzecz normalna, która dzieje się pod wpływem zainteresowania klientów danym zdarzeniem. Tłumaczenie jest na poziomie kilkuletniego dziecka, nie bo nie. Każdy zakład może być unieważniony przez nich, wystarczy, że będą na tym stratni i można się pożegnać z pieniędzmi  Jak ktoś ma jakiś pomysł, jak można rozpowszechnić informację o tego typu praktykach ZŁODZIEJSKIEGO UNIBETU, byłbym wdzięczny. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2650907 - 12/10/2008 00:09
|
old hand
Meldunek: 25/06/2006
|
To co zrobil Unibet, to jest kpina z klientow. Przeciez ci co to zagrali, w zaden sposob nie probowali oszukac unibetu, poprostu zaryzykowali i postawili swoje pieniadze na opcje ktora wydawala im sie bardziej prawdopodobna. Zagrane zdarzenie, ktore jest aktualnie w ofercie, to nie jest zadna proba oszukania tej zalosnej firmy Unibet. To ze pracownicy Unibet nie potrafili poprawnie okreslic lini to inna sprawa, ktorej konsekwencje powinny byc wyciagniete na lini pracodawca-pracownik, a nie Unibet-klient. Ludzie zagrali poprostu to co bylo w ofercie. Dla mnie to jest zlodziejstwo, Unibet powolujac sie na punkt regulaminu moze anulowac wszystko!! nawet kupony przyjete oraz po zakonczeniu spotkania powiedziec ze linia zostala blednie okreslona. *** mnie okropnie, bo to napewno nie jest moja wina ze ktos tam sie pomylil. Jesli ja w swojej pracy popelnie jakis blad to pracodawca nie wyciaga konsekwencji w stosunku do swojego klienta, tylko do mnie czyli pracownika. To nie pierwszy raz gdy Unibet tak oszukuje. Nie wiem czy naglosnienie sprawy cos da, Unibet ma taki punkt regulaminu, a kazdy logujac sie u nich potwierdzil znajomosc i akceptacje tych chorych zasad. Noz w kieszeni sie otwiera, ZLODZIEJSKI Unibet!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2650980 - 12/10/2008 00:29
[Re: lepusti]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
sorki za wpis nie przesadzajcie to ewidentnie wygladalo na pomylke pracownika/analityka ( programu czy jak to tam nazwac ), wszystkie buki maja przeciez napisane, ze moga cofnac zaklad z ewidentnego bledu (pomylki) oszacownia/analizy jakiegokolwiek zdarzenia, bez podania przyczyny itp. a tyle sie mowi, zeby nie grac ewidentnych pomylek 
|
Do góry
|
|
|
|
#2655992 - 14/10/2008 18:49
|
Carpal Tunnel
|
Mam trochę czasu, więc oto moje luźne spostrzeżenia odnośnie najbliższej kolejki eliminacyjnej w Europie:
Litwa - W. Owcze
Amotorzy z Wysp Owczych ostatnio pokusili się o urwanie punktów Austrii, ale nie oszukujmy się, słabej Austrii, która w moim odczuciu powinna mieć po pierwszych 3 meczach nie więcej jak 3 pkt. Owszem, drużyny z zaplecza Europy, takie jak Luksemburg, W.Owcze czy też San Marino, coraz śmielej pukają do bram wielkiej europejskiej piłki, jednakże w pojedynku z Litwą drużynie prowadzonej przez pana Olsena, nie daje najmniejszych szans. Z racji tego, że kurs na czystą jedynkę jest zbyt lichy, a Litwini jakby nie patrzeć to drużyna nieco nieobliczalna, pokuszę się o zakład, że bramkarz Litwy zachowa czyste konto. Kurs na to rozwiązanie jest w granicach @1.60 co mnie w zupełności zadowala. Litwini ostatnio nie wpuścili gola grając z Austrią, Rumunią, czy też Mołdawią, dlaczego miało by się to stać ze słabą drużyną z Wysp, która notabene nie ma w swoim składzie zawodnika, który by stwarzał taką ewentualność?
Wyspy Owcze no score @1.57
Portugalia - Albania
Kolejne ze spotkań, określane mianem spotkania Dawida z Goliatem. Portugalczycy bez wątpienia na chwilę obecną zawodzą swoich kibiców. Frajersko przegrana potyczka z Danią (2:3), kiedy to dwukrotnie wychodzili na prowadzenie w meczu, czy też remis po niezbyt efektownej grze ze Szwecją (0:0) na pewno nie jest powodem do dumy. Teraz przychodzi doskonała okazja na rehabilitacje, choćby niewielką. Portugalczycy pokazali już nieraz, że lubią drużyny pokroju Albanii odprawiać z kwitkiem i to z bagażem rozmiarów kilku bramek. Do kadry w ostatnim meczu powrócił C.Ronaldo, co na pewno ożywi grę ofensywą 'Canharinios Europy'. Swój stadion, swoi kibice, którym trzeba coś udowodnić. Bez dodatkowych dywagacji, ze zdecydowaną pewnością pobieram bet:
Portugalia (0:1) - Albania (1) @1.40
Austria - Serbia
O drużynie gospodarzy napisałem już wcześniej. Być może nie doceniam tego zespołu, jednakże nie chce mi się wierzyć, że będą oni w stanie wywalczyć kolejne 3pkt, tym razem z reprezentacją Serbii. Serbowie są tak jakby na biegunie przeciwległym, ostatnio załapali wiatr w żagle, odprawiając Litwinów i to w stosunku aż 3:0. Skąd takie kursy na zwycięstwo Radomira Antica? Szczerze mówiąc nie wiem, ale ja śmiało biorę opcję X2, która wydaje mi się w zupełności bezpieczna i warta gry:
Austria - Serbia (X2) @1.40
PS. kursy podane przeze mnie są czysto orientacyjne, posłużyłem się pierwszym bukiem z rzędu, ale na pewno można znaleźć dużo wyższe.
|
Do góry
|
|
|
|
#2656016 - 14/10/2008 18:56
|
Carpal Tunnel
|
Stety, niestety, na pewno niektórych złośliwców ta informacja ucieszy, lecz jestem zmuszony w najbliższym czasie zamknąć swój temat. Ostatni etap zmagań wyszedł w okolicach zera, lecz inne, pozostałe części mojej gry dawały przeważnie zyski. Przedstawiałem swoją grę łącznie przez nieco ponad 10 miesięcy, przyszedł czas zakończyć dzielenie się moimi spostrzeżeniami. Od czasu do czasu będę wrzucał swoje analizy w działach tematycznych, tego topicu nie chcę już prowadzić z jednej przyczyny. Niedługo ruszam z nowym projektem i po prostu nie byłbym w stanie przekazywać wszystkich opcji jakie gram, a gra wybiórcza jak każdy wie daje nijak odzwierciedlenie rzeczywistości. Tak więc dziękuję wszystkim za miłe, jak i te złe słowa, pod adres mojej gry, a jeżeli wszystko wypali, niedługo dam znać, gdzie można mnie znaleźć  pozdrawiam, Korver 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|