#2354960 - 20/05/2008 21:27
Re: Kibice GKS-u zmasakrowani przez policję [2]
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Za 2 miesiace kolejny sezon - jakos wytrzymasz. Szkoda slow na siebie. Potrafisz tylko obrazac - argumentow zero. Bezmozg i smiec.
|
Do góry
|
|
|
|
#2354968 - 20/05/2008 21:29
[Re: xTNTx]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
-error]Jakiś policjant zlał mężczyznę z dzieckiem, po meczu w Krakowie. [w radio wlaśnie coś nadali]  Za coś takiego, do pudła bez zawiasow ... http://pl.youtube.com/watch?v=2l-jTQ_g1v0 to jest chyba ta akcja dzielnej milicji. O tym właśnie kiedyś już pisałem.... taka sama sytuacja po meczu GKS Jastrzębie - Śląsk Wrocław..... Milicjanci nie mieli kogo wpakować na pakę swoich suk jako sprawców, więc lali pałami i brali kogo popadnie wychodzących ze stadionu. Dużo nie brakowało wzięliby i mnie. PS: dimes dzieciaku nie rozumiesz o czym mowa, to nie wypowiadaj się bez sensu
|
Do góry
|
|
|
|
#2355024 - 20/05/2008 21:53
[Re: Sturmwind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
dimes obejrzyj sobie filmik od mastera i pomysl co bys czul jakby Twoi koledzy - a przepraszam - w policji nie ma kolegow - Twoi znajomi gnoili go tak na Twoich oczach za to ze STAŁ edit: dimes obejrzyj sobie filmik od mastera i pomysl co bys czul jakby Twoi koledzy - a przepraszam - w policji nie ma kolegow - Twoi znajomi gnoili Twojego ojca na Twoich oczach za to ze STAŁ
|
Do góry
|
|
|
|
#2355028 - 20/05/2008 21:55
[Re: Sturmwind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
agassi brutalna prawda jest taka ze policja mi nigdy w zyciu w niczym nie pomogła - czy to we włamaniu do auta na szkode 2000zl gdzie dostarczylem sprawców na komisariat i swiadkowie ich rozpoznali - umorzenie sprawy z powodu niskiej szkodliwosci społecznej dupa dupa i tak zawsze Milicja jest w stanie ukarać tylko uczciwego człowieka, bo taki jest na tacy i nie ma nic do powiedzenia. Po co uganiać się za bandytami, złodziejami jak można niewinnego Kowalskiego zlać pałą, a raporcik jest i można wpisać się do pamiętnika. Jak jednemu z drugim samochód ukradną to za jakiś czas umorzą śledztwo, bo gdzie by tam oni szukali jakiegoś samochodu zwykłego szaraka. Bijcie brawo tak pomocnej nam Milicji, za którą płacimy podatki. (ludzie, którzy nadal nie wiedzą o co chodzi niech się lepiej nie wypowiadają...ja nigdy nie mówiłem, że kibole są bez winy - to jest druga strona medalu).
|
Do góry
|
|
|
|
#2355349 - 20/05/2008 23:40
[Re: hunters]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
dimes dzieciaku nie rozumiesz o czym mowa, to nie wypowiadaj się bez sensu Gdzie u ciebie zdolność loginczego myślenia, może u ciebie w gimnazjum czy jakimś technikum taka gadka coś daje, ale tutaj się szczylu nie kompromituj. Nachlany na wylewce przedstaw te swoje argumenty, bo na razie widać jedynie płacze, że policja jest bee, a ja twierdze że wole policje niż takich kiboli. I bynajmniej nie pracuje w policji, chociaż pewnie niektórzy by chcieli, w ten sposób łatwo by było im wytłumaczyć niektóre moje posty, ale rozczaruje, życie nie jest takie proste, jak niektórzy z was 
|
Do góry
|
|
|
|
#2359210 - 22/05/2008 04:42
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005