Strona 8 z 19 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 18 19 >
Opcje tematu
#2386102 - 31/05/2008 08:48 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: muine bheag]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
pewnie siedzial pod plotem \:D

Do góry
Bonus: Unibet
#2388090 - 01/06/2008 03:28 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Marcel]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006

Do góry
#2536533 - 13/08/2008 04:24 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: mura]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/06/2004
http://www.niebiescy.pl/

są filmiki, są relacje świadków

STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI

Do góry
#2585865 - 05/09/2008 06:17 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Blackman]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Odświeżam temat. Większość zapewne słyszała o "sprawnej i wspaniałej" akcji bohaterskiej policji w środę w Warszawie.

1 proste pytanie do wszystkich zagorzałych zwolenników służb mundurowych (forumicz dimes i spółka) udzielających się w tym temacie - policja tego dnia zatrzymała, gazowała i okładała pałkami ok 700 osób. Wszyscy byli chuliganami?..

Do góry
#2585873 - 05/09/2008 06:36 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: kfjatek]
damianmularczyk Offline
old hand

Meldunek: 13/03/2007
taaa jasnee takiego chu**..

byla tzw odpowiedzialnosc zbiorowa kazdy kto byl jest winny teraz..

Moj kolega poszedl na mecz nic nie robil zlego tylko spiewal psy go zawinely na 24h na komende jak kazdego gazem dostal po oczach z 2 metrow zakaz stadionowy na 2 lata co tydzien na komende sie stawia kuratora ma i dostal zarzuty ataku na funkcjonariusza i udzialu w nielgalnym zgromadzeniu...

CHWDP!

Do góry
#2585884 - 05/09/2008 06:59 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: damianmularczyk]
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Grupke "kibiców" widziałem w metrze.
Może nie powinno się po wyglądzie ale 90% z nich to takie typy, których nie chcielibyście spotkać wieczorem w ciemnej uliczce.

Do góry
#2585894 - 05/09/2008 07:16 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: rivex]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
mnie śmieszy ze zatrzymali ponad 700 chuliganow

a policji bylo kolo 200-300 osob... hehe mocne

aby zatrzymac 700 CHULIGANOW!! to potrzebowaliby z 2000 policjantow i 20 armatek

w tej grupie 85% to byl normalni kibice, ktorzy chcieli isc na mecz w grupie i zobaczyc mecz

czemu w grupie ? bo osobno pewnie zostaliby zlapali przez Polonie,

dziwna akcja ITI, konflikt trwa, zarzad strzela sobie samoboja, podejmuje otwarta dyskusje medialna via. Kowalczyc - Miklas

bitwa przegrali kibice, ale czy wojne ? zobaczymy...

Legia TRZYMAJCIE SIE ! JP!

Do góry
#2585986 - 05/09/2008 15:09 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: JuN]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
ITI w porozumieniu z Schetyną zaplanowała 'piękną prowokacje' i na 2 lata (bo na tyle jest chyba większość zakazów) wyrzuciła sobie rdzeń tej grupy, której na stadionie mieć nie chce, taka prawda...
Jak widać, taktyka na krótką metę.
Może ktoś zauwazył, ale w 'mediach' żadnych zdjęć z akcji i filmików, dlaczego? bo żadnych zniszczeń ta agresywna grupa 700 chuliganów z widelcami w rękach nie dokonała.

Do góry
#2586055 - 05/09/2008 18:54 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Skiper]
quincy Offline
Ekstraklasa Typer

Meldunek: 28/12/2005
Lekka nuda w pracy to sobie czytam tu i tam i widząc co niektóre posty wyrywam sobie ostatnie włosy z mojej łepetyny. Niejaki Dimes to okazjonalny bywalec co najwyżej meczów siatkówki z wymalowaną twarzą przy użyciu szminki swojej wybranki. Kolego nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu jak większa część mediów, która karmi społeczeństwo tanią sensacją.

