Strona 11 z 13 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#2474527 - 10/07/2008 20:18 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Biszop]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: Pierniczek
No nie do końca...bo w wieku 16 lat byłem po. Ale nie powiem też należałem do tych, którzy w zimie nacierali panienki śniegiem. ;\) Byłem normalnym nastolatkiem, jak każdy. Ty Biszop byłeś inny?

Inny? a coz to za klasyfikacja?
na podstawie tego czy nacieralem sniegiem??
Nie, jak mialem 16 nie nacieralem panien sniegiem, zdecydowanie.

U hu hu, U hu hu, natrę wszystkie panny śniegiem u hu hu u hu hu Jestem normalny, jak każdy, u hu hu

Do góry
Bonus: Unibet
#2474736 - 10/07/2008 21:21 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: _Korver_]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
shane zjebales mi sonde
dzieki radOM PIERNICZKA
Only one choice allowed (72 total votes)
zaliczam wiecej panienek - 19 (26%)
jego rady sa do dupy - 13 (18%)
ten temat czytam tylko dla \'jaj\' - 40 (56%)
Voting on this poll ends: 0 sekund temu

Do góry
#2474747 - 10/07/2008 21:27 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: connor]
fala Offline
?

Meldunek: 23/09/2006

Do góry
#2474787 - 10/07/2008 22:05 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Szewa]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Originally Posted By: Szewa
Originally Posted By: Adammm
...tak samo jak ladne dziewczyny zadaja sie z napakowanymi kretynami co mnie cholernie denerwuje

Bo laski lubią bed bojów a nie miłych chłopców. Tak napisane w jednej z tych książek tutaj polecanych

Nie laski tylko szmaty, które całymi dniami siedzą na fotce albo naszej-klasie i co 5 sekund sprawdzają, czy mają jakieś nowe komentarze. A że spora liczba ładnych dziewczyn (czyt. rzucające się od razu w oczy, czyli wymalowe, skąpo ubrane, chodzące na imprezy) ma siano w głowie i szuka chłopaka (czyt. przystojniaczka z Golfem po tuningu), którym można się przed koleżankami pochwalić to się tworzy pierniczkowy stereotyp.

Ja mam chyba jakieś nienormalne znajome, ale zdecydowana większość ma za chłopaków/mężów typowych pantofli. Z cwaniaczkami po siłowni zadają się jedynie typowe imprezowiczki, ale i tu część jest związana z milutkimi pantoflami. Dlatego jak czytam posty tego oczytanego pyszałka, twierdzącego że każda kobieta jest taka sama to za każdym razem chce mi się śmiać.

Do góry
#2474792 - 10/07/2008 22:07 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Goget]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Originally Posted By: Goget
Dlatego jak czytam posty tego oczytanego pyszałka, twierdzącego że każda kobieta jest taka sama to za każdym razem chce mi się śmiać.

Do góry
#2474810 - 10/07/2008 22:18 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Goget]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Ja mam chyba jakieś nienormalne znajome, ale zdecydowana większość ma za chłopaków/mężów typowych pantofli. Z cwaniaczkami po siłowni zadają się jedynie typowe imprezowiczki

ktora by chciala aby jej dzieciak mial geny prymitywa i prostaka, gdy chodzi o potomstwo trzeba wybrac dobry material genetyczny, taki steryd to \:D \:D \:D

Do góry
#2474856 - 10/07/2008 22:30 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Goget]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Goget to Ty masz utarte przekonania i tzw kompleks madonny/dziewicy. Inaczej po prostu pojmujesz pewne sprawy. Masz racje w pewnych kwestiach ale w większości się mylisz. Rozumiem, ze swoje osądy/poglądy wypowiadasz na podstawie Twojego doświadczenia, bo w takim środowisku jesteś, z takimi ludźmi obcujesz. Lecz znasz tylko jedną stronę medalu... nie znasz innych środowisk, dlatego twierdzisz, że to co mówię jest nieprawdą. Ale mylisz się.

Goget posłuchaj. Każda kobieta chce mieć na męża faceta, który jest samcem alfa. Ale takiego faceta trudno znaleźć...dlatego jeżeli kobieta nie może znaleźć takiego samca alfy to bierze sobie pantoflarza, bo lepszy pantoflarz niż gbur. Nie rozumiesz pewnych instynktów kobiet i dlatego piszesz to co piszesz. Mówisz, że gdy piszę o kobietach to tak jakbym pisał o szmatach. Jedno pytanie do Ciebie odnośnie Twoich znajomych...czy gdyby na horyzoncie pojawił się Maciej Zakościelny i chciał sie przespać z Twoimi znajomymi to czy one by odmówiły i pozostały wierne swoim partnerom/mężom? Jeżeli uważasz, że tak to nie mamy o czym dyskutować...jeżeli uważasz, ze nie to sam sobie zaprzeczysz, bo przecież te Twoje znajome nie sa szmatami...pzdr

Do góry
#2474879 - 10/07/2008 22:36 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: connor]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2007
Originally Posted By: Experto

Ja mam chyba jakieś nienormalne znajome, ale zdecydowana większość ma za chłopaków/mężów typowych pantofli. Z cwaniaczkami po siłowni zadają się jedynie typowe imprezowiczki

ktora by chciala aby jej dzieciak mial geny prymitywa i prostaka, gdy chodzi o potomstwo trzeba wybrac dobry material genetyczny, taki steryd to \:D \:D \:D

Za bardzo uogólniacie ... słowo siłownia ze sterydem i koksem.

