chciałbym się dowiedziec czy przepisywanie tekstów to calkiem legalna praca i nie wymaga jakis umow czy czegos podobnego. chodzi mi o taka sytuacje: wieszam na gdzies ogloszenia o przepisywaniu tekstow i czy ktos moze sie do mnie o to przyczepic?? jak to jest?? wie ktos??
Jakby się ktoś czepił powiedz, że piszesz pracę na temat osób, które przepisują teksty itp. Każda praca wymaga umów, ale umówmy ( ) się, że mało kto je spisuje (tak samo jak z korepetycjami).
Potrzebna pilnie książki z psychologii o zmianach w zachowaniu i charakterze człowieka. To kompletnie nie moja dziedzina a do poniedziałku musze coś znaleźć.
Jakby się ktoś czepił powiedz, że piszesz pracę na temat osób, które przepisują teksty itp. Każda praca wymaga umów, ale umówmy ( ) się, że mało kto je spisuje (tak samo jak z korepetycjami).
tak, ale wiesz ja jednak chciałbym troche tych ogloszen na miescie wywiesic
mocno lamerskie pytanie gdzie mogę kupić naklejki samoprzylepne na cd, oraz kuferek na cd? allegro odpada, jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie coś może być w komputerowych sklepach.
mocno lamerskie pytanie gdzie mogę kupić naklejki samoprzylepne na cd, oraz kuferek na cd? allegro odpada, jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie coś może być w komputerowych sklepach.
W "Media Markt" widziałem ale nie wiem czy masz go u siebie...
mam pytanie laickie , ale dopiero od niedawna gram w u buka , a glownie w exert.com .CHodzi o gre systemem handicap zwykly i co sie dzieje gdy pada wynik np.1-0 dla poniszego ukladu 1(-1.0) hcp X 2 (+1.0)
czy to u mnie oznacza remis i zwrot stawki czy porazke ?
mam pytanie laickie , ale dopiero od niedawna gram w u buka , a glownie w exert.com .CHodzi o gre systemem handicap zwykly i co sie dzieje gdy pada wynik np.1-0 dla poniszego ukladu 1(-1.0) hcp X 2 (+1.0)
czy to u mnie oznacza remis i zwrot stawki czy porazke ?
sorry nie napisalem ze chodzilo mi ze gram 1 (-1.0) , wiec czy jak padnie wynik 1-0 to zwrot kasy (za 1-1 z handi) czy porazka?
Pilnie potrzebny mi jest tytuł filmu o amerykańskim biegaczu, który zginął tragicznie w wypadku samochodowym, mając 24 lata. Jakiś czas temu leciał nawet na TVN 7. Zna ktoś ten tytuł?