A jak jest naprawdę? Otóż tak się składa, że kodeks kibica i świat stadionowy jest mi dobrze znany ale mam też znajomego z którym jakiś czas temu kończyłem liceum. Koleżka po maturce trafił do jednostki prewencji w Piasecznie. Oto jakie nieformalne zasady tam obowiązywały:

1. Kto większy tym lepszy (nie ważne czy wielki chłop od pługa, czy koks, czy spaślak)
2. Kto się więcej za młodu napierd*** na ulicy to większy szacunek
3. Kto mocniej oberwał podczas awantury czy to na meczu czy z górnikami to ma większe poważanie u przełożonego
4. Im więcej okazji do spięcia i "wykazania" się tym większa ekstaza w szwadronie
5. ZERO ZERO ZERO pojęcia tych ludzi o świecie kibiców i panujących w tym środowisku zasadach (kolo nie miał pojęcia o zgodach, kosach, niepisanych zasadach, etc). Ważne, że jedzie ich dużo i już jest niespokojnie w pociągu. Będzie się "działo"
6. Większość osób w prewencji to jeszcze gorsza patologia od 'chuliganów' z trudnych rodzin i dzielnic wielkich miast. Łapanka nieudaczników i prymitywów
7. Jedyny argument jaki posiadają to pełny rynsztunek - poza tym nie potrafili by nawet trzymać się podstawowych zasad swojej pracy gdyby nie dowódca rzeźnik

Mógłbym jeszcze tak długo...

Potem jest pacyfikacja niczym ZOMO i na komendzie nawet jeśli byłeś grzeczny i "uciekałeś" przed zajściami to jesteś bez szans. Monitoring w tym przypadku to jak telewizja satelitarna za komuny. Nie masz na nią szans żeby się wybronić.

Oczywiście patologii jest sporo i z nią należy walczyć. Ale wybiórczo i indywidualnie a nie zbiorowo. Niestety polska policja tego nie potrafi skoro rekrutuje prostych ludzi (każdy kto ma coś pod czerepem nie pójdzie robić za donka na ulicy przez pierwszych kilka lat za grosze bez możliwości awansu).

Kibice Legii podczas derbów to kolejna prowokacja. Wystarczyło z 700 osobowej grupy skręcić 20 osób (faktycznej patologii, które sam bym wyjebał ze stadionów) i byłoby ok. Ale po co.

To tyle.

Pozdrawiam,

Do góry
#2586074 - 05/09/2008 19:23 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: quincy]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Do gorzkich lez rozbawil mnie jakis pies w tv mowiacy tradycyjna formulke o "zatrzymaniu 740 najbardziej agresywnych chuliganow". Smiac sie czy plakac??

Jedynym istniejacym w mediach czlowiekiem, ktory z sensem i trzezwoscia skomentowal wysarzenia jest Wojtek Kowalczyk:

Quote:
Przykro mi, ale wycofuję się z mediacji na linii klub – kibice. Po tym, co się wczoraj stało wiem, że wojna fanów Legii z ITI dopiero się rozpoczęła i choćbym stanął na głowie, to jej nie powstrzymam. Poza tym dochodzi do mnie zbyt wiele sygnałów na temat tego, kto zainspirował wczorajsze wydarzenia i komu zależy na tym, aby było o nich jak najgłośniej i by przedstawiono je w odpowiednim świetle.

Nie wierzę w bajki, że stu policjantów zatrzymało 760 agresywnych chuliganów – gdyby tam było 760 agresywnych chuliganów, to by policja spieprzała gdzie pieprz rośnie. Na pewno znalazły się osoby, które zawiniły i które należało wyłapać, ale zastosowano odpowiedzialność zbiorową. Co gorsza – taką odpowiedzialność zastosował też klub. Wiem już, że wszyscy zatrzymani dostają dwuletnie zakazy stadionowe. Widzę więc, iż klub tylko czekał na taki pretekst i pozbywa się kibiców, którzy jeżdżą za Legią na mecze wyjazdowe. „Żyleta” w zasadzie przestaje istnieć.

Tak w ogóle, to nie rozumiem tych zakazów. Czy jeśli ja przywalę komuś na Bródnie, to dostanę zakaz stadionowy? A Piotr Świerczewski i Radek Majdan dlaczego nie dostali zakazu stadionowego za wydarzenia z Mielna? Coś się dzieje na ulicy, a klub daje zakaz. Naprawdę – dziwne.

