UWAGA : Konkurs rozpocznie się w poniedziałek 22 września tylko wtedy, jeżeli do północy z niedzieli na poniedziałek zapisze się co najmniej 50 osób. W innym przypadku zapisy potrwają do niedzieli 28 września
V edycja konkursu rozpocznie się w poniedziałek 4 sierpnia i potrwa do niedzieli 31 sierpnia Zapraszam do zapisów, które potrwają do godziny 23:59:59 w niedziele 21 września. W regulaminie zaszły drobne zmiany w stosunku do poprzedniej edycji, więc polecam przeczytać regulamin :
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2609105&page=1#Post2609105 . Zlikwidowana została nagroda za najlepszy bilans i zmieniony został podział puli nagród (narzucony przez sponsora).
Regulamin dotyczący zapisów :1.Zgłoszenia będą przyjmowane we właściwym temacie do godziny 23:59:59 w niedzielę 21 września 2008 roku (lub do niedzieli 28 września)
2. Zapisać mogą się osoby, których staż na forum jest dłuższy niż jeden miesiąc (liczy się data wysłania wiadomości z chęcią zapisu)
3. Liczba zapisanych osób jest nieograniczona (w I rundzie wystąpi każdy kto zdąży się zapisać w wyznaczonym terminie)
4.Po wysłaniu wiadomości o chęci uczestnictwa w konkursie należy także wysłać Prywatną Wiadomość do użytkownika Goget (czyli do mnie) z loginem z
Bet-at-home 5. Osoby, które podesłały swój login wcześniej (wystąpiły już w konkursie) nie muszą tego robić
6. Ostateczny termin wysyłania loginów (numerów ID) pokrywa się z końcem zapisów i po tym terminie nie ma szans na dopisanie kogokolwiek. Radzę więc od razu po zapisaniu się przesłać mi swój login, a przed końcem zapisów upewnić się, że jest się na liście zapisanych osób. Jeżeli kogoś nie będzie to znaczy, że jego login (numer ID) do mnie nie dotarł
7. Do konkursu mogą się również zapisać osoby, które zdobyły nagrody w piątej edycji. Nie będą one jednak brane pod uwagę przy podziale nagród w obecnej edycji, a ewentualna nagroda przypadnie kolejnej osobie na liście.
---------------------------------------------------------------
Proszę obok informacji potwierdzającej zapisanie do konkursu (gram, jestem, In itd. itd.) wpisać swoją propozycję jak mamy rozliczać typy, w których brakuje jakieś informacji (dyscyplina, rozgrywki, data, opis typu w przypadku zakładów specjalnych), a uczestnik nie uzupełni informacji do czasu rozpoczęcia spotkania. Do wyboru dwie opcje (wpisać jedną z nich, lub samą cyferkę czyli "1" lub "2") : 1. Typy nie zawierające niezbędnych informacji traktować jako niewysłane (czyli po staremu)
2. Typy nie zawierające niezbędnych informacji traktować jako przegrane (-100 j)
Wygra opcja, która zdobędzie więcej głosów do momentu zakończenia zapisów.