[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb]Kejsper nie podskakuj dobra?[/qb][/QUOTE]Buahaha... zle trafiles gogo... akurat tak sie zlozylo, ze jestem skoczkiem wzwyz, podskakiwac bede i to wysoko!
[qb]Mam wieksza skutecznosc w trafiania niz ty i twoja cala rodzinka!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]Po pierwsze nie mieszaj w to mojej rodziny. Po drugie skad wiesz jaka skutecznosc ma moj tato? Po trzecie nie skutecznosc jest wazna a zyski. Po czwarte narazie nic nie pokazales.
[qb]Ze jeszcze sie nie oswoilem z obsluga tego forum to nie znaczy ze sie nie znam na bukowaniu...[/qb][/QUOTE]Czy ja powiedzialem, ze sie nie znasz? Chcialem tylko powiedziec, ze juz bylo kilku tutaj takich co porobili zamieszania, ja chcialem zebys uniknal klotni z ludzmi z forum. Jednak jak widze, ze sam ja rozpetales...
[qb]Jesli masz zamaiar obrazac ludzi[/qb][/QUOTE]W ktorym miejscu Cie obrazilem?
[qb]zaloz sobie stronke o temacie "Jakich meczy nie grac bo przegracie",[/qb][/QUOTE]O moje strony sie nie martw bo maja wieksza ogladalnosc niz wszystkie strony calej Twojej rodziny
[qb]a nie dajesz na lamach mecz.pl forum swoje bledne sugestie - typy.

[/qb][/QUOTE]Zrobilem to specjalnie - specjalnie podaje zle typy. Gratuluje Ci! Od lutego nikt sie nie skapnal, dopiero teraz po ponad pol roku odkryles moje niecne zamiary.
To DJ SOSNA: Nie chce sie klocic, chce wyjasnic sprawy. Nie chcialem tez wyjasniac tego "w cztery oczy", bo ten czlowiek obrazil mnie publicznie. Publicznie zatem musialem odeprzec te zarzuty
Pozdrawiam
Kejsper