Może przeszedłbym nad tym do porządku dziennego, gdybym wierzyć, że wszyscy zatrzymani byli chuliganami. Ale w to nie uwierzę nigdy. 760 chuliganów spowodowałoby chyba większe szkody niż dwa uszkodzone samochody i 0 (słownie: zero) rannych? Tymczasem ci „chuligani” stali sobie przez sześć godzin otoczeni przez policjantów. Oczywiście zaraz się pojawi argument, że skoro większość była taka niewinna, to mogła uspokoić resztę. Już to widzę, jak Mariusz Walter biega między jakimiś karkami i krzyczy "przestańcie". Raczej schowałby się za prywatnych ochroniarzy. Powiedzmy sobie szczerze - nikt normalny w takich sytuacjach nikogo nie uspokaja, tylko dba o swój tyłek.

Najważniejsze – widzę, jak TVN triumfalnie donosi o tych zdarzeniach (jak żadna inna stacja). Od dziennikarza tej stacji dowiaduję się, że szalikowcy Legii burdy wywoływali już w Moskwie – dziwne, do tej pory nikt o tym nie mówił. Za chwilę kibice będą winni wojny rosyjsko-gruzińskiej. Medialna maszynka ruszyła w ruch.

Miałem dobre chęci. Spotkałem się z prezesem Leszkiem Miklasem, potem spotykałem się z najważniejszymi kibicami (kilka razy). Wysłuchiwałem ich argumentów, miało zostać zorganizowane spotkanie wszystkich stron. Teraz to spotkanie nie ma sensu. 760 zakazów stadionowych oznacza, że Legia nie chce mieć kibiców. Zapomniała o jednym – chce czy nie chce, będzie ich miała.

Do góry
#2586107 - 05/09/2008 20:09 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
http://www.tvn24.pl/12694,1563649,0,1,wiecej-chuliganow-za-kratami-niz-podawano,wiadomosc.html

Obejrzyjcie filmik.

I teraz. Po pierwsze gdzie jest pokazanie jakiekolwiek zniszczenie.

I wsłuchajcie się w to co mówi prokurator, ale żeby było jaśniej to ja to napiszę.

Zdecydowana większość zatrzymanych usłyszała zarzut przestępstwa polegającego na czynnym udziale w zbiegowisku o charakterze chuligańskim.

No tak zapomniałem, że na mecze trzeba chodzić osobno i pojedynczo. ;\)

Dalej...

5 osób dostało zarzut za czynny udział w napaści na policjanta, w tym wypadku były to zapalone race, rzucone w stronę policjantów.

3 osoby dostały zarzut czynnego oporu przy zatrzymaniu.

Taki zarzut każdemu można postawić. BO nikt nie udowodni że tak nie było.

I najlepsze...

1 zatrzymany usłyszał zarzut zniszczenia mienia.

Na filmie eksponują ochraniacz na zęby. Mi się wydaje, że noszenie go nie jest nielegalne.

Jeden kastet i widelec na 752 kibiców. No i kilka rac. Dla mnie to broń masowej destrukcji \:D

Na 752 osoby tylko 9 ma prawdziwe zarzuty.

A w materiale w programie "Fakty" pokazano tylko jak pakowali ludzi do suki i jechali na sygnale, a i tu najciekawsze, wmontowali fragmenty z innej awantury na stadionie ( mecz LEgia - Wisła) \:D , no ale wyglądało jakby to było to co się teraz wydarzyło.

Tu ten fragment:

http://www.tvn24.pl/2156834,0,0,1,1,bitwa-warszawska,wideo.html

Do góry
#2586122 - 05/09/2008 20:23 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Maldini$$]
podstawek Offline
wieczny student

Meldunek: 08/12/2006
1 zatrzymany usłyszał zarzut zniszczenia mienia.
słyszałem, że chodzi o lusterko samochodowe \:\)

Do góry
#2586279 - 05/09/2008 22:57 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: podstawek]
Zulus Offline
Łódzki Klub Sportowy

Meldunek: 23/06/2005
podstawek87 słyszałeś czy sam zniszczyłeś? \:p

Do góry
#2590698 - 09/09/2008 15:01 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Zulus]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Ujawniono nagranie z Majdanem i Świerczewskim - "policjant zgubił okulary; zagazował drugiego"

