Strona 3 z 24 < 1 2 3 4 5 ... 23 24 >
Opcje tematu
#2041843 - 09/02/2008 20:13 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: codi]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
Nie wiem co Ci daje to lolowanie, lepiej sie z cztym czujesz? Jestes z OStrowa wiec kibicujesz Stali, ja patrze na ten mecz z punktu widzenia bukmacherki a nie kibicowania, Bennet gral tak jak potrafil, czy Kowal zrobil chociaz 1 zagrywke na niego? Nie! Wiec czeog od niego oczkujesz? Moze wyltumaczysz bo lolowanie i pisanie, ze ktos gra jak "pizdeczka" to troche marne podejscie do meczu. Kazdy bedzie grac slabo jesli nie bedzie wsparcia, zreszta i tak Twoja wypowiedziedz praktycznie nic nie wnosi. Weldug mnie warto grac Czanrych +5.5 prezentuja sie coraz lepiej i sa w formie (piszesz, ze Polpak tez wtedy byl, ja mysle troche inaczej ale tym bardziej Slupsk zlapal forme wiec co z tym atutem hali?).

Do góry
Bonus: Unibet
#2041857 - 09/02/2008 20:18 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: RoccoRunner]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Jeszcze jedno - tu nie ma edycji.

do Czarnych przyjdzie bardzo dobry strzelec Lee Humphrey, swietnie rzuca za trzy a jutro ostatnia(?) szanse dostaje Sasza bo gra beznadzijenie i jak tam dalej bedzie to zacznie grac lawe, wzmocnienie Humphreyem powinno go dodatkowo zmotywowac w Ostrowie do dobrej gry.

Do góry
#2041879 - 09/02/2008 20:27 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: RoccoRunner]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: RoccoRunner
Jeszcze jedno - tu nie ma edycji.

do Czarnych przyjdzie bardzo dobry strzelec Lee Humphrey, swietnie rzuca za trzy a jutro ostatnia(?) szanse dostaje Sasza bo gra beznadzijenie i jak tam dalej bedzie to zacznie grac lawe, wzmocnienie Humphreyem powinno go dodatkowo zmotywowac w Ostrowie do dobrej gry.

sasza jest na wylocie bez wzgledu czy zagra dobry mecz w ostrowie
ja pojde dalej i powiem ze czarni wygraja w ostrowie \:\)
stalowka jest rozbita kontuzjami i psychicznie cota chyba aut boykin pewnie pogra chwile bo ryzyko wiekszej kontuzji pachwiny mozliwe huhges jest calkowicie bez formy ( ciekawe czy na jego forme ma wplyw ze pacesas sie nim interesuje jak rozgrywajcym w prokomie - dzisiejszy przeglad sportowy tak pisze \:\)

Do góry
#2041898 - 09/02/2008 20:35 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: codi]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
18 kolejka DOMINET BASKET LIGI

ATLAS Stal Ostrów Wielkopolski - ENERGIA Czarni Słupsk

Data spotkania :

10 kolejka zapowiada sie bardzo ciekawie przede wszystkim ze
wzgledu na dwa szalgierowe pojedynki pomiedzy Turowem Zgorzelec
oraz Śląskiem Wrocław i Stala Ostrów z Czarnymi Słupsk.
Swoją uwagę skupiam na jednak na tym drugim pojedynku, który
odbędzie sie niedzielnego popołudnia w Ostrowie Wielkopolskim.

Analizując to spotkanie należy wziąść pod uwagę dwa istotne fakty, które pozwolą nam pod pewnym kątem spojrzec na ten mecz.
Mianowicie , zespół trenera Kowalczyka w tym pojedynku wystąpi
bez swojego rozgrywającego Ed'a Coty , jak ważny jest to gracz
dla filozofi gry drużyny Stali to każdy fan koszykówki wie.
Stal w tym sezonie posiada ogromny potencjal, ale nie potrafi
przelozyc tego na wyniki.Poczatek sezonu wymarzony,ale nalezy
wziasc pod uwage ze piec zwyciestw z rzedu zostalo odniesionych
nad rywalami z dolnej półki DBL.
Gospodarze mają duży problem z grą pod koszem , ponieważ urazu
pachwiny doznał Ruben Boykin, skrzydlowy ktory jest moim zdaniem
najlepszym transferem Andrzeja Kowalczyka do Stali,nie liczac
oczywiscie Ed'a Coty.

