#2566663 - 26/08/2008 00:58

Re: Najlepsza Wódka/Piwo - Sonda
[Re: galeon]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  17/12/2004

| 
Pilsner Urquell sie popsuł ostatnimi czasy  pijam w zasadzie wyłacznie Urqella i nie zauwazyłem jakos zmiany , natomiast mozesz pijac małego 0.33 jest oryginalnie rozlewany , szkoda tylko ze cyfra prawie taka sama jak za 0.5 z Poznania.  ps. mam nadzieje ze moze ktos bedzie sciagał Staropramen w rozsadnej cenie , jak Ci lezy Urquell to musi Ci smakowac to piwko ;-)  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2566702 - 26/08/2008 01:10

[Re: bolo_lacznik]
 | 

old hand

Meldunek:  14/04/2003

| 
bylem ostatnio w Czechach i faktycznie pilem Staropramem glównie, bardzo smakowe;-), a Pilsner w Czechach znacznie lepiej mi smakowal niz ten kupowany w Polsce. Najlepszy Pilsner był przed zmiana wyglądu, ten w złocie nie jest juz taki dobry aczkolwiek porównujac do innych to i tak jeden z najlepszych. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2566970 - 26/08/2008 01:57

[Re: Conrad]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  08/12/2006

| 
desparados i absolut i nic poza tym 
  jesli juz nie ma tego w sklepie to : tyskie lub wyborowa 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2567106 - 26/08/2008 02:16

[Re: Conrad]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  17/12/2004

| 
Mi nigdy Pilsner nie smakował, wolałbym już pić piwo marki Leader Price i dolać do niego Ludwik... Natomiast dobrym piwem jest Radegast, zawsze jak jestem w Czechach to się go sporo nażłopię.     są gusta i gusciki ;-))  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2567301 - 26/08/2008 02:55

[Re: Misza_SB]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  07/01/2005

| 
Z piw ostatnio tylko specjal czarny    Zdecydowanie Tak.  Sopecjal Czarny     Tego w życiu chyba wypiłem najwięcej w czasach mieszkania w akademiku, czyli najweselszym okresie mojego życia jak na razie     Teraz raczej - Lech lub Żywiec.  Z mocniejszych: niedoceniony w sondzie widzę Pan Tadek, moim zdaniem bardzo dobry. Świetny jest moim zdaniem Absolut, również smakowy, przykładowo waniliowy    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2569065 - 27/08/2008 01:09

[Re: bolo_lacznik]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  04/01/2006

| 
ps. mam nadzieje ze moze ktos bedzie sciagał Staropramen w rozsadnej cenie , jak Ci lezy Urquell to musi Ci smakowac to piwko ;-) [/quote] Staropramen bardzo smakowy     ,będąc ostatnio w Sopocie tylko czarny Specjal     a na co dzień Żywiec,z wodek słowacka śliwowica a poza tym Finlandia     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2569564 - 27/08/2008 03:20

[Re: galeon]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  20/12/2004

| 
No więć tak: Najlepsze: 1. Finlandia 2. Zawisza 3. Pan Tadeusz Najgorsze: 1. Absolwent (heftowanie murowane) 2. Wódka z czerwoną kartką
  Piwka: 1. Żywiec(patriotycznie:D) 2. Tyskie( ale to butelkowe) 3. Lech Nie polecam piwa Van Pur - jedyne które musiałem wylać do zlewu, jako że nie dało się go pić  tez nie mam za milych wspomnien z Absolwentem , dla mnie to najwieksze gowno jakie jest na rynku , az sie dziwie ze ludzie to tak hurtowo kupują   To fakt ,     Absolwent     to chyba największe gówno na rynku    1.Smirnoff 2. Ciężko zdecydować się na jedną markę     Wyborowa,   z wycieczek do Lwowa mile wspominam szeroką ofertę firmy Niemirof       , a wizyt u Naszych południowych sąsiadów polecam Stalinove Lzy      i Ślivowice  3. Jelcyn i Zawisza ( moje największe odkrycie ostatniego roku      )  1. Żubr 2 Tyskie Książence 3.Tatra  Wsórd  browarów na czarnej liście mam przereklamowaną Perłe  ( jak dla mnie to wodniste siki w stylu Carlsberga    ) i niektóre partie Żywca ,które smakują jak bełty z supermarketu w cenie  1,4 -1,6 zł      

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#2586501 - 06/09/2008 02:09

[Re: nOcnY]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  01/10/2006

| 
Nie przepadam za tym wyzej.
  Ostatnio pilem jakas wariacje gorzkiej zoladkowej z miodem - taka wersja i powiem, ze daje rade - zero posmaku wody sama slodycz.   jak ostatnio gorzka pilem to zaliczylem najgorszy zgon w zyciu    moim zdaniem to najlepsza wodka to wodka danzka, potem wyborowa, potem finlandia. Uwazam ze wyborowa jest strasznie nie doceniana w Polsce. Zubrowki nie trawie i nie jestem w stanie jej pic. a z browarow zaaawsze warka czerwona    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|