Do góry
#2474907 - 10/07/2008 22:44 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Pierniczek]
rafal08 Online   karty
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Jedno pytanie do Ciebie odnośnie Twoich znajomych...czy gdyby na horyzoncie pojawił się Maciej Zakościelny i chciał sie przespać z Twoimi znajomymi to czy one by odmówiły i pozostały wierne swoim partnerom/mężom?

Mialem napisac cos wulgarnego ale napisze tylko

LOL

bo bez sensu samemu sobie dawac potem ostrzezenie

Do góry
#2474926 - 10/07/2008 22:51 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Goget]
bukma Offline
wredota

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: Szewa
Originally Posted By: Adammm
...tak samo jak ladne dziewczyny zadaja sie z napakowanymi kretynami co mnie cholernie denerwuje

Bo laski lubią bed bojów a nie miłych chłopców. Tak napisane w jednej z tych książek tutaj polecanych

Nie laski tylko szmaty, które całymi dniami siedzą na fotce albo naszej-klasie i co 5 sekund sprawdzają, czy mają jakieś nowe komentarze. A że spora liczba ładnych dziewczyn (czyt. rzucające się od razu w oczy, czyli wymalowe, skąpo ubrane, chodzące na imprezy) ma siano w głowie i szuka chłopaka (czyt. przystojniaczka z Golfem po tuningu), którym można się przed koleżankami pochwalić to się tworzy pierniczkowy stereotyp.

Ja mam chyba jakieś nienormalne znajome, ale zdecydowana większość ma za chłopaków/mężów typowych pantofli. Z cwaniaczkami po siłowni zadają się jedynie typowe imprezowiczki, ale i tu część jest związana z milutkimi pantoflami. Dlatego jak czytam posty tego oczytanego pyszałka, twierdzącego że każda kobieta jest taka sama to za każdym razem chce mi się śmiać.

Zajebiste.
Na poczatku generalizujesz i wrzucasz kobiety do jednego worka zwanego przez ciebie "szmaty" a potem jedziesz po gosciu ktory twierdzi ze pewne zachowania kobiet sa bardzo podobne i przewidywalne. Niezle.

Przeszkadza ci ze kobiety chca miec partnera ktorym moga sie pochwalic ? Tak bylo zawsze i tak zawsze bedzie. Kazda jedna kobieta chce miec partnera z ktorym bedzie sie czula dobrze w towarzystwie.

Co do twoich znajomych to sa raczej typowe statystycznie - wiele kobiet szukajac meza rozglada sie za misiem ktory bedzie na nie zarabial i ktorego beda sobie mogly podporzadkowac. Zgadnij dlaczego jest tyle zdrad? Dlatego ze mezowie/faceci sa zajebisci i zapewniaja swoim kobietom wszystko czego one potrzebuja? Nie za bardzo.

Zgadzam sie ze nie ma jednej metody na wszystkie kobiety ale sa metody ktore dzialaja na spora wiekszosc wiec logiczne jest ich stosowanie.

Na koniec cos o bad boyach - to ze ktos jest nakoksowany i agresywny to wcale nie jest bad boyem. Jest zwyklym burakiem. Smiesza mnie kolesie ktorzy naczytaja sie teorii o badboyach a potem staja sie chamscy. Co ciekawe tacy nakoksowani kolesie w wiekszosci sa cipami i nawet nie potrafia sie odezwac do kobiet - wystarczy sie przyjrzec w klubach.

Do góry
#2474931 - 10/07/2008 22:52 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: rafal08]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Pierniczek sadzisz ze kazdy facet rowniez nie odmowi angelina jolie czy innej sex bombie? pomimo ze maja zony/partnerki... bo widze ze jestes zdania ze kobiety nie odmawiaja w takich przypadkach

Do góry
#2474955 - 10/07/2008 22:58 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: connor]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Nie wiem czy faceci odmówią...ale myślę, ze większosć nie odmówi. Tylko czy ta większość, która nie odmówi nazywa siebie kur.wiarzami? Nie, on przecież tylko zalicza laskę. Ale jak kobieta się prześpi z innym to jest nazywana szmatą, dziwką albo kur.wą...

Jeżeli o mnie chodzi to ja bym odmówił. Nie jestem taki łatwy ;\)

Do góry
#2475005 - 10/07/2008 23:14 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Pierniczek]
Shanti Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/07/2007

Do góry
#2475044 - 10/07/2008 23:24 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Pierniczek]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Goget to Ty masz utarte przekonania i tzw kompleks madonny/dziewicy. Inaczej po prostu pojmujesz pewne sprawy. Masz racje w pewnych kwestiach ale w większości się mylisz. Rozumiem, ze swoje osądy/poglądy wypowiadasz na podstawie Twojego doświadczenia, bo w takim środowisku jesteś, z takimi ludźmi obcujesz. Lecz znasz tylko jedną stronę medalu... nie znasz innych środowisk, dlatego twierdzisz, że to co mówię jest nieprawdą. Ale mylisz się.