A jak gra Stal bez Coty ? fatalnie , poniewaz Brandon Hughes
nigdy nie byl i nigdy nie bedzie klasycznym rozgrywajacym.
Andriej Urlep staral sie w ubieglym sezonie uczynic z niego
typowego pg , ale to byla proba skazana na niepowodzenia.
Tony Adams to rowniez szalony gracz,ktory nie jest w stanie
zapanowac nad atakiem pozycyjnym w druzynie Stali.
Wiec widzimy jak wiele traci Stal grajac bez czlowieka , ktory
ma swietny przeglad pola i niesamowita zdolnosc analizowania
wydarzen na parkiecie czyli Eda Coty.

W druzynie ze Słupska po raz pierwszy od kilku miesiecy nie ma
zadnych problemow z kontuzjami.
Inwestuje w Czarnych od poczatku tego roku i bede to czynil,nadal
poniewaz ta druzyna dysponuje ogromnym potencjalem.
Igora Griszczuka mozna darzyc szacunkiem lub nie,ale ja zaliczam
sie do tej pierwszej grupy zwolennikow Griszczuka.
Imponuje mi w nim to ze ma charakter,nie poddaje sie nigdy, a to
jakie metody treningowe stosuje najlepiej cos na ten temat moga
powiedziec fani ze Slupska.
Czarni po wzmocnieniu druzyny Andersenem sa na pewno druzyna
ktora bedzie grozna dla najlepszych.Pokonanie juz Anwilu mowi
samo za siebie.

Ten pojedynek to bedzie starcie niesamowitej determinacji i
agresji w obronie przeciwko szalonemu atakowi , ktorego zapewne
glownym dowodzacym bedzie Brandun Hughes.
Na obwodzie sily sa wyrownane,chociaz jezeli zagra nowy gracz
obowodowy w Slupsku,ktory dzisiaj ma przyleciec do Polski to
wieksza rotacja bedzie dysponowal Griszczuk.
Natomiast pod koszem wlasciwie sam Odden bedzie musial toczyc
boje z Barlettem oraz Andersenem , wiec sila podkoszowa moim
zdaniem zdecydowanie dla gosci ze Slupska.

Powiem krotko, ogladam od wielu lat DBL interesuje sie nia,ale
Stal jest naprawde slaba , widzialem jej 3 mecze w ostatnich 5
kolejkach i jest to druzyna pograzona w kryzysie.
Zupelnie na odwrotnym biegunie sa gracze Griszczuka.
Zwyciestwo nad Polpakiem u siebie , triumf w Koszalinie i sukces
w spotakniu z Anwilem w srode pozwalaja sadzic ze Czarni beda
bardzo grozna druzyna dla wszystkich w tym sezonie.
Stawiam na Czarnych Slupsk z pelnym przekonaniem.

Reasumujac:

Stal Ostrów - Czarni Słupsk

Stal Ostrów(-5,5) - Czarni Slupsk(+5,5)

Typ:

2

2

Kurs:

2,65

1,83

Bet 365

Do góry
#2041959 - 09/02/2008 20:53 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: AL_Capone]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Natomiast dzisiaj typuje nastepujaco:

Turów - Slask - ciezki mecz do typowania , dlatego obejrze go
sobie spokojnie w domu ze szklanka whisky w rece.
Mimo wszystko dzisiaj passa Slaska moim zdaniem zostanie
przerwana , typuje zwyciestwo Turowa po kursie 1,45

Stargard - Gornik - Walbrzych mam nadzieje ze znajdzie sie tam
gdzie jego miejsca czyli klase nizej, to co sie dzieje w tej
druzynie to jest jakis cyrk, Clarkson odmawia wyjscia na parkiet
bo nie chce sobie zepsuc statystyk \:D \:D \:D \:D
Ludzie Prabuckiego w formie doszedl Bocevski, jest Donald pewne
zwyciestwo gospodarzy , typuje zwyciestwo Polf. po 1,30.