Piłkarze kontra policja

i czekamy na filmik
gracze kontra policja

Do góry
#2590727 - 09/09/2008 16:30 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: ELDORADO]
Chaoz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/06/2005
W komisariatach policjanci znęcają się nad kibicami
źródło: Polska The Times

Na początku było spokojnie, ale jak jakaś grupka zaczęła śpiewać, to policjanci wpadli na nas. Dostałam pałką, a kilku dosłownie przebiegło po mnie. "Na ziemię, kur...!", krzyczeli - opowiada wciąż roztrzęsiona Agnieszka, 20-letnia studentka polonistyki. "Kopali nas i bili po twarzach, rzucali bluzgi. Mówili, że wreszcie się do nas dobrali" - dodaje 23-letni Kamil, też student, relacjonując już sceny z komisariatu. Oboje znaleźli się w grupie kibiców zatrzymanych w ubiegły wtorek przez policję po meczu Legii z Polonią – czytamy w dzisiejszym wydaniu dziennika "Polska The Times".
Redakcja dziennika zapewnia, że ma kilkanaście innych relacji o biciu w komisariatach kluczami po jądrach i pałkami po całym ciele, zmuszaniu do robienia pompek i przysiadów nago, pozbawiania snu, picia i jedzenia.

Potwierdzają to wypowiedzi funkcjonariuszy policji, do których dotarli dziennikarze. "Szef powiedział mi wprost: masz wszystkich zmusić, by podpisali przyznanie się do winy. Więc wciskałem tym dzieciakom kit, że je zamkniemy, jeśli nie podpiszą oświadczenia. Gdy nie skutkowało, to koledzy z kryminalnego brali delikwenta do siebie i tam bicie było" - mówi wywiadowca z jednej z komend w Warszawie.

Policja nazwała wtorkową akcję: Ostateczne rozwiązanie kwestii kibiców Legii. Jej efekty są dwa. Pierwszy, nagłośniony przez resort - nomen omen - siłowy, to komunikat, że 235 osób przyznało się do udziału w nielegalnym zgromadzeniu i zgodziło na dobrowolne poddanie się karze.

O drugim efekcie będzie głośno dziś, gdy 400 spośród 752 zatrzymanych kibiców złoży do prokuratury zażalenia na brutalne traktowanie przez policję.

Kibice oskarżają policję o bicie, poniżanie i szykany

Setki zatrzymanych we wtorek kibiców Legii, wśród których są studenci, zawodowi kierowcy, budowlańcy, a nawet prawnicy, poddano w stołecznych komisariatach szykanom, presji psychicznej. Niektórych bito.

Wszystko po to, by zmusić ich do przyznania się do winy, że brali udział w nielegalnym zgromadzeniu. Według policji, miał nim być przemarsz kibiców w stronę stadionu Legii. "Jutro przejrzymy jeszcze raz wszystkie dowody nadużyć policji i zastanowimy się, jak dalej działać" - mówi prawnik Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa Andrzej Pleszkun.

Przyznaje, że dowodów na to, że policja łamała prawo, ma już sporo. Jest wśród nich ponad 20 zaświadczeń lekarskich dostarczonych przez kibiców, którzy po wypuszczeniu przez policję zgłosili się na obdukcję. "Te zaświadczenia dotyczą obrażeń poważnych, obtłuczeń utrzymujących się powyżej siedmiu dni" - mówi Pleszkun.

Kolejnym dowodem, który może świadczyć przeciwko policji, są filmy zrobione podczas akcji przez kibiców, które są w posiadaniu także redakcji. "Policja ma swój zapis, ale i my mamy nagrania tego, jak oni postępowali" - mówi prawnik. "Zresztą policjanci bardzo się starali, żeby te filmy nie przetrwały, bo zatrzymanym zabierali telefony, z których kasowali zdjęcia i filmy. Bardzo możliwe, że złożymy do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa" - zapowiada Pleszkun.

