krótko, bo mecz za 30min
próbuję The Reds. wiem że oczy większości typerów są zwrócone dziś na inny zespół z Liverpoolu ale dla mnei pewniejsza jest wygrana Czerwonych.
na Reebok Stadiom Liverpoolowi grało się ostatnio ciężko, ale to były inne Kłusaki i sami The Reds znajdowali się w innej sytuacji ligowej
Bolton mnie nie przekonuje, będzie dziś pewnie zaciekle walczył ale zabraknie umiejętności by pokonać podpopiecznych Beniteza
goście nie mają żadnych problemów, atmosfers w drużynie jest dobra, sam trener znów zapowiada że łącyz swą przyszłość na dłużej w klubie, żaden piłkarz nie chce idejśc, przeciwnie z chęcia podpisują nowe kontrakty.
Boltonowi się trochę farci, w meczu na Anfield nie mieli nic do powiedzenia, także chyba styl The Reds gry na dziś dzien zbytnio im nie pasuje, Liverpool po meczu z Interem to dla mnie już inna drużyna, myśle że dziś przybliża się do sławnego 4miejsca

gospodarze:
Jaaskelainen, Steinsson, Andrew O'Brien, Cahill, Gardner, Joey O'Brien, Campo, Nolan, Diouf, Davies, Taylor
goście:
Reina, Carragher, Aurelio, Skrtel, Hyypia, Mascherano, Gerrard, Alonso, Babel, Kuyt, Torres
jak dla mnie bardzo dobry kurs na Liverpool i śmiało to biorę