Kotwica - Polonia - goscie bez Tyrona.R wiec spore oslabienie
bo to najlepszy gracz Poloni w ostatnich meczach.
Kotwica na fali wznoszacej , pewne zwyciestwo Kotwicy po 1,30

Do góry
#2042062 - 09/02/2008 21:24 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: AL_Capone]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Pełne poparcie dla AL'a

W meczu AZS - Basket bezpieczniejsze wydaje się granie pary Thompson - King / 1, po kursie nawet wyższym \:\)

Pamiętajcie jednak, że nigdy nie może być tak pięknie, że wchodzi cala kolejka \:\)

Do góry
#2043674 - 10/02/2008 02:10 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: RoccoRunner]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Nie wiem co Ci daje to lolowanie, lepiej sie z cztym czujesz? Jestes z OStrowa wiec kibicujesz Stali, ja patrze na ten mecz z punktu widzenia bukmacherki a nie kibicowania, Bennet gral tak jak potrafil, czy Kowal zrobil chociaz 1 zagrywke na niego? Nie! Wiec czeog od niego oczkujesz? Moze wyltumaczysz bo lolowanie i pisanie, ze ktos gra jak "pizdeczka" to troche marne podejscie do meczu. Kazdy bedzie grac slabo jesli nie bedzie wsparcia, zreszta i tak Twoja wypowiedziedz praktycznie nic nie wnosi. Weldug mnie warto grac Czanrych +5.5 prezentuja sie coraz lepiej i sa w formie (piszesz, ze Polpak tez wtedy byl, ja mysle troche inaczej ale tym bardziej Slupsk zlapal forme wiec co z tym atutem hali?).

Widze, ze piszesz brednie, to loluje. "atut hali to moze byc za malo, kiedy byli w formie to meczyli sie u siebie z Polpakiem. " no sorry stary, ale to jest zenada, a nie wnoszaca cokolwiek analiza. Jestem kibicem Stali i gralem tu +5.5, ale wymagam troche fachowosci. Atut wlasnej hali to w przypadku Ostrowa zawsze duzo. Widziales chociaz 3 mecze z udzialem Benneta w tym sezonie? Chyba nie. Gral zenujaco slabo, momentami wywolywal rozpacz na trybunach, nie trafiajac sam na sam z koszem albo bedac w smieszny sposob blokowanym. Zagrywka na Benneta. Nie wiem jaka chcesz zagrywke na Benneta, jak on tylko z poldystansu potrafil rzucic i to jak mu wyszlo. Jedynym bledem bylo pozbycie sie go przed meczem z Polpharma. Zreszta zobacz sobie jak on gra w Starogardzie.

Do góry
#2043851 - 10/02/2008 02:42 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: codi]
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Brednie to wlasnie Twoje wypociny, skoro Ty nie wiesz jak mozna wykorzystac Benneta to nie oznacza, ze to zyl zawodnik - to oznacza, ze Ty masz male pojecie o koszykowce. On ptorafi grac tylko trzeba dac mu szanse i zrobic jakas zagrywke na niego a nie tylko trojki trojki trojki i nic wiecej, wielka taktyka Kowala. Wymagaasz fachowosci od innych a sam piszesz glupoty. Cytujesz wazne zdanie i wypisujesz ze to jest zenada, no to wybacz ale znizac sie do Twojego poziomu wiecje nie bede, Stal w tym roku gra zle i wlasna hala to jest za malo, wlasnie mecz Polpakiem to pokazal, Slupsk rowniez w formie wiec sytuacja analalogiczna ale w tym slowie jest cos dla Ciebie obcego mianowicie logika.

Do góry
#2043861 - 10/02/2008 02:46 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: RoccoRunner]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

I po co te klotnie ? po prostu Kowalczyk nigdy nie byl i nigdy
nie bedzie wielkim trenerem ale koszykowka w Ostrowie zawdziecza
mu bardzo wiele.

Bardzo chcialbym sie przekonac co z tym zespolem potrafilby
zrobic Andriej Urlep \:\)

Do góry
#2043995 - 10/02/2008 03:35 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: AL_Capone]
crossmen Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2006
[quote
Stargard - Gornik - Walbrzych mam nadzieje ze znajdzie sie tam
gdzie jego miejsca czyli klase nizej, to co sie dzieje w tej
druzynie to jest jakis cyrk, Clarkson odmawia wyjscia na parkiet
bo nie chce sobie zepsuc statystyk \:D \:D \:D \:D
Ludzie Prabuckiego w formie doszedl Bocevski, jest Donald pewne
zwyciestwo gospodarzy , typuje zwyciestwo Polf. po 1,30.
[/quote]
coś nos kolegę zawiódł Górnik wygrał 5 pkt-mi , a tak na marginesie to przydałoby się więcej szacuneczku dla tak zasłużonego klubu dla polskiej koszykówki jakim jest Górnik Wałbrzych -
nie powiem można na Górniku w tym sezonie ładnie zarobić przy ich zwycięstwach na wyjeżdzie jak zarówno wtopić przy niespodziewanych porażkach u siebie
w ogóle uważam , że w polskiej koszykówce jest sporo niespodzianek

