pofatygowałem się i napisałem maila do betlads z pytaniem czy można skorzystać z ich promocji, posiadając konto w innym buku sieci 24hpay. Odpowiedź brzmi
Dear Customer,
Thank you for contacting our Customer Support Service and allowing us to be of assistance.
Feel free to register an account with us at Betlads. We only allow one account per person at our pokersite, however, it is possible to have multiple accounts across the Entraction Network. We also suggest you visit the Promotions section of our website to find all our bonus codes.
Najkrócej mówiąc, każdy sportbook jest traktowany z osobna. Twoja sprawa tak jak wspominali dotyczy jakiś nieprawidłowości dotyczących pokera.
I tu są 2 mozliwosći. Albo masz qrewskiego pecha i wzieli cie za kogoś innego, kto im nabroił w pokerze (zbieżność danych osobowych , ip, czy jakakolwiek inna) albo nie mówisz nam wszystkiego. Przypomniała mi sie historia kolesia który dosyć poważnie oskarżał
Betsson, a potem okazało sie że w niezbyt wyszukany sposób próbował przerzucac kase między kontami za pomocą pokera. Moze rzucam bezpodstawne oskarżenia, ale coś sie wydaje że widze tu jakieś dziwne formy całkiem podobnej współpracy:
#2182718 Wczoraj o 19:03 dondo
#2182724 - Wczoraj o 19:06 szuwi1
----------------------------------
#2182765 - Wczoraj o 19:15 dondo
#2182783 - Wczoraj o 19:18 szuwi1
----------------------------------
#2185638 - Dzisiaj o 19:35 dondo
#2185658 - Dzisiaj o 19:38 szuwi1
czy mi sie wydaje czy ktoś sam sobie odpowiada na pytania? Rozumiem że jeden raz wystarczyło Szuwiemu 3 minuty by zareagować na wypowiedź dondo, przypadek. Za drugim razem przypadek staje sie coraz mniej realny, za trzecim nasuwa sie wniosek że 3 minuty to akurat tyle czasu by przelogowac sie i napisac krótkiego posta. Zwłaszcza jeśli widac że szuwi1 generalnie postów nie pisze, a na temat betlads ma nader dużo do powiedzenia. A jeśli ktoś nas kantuje w tak błachej sprawie, tylko po to by zrobić większe wrażenie, to czemu nie miałby tego robić w troche poważniejszej sprawie?