Zazdroscicie? Czy o co chodzi?
Bylem na tym forum dawalem typki za darmo tutaj przez 9 meisiecy. Nikt tego nie docenial. Zadnego dobrego slowa za prace zeby zmoblilizowac do dawania jeszcze lepszych typow i lepszego analizowania. No to poszedlem w komercje.
Jest dokladnie tak jak pisalem wczesniej. Jak ktos cos robi za darmo to kazdy ma go w dupie i tylko pojazdy sa. Teraz placa mi kase to sa zadowoleni nawet jak wyjada na zero

Zreszta na zero wyszedl tylko jeden czy 2och klientow reszta na + a ci z wiekszykm kapitalem od 2 - 5 tys maja juz po weekendzie 800 zl czystego zysku. Nie narzekaja. ja nie narzekam. Wszystko jest fajnie.
Sami by nie znalezli typow ktore by im daly zarobek. Poniewaz ligi sie koncza nie ma praktycznie co grac. Ja im pomagam - daja mi 140 zl ale maja za to staly kontakt ze mna. Na gg podaje im na zywo co maja grac, jakies problemy odpowiadam. Pelen profesionalizm. Jak nie zauwazyliscie to moj 'pomysl' na abonameny jest troszke inny niz wszedzie. Ja nie biore kasy za nic - czyli za jakies typy po kursach 1,2 - 1,4 i nie siedze na hamaku. Tylko podaje typy po kursach powyzej 3,0 ktore wchodza i do tego caly czas jestem dostepny jak ktos ma problem. Ludzie chca placic - bo wiedza za co placa. Nie za typy ktore koles im przesle - albo wstawi na stronke i ma wszystko w dupie. Patrzy tylko ile wplynelo mu na konto... Ja mam to legalnie zrejestrowane place podatki - z tej 140 zl odchodzi mi na same podatki 40 zl. Czyli 22% vatu bo nie moge nic odliczyc bo nie ma kosztow i pozniej 19% podatku liniowego... Aha i mam juz duzo klientow nie majac w ogole strony. To chyba o czyms swiadczy. Pierwszemu lepszemu nikt by tyle kasy nie wplacil i tyle ludzi odrazu. A to dopiero poczatek miesiaca kiedy podaje typy. Zauwazcie ile to jest roboty kazdemu podawac typy na zywo i reagowac stawka dla kazdego osobno. A sa ludzie ktorzy maja kapital po 300 zl... wiec sami wiecie ze ciezko cos wykrecic z takich malych kwot. Zeby sie zwrocilo 140 za abona i jeszcze zysk dla nich.
Jest dokladnie tak jak mowilem w To i owo ze zrobie test czy takie cos wypali -platne typy. I bylem pewien ze ludzie beda wtedy zadowoleni bo nie maja za darmo tylko maja pcozucie dobrze zainwestowanej kasy i sa zadowoleni.
Tyle odemnie. Pisaliscie ze ja sie reklamuje podajac tylko email a sami robicie mi reklame wyciagajac cos z innego forum. Tam mnie wszyscy znaja bo jestem zarejestrowany praktycznie od poczatku dluzej niz tutaj i wiedza komu placa kase. Duzo ludzi znam na zywo z tamtad i wiedza gdzie mieszkam. Zreszta podaje adres NIP i regon i wszystko inne. Wysylam fakturki. Jest milo i przyjemnie. Wiedza ze nie placa 1wszemu lepszemu ktory ich wydyma na kase (a juz sie pojawil koles jakis czas po moim temacie na tamtym forum i oferowal platne typy - pociagi

zebral kase i wydymal ludzi i teraz siedzi cicho i sie nie odzywa. Typy oczywiscie nie weszly...)
Teraz jest fajnie.
O to mi wlasnie chodzilo. A nie ciagle dogryzanie jak tutaj na forum.
Dziekuje za uwage