#2175909 - 19/03/2008 02:59
Re: Bilet na Euro200s
[Re: Tombal]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
JuN frajerstwo to złe słowo,a kto winduje tak ceny w góre? Biznes jest biznes i wszystko w tym temacie. Jeżeli już tak bardzo chcecie jechać na Euro to nie kupujcie tych biletów po kilka tysięcy! Za te pieniądze pojedźcie do Austrii, warto dla samej atmosfery! Do tego jest szansa,że pod stadnionem kupicie taniej bilety niż u nas w kraju. Nie wierzycie? Dam przykład...byłem w Dortmundzie na MŚ, bilety z losowań (mecz Polska - Niemcy). Już jak tylko wyszedłem z Miodowej po odebraniu biletów o łącznej wartości 90euro (wtedy ok.360zl) dostałem propozycję żeby je sprzedać za 3 tysiące zł. Odpowiedziałem,że nie. Facet zaproponował 4 tysiące. Odpowiedziałem mu,że tu nie chodzi o pieniądze i skończyliśmy temat. Ale teraz do rzeczy w Dortmundzie pół godziny przed meczem znajomy z pociągu zapłacił 150euro za bilet o wartości 60 euro i normalnie bez problemu wszedł na niego mimo zupełnie innych danych! Nawet jeśli Wam się nie uda to w mieście będzie jakiś telebim gdzie zbierze się kilkanaście tysięcy ludzi, do tego imprezy które trwają non-stop. Wrażenia nie do opisania i warte więcej niż kilka tysięcy złoty, przynajmniej jak dla mnie,dlatego też swoich biletów na Euro nie sprzedam  (chyba,że ktoś zaproponuje astronomiczną kwote  )
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2182040 - 20/03/2008 21:45
[Re: Tombal]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/05/2004
|
Ktoś chętny na autograf Grzegorza Rasiaka + bilet na mecz Austria - Polska(w cenie nominalnej). Łączna kwota to tylko 2000 PLN.
Dla przykładu na allegro obecnie po 3k, wiec radze sie spieszyc. autograf rasiaka + bilet szkoda ze to teraz dopiero zobaczylem, daje 2100 pln teraz, mam nadzieje ze jeszcze aktualne, poprosze o priv
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2182387 - 20/03/2008 23:58
[Re: loipop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
a mozna sam autograf bez biletu ? no coś Ty! autograf Rasialdo jest bezcenny!  Experto to była kwota za jeden bilet czy za dwa? 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2182420 - 21/03/2008 00:14
[Re: JuN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
dlatego wlasnie zarejestrowalo sie milion ludzi po bilety, a polowa bedzie z CHECIA ZAROBKU NA SWOICH RODAKACH !
Nie histeryzuj  Po co te "patriotyczne" treści ,o zarobku na rodakach ? Zmusza ktos kogos do kupna ? Jest sprzedajacy ,jak znajdzie sie kupujacy to dobija targu i kazdy z nich bedzie zadowolony. Tych dwóch naprawde nie obchodzą takie i inne komentarze. Oferuja ludzie bilety do sprzedaży to 1)kupować i jechac na ME 2)nie kupowac i zamknąć się 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2184412 - 21/03/2008 14:51
[Re: Bullet]
|
member
Meldunek: 11/12/2005
|
Ile razy mam napisac, nie mozesz sprzedac biletu po cenie wyzszej niz nominalna. Mozesz natomiast sprzedac zestaw EURO, guma do zucia + bilet. Jesli zobacze ze znowu chcesz sprzedac sam bilet to BAN 
Edited by Experto (21/03/2008 15:33)
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2184425 - 21/03/2008 15:20
Re: Bilet na Euro2008
[Re: herrena]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/12/2004
|
[quote=yaaho] wiesz czemu pilka nozna jest tak popularna? bo kazdy idiota zna jej zasady, ten sport ma najprostsze zasady z mozliwych, wystarczy "kopac i biegac", jedynym problemem jest spalony, bo nauczenie sie co to jest to najtrudniejsze w tym sporcie, nigdy nie rozumialem dlaczego kibice pilki noznej sie tak wywyzszaja, ze sa najlepsi i ich sport jest najwazniejszy, dlaczego u nas nie ma jak na bałkanach, gdzie kibice Partizanu potrafia przyjsc na mecz kosza po meczu pilki noznej lub na odwrot, zaleznie od tego, ktory mecz sie zacznie wczesniej, chociaz mam rodzine w Krakowie i kuzyn chodzi na hokeja i na pilke nozna (Cracovia) i nie slyszalem, zeby kiedys powiedzial, ze pilka nozna wywiera u niego wieksze emocji...[/qoute] a byłeś kiedyś na meczu Partizanu, że wiesz?  Dlaczego myślisz, że piłka nożna jest najprostszym sportem dla debili? Nie wiem czy Ty się mylisz, czy pozostałe miliony kibiców na całym świecie?! I co trudniejszego jest w tenisie, siatkówce, koszykówce czy piłce ręcznej? Przebijanie rakietą piłki ze swojej części boiska na drugą, umiejętne przyjęcie piłki i atak w siatkówce, wrzucenie piłki do kosza czy rzucenie gola w ręcznej??. W innych sportach nawet nie ma spalonego(poza m.in. hokejem), więc wynika z tego że muszą być jeszcze łatwiejsze. Chyba w każdym sporcie chodzi o to samo, zdobycie punktu czy wygranie meczu, a czy jest łatwiej czy trudniej to można się sprzeczać bez końca, a najlepiej to uprawiać dwa sporty na jakimś poziomie i przyrównać co jest łatwiejsze. dopiero to przeczytalem....o SANAWAJA ! nie moglem nie zareagowac... w koszykowce trzeba tylko wrzucic pilke do kosza....aaaaaaaaaaaaaaa :| serce sie kraje....
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2184842 - 21/03/2008 20:15
Re: Bilet na Euro2008
[Re: Radek_89]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Radek - niby czemu ma go ktoś 'wystawic' ? Sprzedaje autograf gwiazdy, cena wysoka, że dorzuca bilet ? Jego sprawa. że znajdzie się ktoś kto zapłaci za zestaw 2 tysie czy wiecej to jak wspominal chyba amk obie strony będą zadowolone. Osobiście też uważam to za dziwne, tą całą sprzedaż biletów no ale taki rynek, zapotrzebowanie duże. Jak ktoś ma taki bilet i chce go opylić nie widze w tym nic złego 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2184848 - 21/03/2008 20:18
[Re: JuN]
|
enthusiast
Meldunek: 05/05/2005
|
sprzedawanie biletow zakupionych za cene xxx i sprzedawanie po x.xxx to dla mnie FRAJERSTWO !!!!!!
Wszystkim takim pokazuje środkowy palec! Ale przechwytywanie domenek za free i sprzedawanie za dużą kasę frajerom jest cacy - - - kasa jak na tacy. Każdy zarabia jak może, kto kupił taniej - - - sprzedaje drożej. 
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|