Skąd Ty do diabła możesz wiedzieć w jakim ja się środowisku obracam ? Jestem typem człowieka, który lubi mieć w życiu kontakt z różnymi ludźmi i nie trzymam się sztywno jednej grupy znajomych. Już w poprzednim poście zaznaczyłem, że mam pełen przegląd ludzkich charakterów i zachowań (znajomi z miasta, szkoły, studiów dziennych i zaocznych, pracy) i nie jeden psycholog (być może również Ty) mógłby mi go pozazdrościć. Osobiście wychodzę z założenia, że własne doświadczenie jest bardziej wartościowe niż doświadczenie obcych ludzi (m.in. autorów tych wszystkich ksiązek).

Originally Posted By: pierniczek
Goget posłuchaj. Każda kobieta chce mieć na męża faceta, który jest samcem alfa. Ale takiego faceta trudno znaleźć...dlatego jeżeli kobieta nie może znaleźć takiego samca alfy to bierze sobie pantoflarza, bo lepszy pantoflarz niż gbur. Jedno pytanie do Ciebie odnośnie Twoich znajomych...czy gdyby na horyzoncie pojawił się Maciej Zakościelny i chciał sie przespać z Twoimi znajomymi to czy one by odmówiły i pozostały wierne swoim partnerom/mężom? Jeżeli uważasz, że tak to nie mamy o czym dyskutować...jeżeli uważasz, ze nie to sam sobie zaprzeczysz, bo przecież te Twoje znajome nie sa szmatami...pzdrNie rozumiesz pewnych instynktów kobiet i dlatego piszesz to co piszesz.

Ja to nazywam "strachem przed samotnością". W dzisiejszych czasach panna jak nie ma chłopaka to czuje się gorsza i mniej atrakcyjna. Presja środowiska/koleżanek robi swoje. Jak już się jakiś znajdzie i się sprawdzi to się go trzyma. Nawet jak się pojawi jakiś Zakościelny to niektóre wolą pozostać przy wcześniejszym sprawdzonym facecie (znam takie). Oczywiście są i takie (o dziwo znam też takie przypadki), które bez żalu pozbędą się chłopaka, ale w większości mają pewność, że nawet po skoku w bok mogą liczyć, że pantofel przyjmie ich z otwartymi rękami jak "Zakościelny" nie okaże się taki wspaniały jak myślały. Nie mów, że nie znam instyktów bo o tym nie trzeba przeczytać w książce, wystarczy obcować regularnie z innymi ludźmi i wyciągać prawidłowe wnioski.

Mówisz, że gdy piszę o kobietach to tak jakbym pisał o szmatach.

Poprostu Twoje rady sprawdzają się w 100% jedynie w przypadku szmat, które wychodzą z założenia, że życie jest po to żeby się zabawić, a na dzieci i męża mają jeszcze czas. Nie wszystkie jednak mają podobny światopogląd, dlatego Twoje uogólnienia są tak irytujące.

Do góry
#2475050 - 10/07/2008 23:25 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Shanti]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Noob
O takich bed bojów chodzi?
http://pl.youtube.com/watch?v=ePX3hbt2Cyo

ty serio to mówisz czy chcesz być po prostu śmieszny? Bad Boy to coś w stylu Ala Capone, Jamesa Bonda, Toma Cruise z Top Guna...dostrzegasz różnicę między takimi facetami, a dresami z pod bloku? To wcale nie takie trudne...

Do góry
#2475083 - 10/07/2008 23:35 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Goget]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003

Ja to nazywam "strachem przed samotnością". W dzisiejszych czasach panna jak nie ma chłopaka to czuje się gorsza i mniej atrakcyjna. Presja środowiska/koleżanek robi swoje.
no tak to chyba było kiedyś, teraz już nie ma takiej presji, panny bardzo wybrzydzają i stąd tyle ich samotnych teraz i ten proces się nasila

Do góry
#2475085 - 10/07/2008 23:37 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Goget]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
. Osobiście wychodzę z założenia, że własne doświadczenie jest bardziej wartościowe niż doświadczenie obcych ludzi (m.in. autorów tych wszystkich ksiązek).

i o to właśnie chodzi

Do góry
#2475138 - 10/07/2008 23:56 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Hajzel]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
James Bond dobry chyba jest.

Do góry
#2475149 - 10/07/2008 23:58 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: Kameleon]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Do góry
#2475190 - 11/07/2008 00:07 Re: jak zagadac lachona? [11] [Re: shane]
az3ta Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/08/2007
Originally Posted By: shane
Dlatego jak czytam posty tego oczytanego pyszałka, twierdzącego że każda kobieta jest taka sama to za każdym razem chce mi się śmiać.

Do góry
Strona 11 z 13 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08