Kamil, 23-letni student, był przesłuchiwany w Pruszkowie. "Policjanci mówili, że wreszcie się na nas wyżyją. Na pruszkowską komendę trafiłem prosto spod stadionu, razem z 30 innymi osobami. Na miejscu byliśmy ok. 3 w nocy. Zamknęli nas w czymś w rodzaju świetlicy. Siedzieliśmy tam skuci, bez picia. Nie można było nawet pójść do kibla. A policjanci łazili między nami i kopali, bili ludzi po twarzach, rzucali bluzgi. Mówili, że wreszcie się do nas dobrali. Przesłuchania zaczęły się po południu. Brali nas po trzech, czterech na górę, do małego pokoju, w którym siedziało sześciu albo ośmiu policjantów. Kazali nam się rozbierać do naga, położyć na podłodze twarzą do ziemi i wyciągnąć ręce. Nałożyli kajdanki i wtedy się zaczęło... Najpierw zaczęli mnie kopać. Potem poczułem, jak jeden staje mi na plecach, a potem przeskakuje na chłopaków leżących obok. Po nim robili to pozostali. Jeden z policjantów mówił, że mamy wybór: jak się przyznamy i podpiszemy, to za chwilę będziemy mogli wyjść do domu. A jak się nie przyznamy, to trafimy na Białołękę [jest tam więzienie – Polska.]" - wspomina.

Wojciech Braun, lat 45, kierowca busa, najpierw trafił do komendy przy ul. Grenadierów, a potem do aresztu na ul. Umińskiego. "Wraz z czterema innymi osobami władowano mnie do forda transita straży miejskiej" - opowiada. "Spędziliśmy tam godzinę, plując i łzawiąc z opuchniętych oczu - w aucie było pełno gazu łzawiącego. W komendzie na Grenadierów byliśmy bici i kopani. Skuli mnie z innym mężczyzną. Gdy chciałem iść do ubikacji, usłyszałem: Sraj w gacie! Dopiero w areszcie na Umińskiego, gdzie trafiliśmy ok. 2 w nocy, pozwolono nam się obmyć i zasnąć. Następnego dnia znów przewieziono nas na Grenadierów. Policjanci w cywilu kopali nas, bili i ubliżali nam. Jeden specjalnie upuszczał mi klucze na jajka. Podsunęli papier do podpisania: Przyznaj się – usłyszałem. Odmówiłem. Powiedzieli, że jak jeszcze 24 posiedzę, to zmięknę. Dopiero o godz. 14.30, po dwóch dniach, wyszedłem. Przed wypuszczeniem jeszcze gliniarz zerwał ze mnie koszulkę i czapkę z logo Legii, bo "ten znak nawołuje do aktów przemocy", i kazał w samych slipach do domu wracać."

***!" - krzyczeli. Potem pamiętam tylko gaz i pieczenie oczu. Zabrali naszą kilkuosobową grupę do Otwocka. Wyzywali nas od najgorszych i szarpali. Nie podpisałam przyznania się do udziału w nielegalnym zbiegowisku. Do domu wróciłam o godz. 22 następnego dnia."

Pawła z Ożarowa, studenta technologii żywności w SGGW, przesłuchiwano w komisariacie przy ul. Raginisa. "Staliśmy w kolejce po bilety na mecz. Policjanci zmusili nas do zejścia na Powiśle. Tam bili i gazowali wszystkich - i kobiety, i inne spokojnie stojące osoby. Zabrali mnie na Bemowo. Policjant kazał zdjąć mi spodenki i majtki. Musiałem nago robić przysiady. Wyzywał mnie od spaślaków. Każdy, który wszedł na przesłuchanie, dostawał otwartą dłonią w twarz, zanim jeszcze cokolwiek powiedział. Na krześle stawiali pałkę na sztorc i kazali mi na niej siadać. Podpisałem oświadczenie, bo jeden policjant powiedział, że za godzinę może mnie tu już nie być. A tak trafię na trzy miesiące do aresztu."

To, że zeznania były od zatrzymanych wymuszane, potwierdzają nawet policjanci. "Sama nie wiedziałam, jak się zachować" - opowiada policjantka spod Warszawy. "Komendant powiedział, że przywożą kiboli po zamieszkach, a do mnie na przesłuchania trafiły jakieś spokojne dzieci. Nie potrafiłam zmusić ich do podpisania tych oświadczeń. Ale zarzuty i tak prokurator kazał postawić." Podobną relację złożył dziennikarzom "Polska The Times" policjant z komisariatu w prawobrzeżnej Warszawie. Przyznał, że jego koledzy po fachu bili tych, którzy nie chcieli przyznać się do udziału w nielegalnym zgromadzeniu.

