Esbjerg - FC Nordsjalland 1 2.00 Sogndal - Bryne 1 2.10 Borussia Dortmund - Tottenham 2 1.95 San Jose Earthquakes - Los Angeles Galaxy over 2.5 goals 1.65 13.51
Starszy już kolo z którym siedzę w robocie. Co jakiś czas tak jak właśnie w tej chwili napier..a palcami po biurku. Żeby choć jakaś sensowną melodie wystukiwal ale nie on po prostu tak bez ładu i składu i chyba w końcu mu jeb..e.
Ten skład ma zwojować siatkarską ligę mistrzów.! Jakim nieudacznikiem trzeba być, żeby nie znaleźć poważnego sponsora dla vicemistrza Polski w tak popularnym sporcie?
Ludzie wchodzący na droge (oczywiscie nie na pasach)i jeszcze machają rekoma i wielce oburzeni ze sie człowiek nie zatrzymuje.Najczęściej są to starsi ludzi ktorzy narzekają na młodzież a sami potrafią działć bez wyobraźni...wkońcu kogos stukne i powiem "masz za swoje"
Samo łamnie mnie tak nie przeraża, tylko żeby mi dobre wykonali prace i miał z głowy na przyszłość, jeszcze mi szkoda zę mam odpust u babki rok temu nie byłem do byłem w górach nawet bym przełozył na czwartek. Właśnie ostatni raz piję na dłuższy okres :/ i dobrze
a jeszcze to że na klawiturze nie dziaiłaja mi przyciski: a z ż 1 q