Cudowny świąteczny wieczór   
  SAC - LAL 102 : 85
I nie byłby to może powód do wielkiej radości,gdyby nie to ,że obstawiłem też przegraną
sRealu z Osasuną   
  Ech,pięknie jest i nie chodzi tylko o kasę,ale dwie bardzo przeze mnie nielubiane zespoły zaliczyły dyngusa z jednodniowym wyprzedzeniem - i to jest IMO najpiekniejsze w sporcie,ze "dream teamy" tez przegrywają.
Te dwa "galaktyczne mutanty" dziś jednak nie przegrały,zostały wręcz ośmieszone i upokorzone.
Nieładnie może cieszyć się z czyjejś porażki,ale nie może człowiek się z satysfakcją nie uśmiechać,jak buta i arogancja dostaje po tyłku   
  Liczyłem bardzo dziś na Kingsuff i wcześniej puściłem jeszcze dubla SAC + MEM (oba -hc).
Teraz zagram
GS - DAL 2 (-4,0) + over w meczu w Phoenix
Dallas słabo na wyjazdach,Phoenix ostatnio rewelacyjnie (pokonali Sacramento),ale Mavs chyba nie odpuszczą 5-ego miejsca (chyba juz jutro podejmuja u siebie Grizzlies),poza tym z Warriors'ami grało im sie zawsze dobrze.
W Phoenix powinno paść sporo punktów,bo obie ekipy z tendencją na plus pts w ostatnich meczach.
Suns na 100% będa usposobieni grać na zdobycie setki,natomiast Misie chyba powinni sobie potrenować przed wizyta w Dallas   
  BTW kto wie czy MEM nie czeka taki mecz jak 2 tygodnie temu a Atlancie - ja na to stawiam.
Superfaworyt ,czyli Spurs dziś dla mnie no bet.
Jedynka owszem,ale kurs nie dla mnie,natomiast handi moga położyć tak jak z Cleveland,gdy odpuścili zupełnie końcówkę,a Clippers pewnie będą walczyć o jak najlepszy wynik,bo seria 10 porażek z rzędu nikomu chwały nie przynosi.
U/O IMO zależy od tego jak podejda do meczu Spurs i dlatego też nie podejmuję sie tego grać.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City