TuTo - SaPKo [Handicap (czas reg.) -2,5/+2,5] TuTo -2,5 1.50
- Gospodarze prezentują znakomitą formę Idą od zwycięstwa do zwycięstwa Na ostatnie 6 meczy zanotowali komplet zwycięstw Teraz w Finlandi (druga liga) nastał czas play-off gdzie Tuto podejmuje średniaka Sapko W 1 meczu Tuto dokonało pogromu gości Wygrywając u siebie 9:0!! Potem był wyjazd i równie odnieśli obiecujące zwycięstwo 6:2 Teraz grają u siebie i ja na to stawiam Kurs na 1 jest mizerny 1.07 wiec znalazłem ciekawy typ, ze pokryją HCP - 2.5 po ciekawym kursie 1.50 Na ostatnie 10 meczy Tuto wygrało 8 razy raz był remis (na wyjeżdzie) ( i raz porażka (na wyjeżdzie)Ostatnie wyniki Sapko grając z gospodarzami to: 9:0 7:2 11:2 wiec w 100% pokrywają mój hcp!!! 9/10
PSV Eindhoven - Tottenham Hotspur [Podwójna szansa] 1 i X 1.35
- PSV będzie bronić dobrego rezultatu z zeszłego tygodnia 1:0 Wydaje mi się ze będą chcieli grać obronnie a w miarę nadarzającej się okazji zagrać z kontry Podobnie jak Roma grała z Realem co skończyło się pozytywnie! PSV u siebie jest bardzo groźne Nie przegrali jeszcze w pucharze UEFA Forma gości jest kiepska i sądzę, że PSV tego meczu nie przegra! 8/10
Haidari - Ionikos Nikeas [Podwójna szansa] 1 i X 1.91
- Kurs naprawdę ciekawy Może dlatego, że gra 17 drużyna z 3 Buki tutaj upatrują zwycięstwa gości. Ja raczej się z tym nie zgodzę A nawet powiem, że gospodarze są w stanie pokusić się tu o win

Wiadomo jakie wyniki padają ja gra outsider z faworytem

Gospodarze ostatnią porażkę u siebie zanotowali bardzo dawno bo 3.11.2007 roku Od tej pory u siebie notują najczęściej X Jest to drużyna własnego boiska (2-5-1) Goście na wyjeździe nie brylują (3-3-2) Myślę, że można zaryzykowac i zagrać ten typ za średnią stawkę 6/10