Dla mnie niemal oczywiste było że w Irlandii, Kanadzie i RPA jest urzedowy English. Tylko że kurde w USA przecież też powinien być, ale po dłuższym myśleniu można uznać że to przecież pytanie za milion i nie może być takie banalne że sobie USA można odrzucić od razu. Tyle że poprzednie 2 pytania za milion były właśnie banalne i w tym jest problem
No to rzeczywiście tym razem ciekawe i podchwytliwe pytanie. Ja powiem szczerze, że bym zgłupiał bo byłem pewien, że angielski jest urzędowym językiem we wszystkich tych krajach. A tu amerykańce jak zwykle numer wywinęli.
Chociaż za 20 lat to raczej by nie było problemu z tą odpowiedzią, gdy w USA ponad połowa ludności będzie mówić tylko po hiszpańsku
A dlaczego nasza wspaniała wczorajsza uczestniczka nie miała pytań o jakieś bawełnice lub o ten język urzędowy? Ehhhhh
Akurat ja i w bawełnicę iw USA trafiłem choć przy Amerykancach ze złych przesłanek wyszedłem...
Ale ta pinda za pół miliona na żadne z dzisiejszych pytań by nie odpowiedziała. Jestem daleki od teorii spiskowych ale ostatnie dwa odcinki to przegięcie na maxa...