"Sprawdzimy rzetelnie każde zażalenie, ale mija tydzień, a nic do nas nie wpłynęło. To dowód, że cała operacja została przeprowadzona profesjonalnie" - ocenia Marcin Szyndler, rzecznik komendanta stołecznego. I dodaje, że za kilka dni Stowarzyszenie Kibiców Legii samo przeprosi za swoje zarzuty. Według niego przy kibicach znaleziono kastety, bokserskie ochraniacze na zęby, a nawet widelec.

Oskarżeniom formułowanym przez kibiców Legii zamierza się przyjrzeć prof. Zbigniew Hołda z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. Według niego to samo od początku powinna robić prokuratura. Jak ocenia, ta akcja pokazała, że polska policja wciąż nie jest przygotowana do walki z kibolami. "Przesłuchanie i przygotowanie zarzutów ponad 700-osobowej grupie ludzi przerosło warszawskich policjantów. A jak policja jest bezradna, to staje się brutalna. Tak samo jak z burdami na stadionach trzeba skończyć z tym, że policja zatrzymanych bije, a prokurator udaje, że tego nie widzi" - mówi profesor.

Do góry
#2590768 - 09/09/2008 17:50 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: Chaoz]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: Chaoz

"Sprawdzimy rzetelnie każde zażalenie, ale mija tydzień, a nic do nas nie wpłynęło. To dowód, że cała operacja została przeprowadzona profesjonalnie" - ocenia Marcin Szyndler, rzecznik komendanta stołecznego. I dodaje, że za kilka dni Stowarzyszenie Kibiców Legii samo przeprosi za swoje zarzuty. Według niego przy kibicach znaleziono kastety, bokserskie ochraniacze na zęby, a nawet widelec.
niech to pozostanie bez komentarza

Do góry
#2590769 - 09/09/2008 17:51 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: herkules]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
swoja droga gdzie ejst napisane ,że nie mozna nosić ochraniaczy na zęby oraz widelca ?

Do góry
#2591001 - 09/09/2008 19:45 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: herkules]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Nigdzie, ale w mediach sie to dobrze sprzedaje, ot co.

Quote:

Nie mial co sensownego powiedziec poza psiarskim belkotem, wiec tonac chwycil sie niesmiertelnego widelca.

Do góry
#2591414 - 10/09/2008 01:03 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: herkules]
bajbus Offline
Speedway Liga

Meldunek: 26/02/2005
Originally Posted By: herkules
swoja droga gdzie ejst napisane ,że nie mozna nosić ochraniaczy na zęby oraz widelca ?

Ostatnio jak byłem na meczu to kochana ochrona , nie dość że tak przeszukiwali każdego że macali nawet po intymnych miejscach :/ to jeszcze kazał mi wyciągnąć z kieszeni portfel i pokazywać czy czegoś tam nie mam , jakbym tam race , albo bombe zmieścił do tego 35 stopni ciepła i nie można było wnosić napojów , uwaga (tylko małe soczki można było) do tego nie było na stadionie żadnego stanowiska gdzie można było kupić jakieś napoje , a co do policji i telewizji , to czasem dodają niektóre rzeczy od siebie , policja często prowokuje (żeby o tym się przekonać i przeżyć warto jechać na jakiś wyjazd traktują kibiców jak bydło , a później mają frajdę a telewizja newsa o którym mogą trąbić tydzień \:\) ) Nie masz ambicji pracujesz ... w policji ! \:\)

Ps. co do widelca to może ktoś sobie wziął na mecz bo chciał kupić kiełbaskę a nie lubi plastikowym jeść \:D
Ps2. sorry za zamote \:D

Do góry
#2591438 - 10/09/2008 01:15 Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2] [Re: bajbus]
Linc Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2006

Do góry
Strona 8 z 19 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 18 19 >

Moderator:  Biszop, rafal08