Do góry
#2044058 - 10/02/2008 04:02 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: crossmen]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Doskonale wiem ile znaczy Gornik Walbrzych dla polskiej
koszykowki, co nie zmienia faktu ze ta druzyna jest po prostu
slaba ,amerykanie 3 rzutu i nadal podtrzymuje swoja opinie ze
to wlasnie ta druzyna opusci szeregi ekstraklasy.
Nie gralem tego meczu wiec powodod do smutku nie mam \:\)

Do góry
#2044066 - 10/02/2008 04:04 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: RoccoRunner]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Brednie to wlasnie Twoje wypociny, skoro Ty nie wiesz jak mozna wykorzystac Benneta to nie oznacza, ze to zyl zawodnik - to oznacza, ze Ty masz male pojecie o koszykowce. On ptorafi grac tylko trzeba dac mu szanse i zrobic jakas zagrywke na niego a nie tylko trojki trojki trojki i nic wiecej, wielka taktyka Kowala. Wymagaasz fachowosci od innych a sam piszesz glupoty. Cytujesz wazne zdanie i wypisujesz ze to jest zenada, no to wybacz ale znizac sie do Twojego poziomu wiecje nie bede, Stal w tym roku gra zle i wlasna hala to jest za malo, wlasnie mecz Polpakiem to pokazal, Slupsk rowniez w formie wiec sytuacja analalogiczna ale w tym slowie jest cos dla Ciebie obcego mianowicie logika.

Tak sie sklada, ze w przeciwienstwie do Ciebie mialem nieprzyjemnosc ogladania Benneta przez spora czesc tego sezonu i jego akurat wykorzystac nie szlo, bo jakakolwiek by zagrac akcje pod niego, to by spierniczyl. Zreszta widac co teraz pokazuje w Starogardzie, gdzie chyba wykorzystywany powinien byc maksymalnie. Nie bronie tu Kowalczyka, ktorego jestem glownym krytykiem, ale Charlie jest po prostu w tym sezonie slaby i moze byc co najwyzej zmiennikiem w Polpharmie, walczacej o utrzymanie. A o moje pojecie o koszykowce sie nie martw, bo osiagam na polskim baskecie od paru lat ladne zyski, kto mnie zna, ten moze potwierdzic. Pokaz mi gdzie napisalem, ze wlasna hala to wystarczajacy argument, zeby wygrac z Czarnymi, bo sie nadziwic nie moge. Napisac moge, ze to wazny argument przemawiajacy za Stala. Niestety nieprzesadzajacy o zwyciestwie. Mecz z Polpakiem niczego nie pokazal. Stal jak dotad przegrala u siebie tylko z Turowem, ktory powalczy z Prokomem o wygranie ligi. I to tylko przez glupote Hughesa i sedziow! TAK JAK JUZ NAPISALEM GRAM TU SLUPSK +5.5, wiekszosc argumentow zostala tu juz wymieniona.

Do góry
#2044610 - 10/02/2008 06:25 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: codi]
medivall Offline
old hand

Meldunek: 29/12/2004
Gospodarze to zdecydowany pewniak tego meczu(75%).6 zw i 1 remis w domu.Czarni na wyjezdzie tylko 2 zw i 6 porazek.Mozna sie tylko zastanowic czy napewno bedzie przekroczona liczba 157 ptk?????

Do góry
#2044616 - 10/02/2008 06:28 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: medivall]
sebkos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2003
Takie ststyastyki kolego włoż sobie między półki bo na nich w PLK nie zajedziesz za daleko....jednak powodzenia....

Do góry
#2044658 - 10/02/2008 06:44 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: medivall]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: medivall
Gospodarze to zdecydowany pewniak tego meczu(75%).6 zw i 1 remis w domu.Czarni na wyjezdzie tylko 2 zw i 6 porazek.Mozna sie tylko zastanowic czy napewno bedzie przekroczona liczba 157 ptk?????

Stary ty naprawde w to wierzysz ?

Do góry
#2045076 - 10/02/2008 10:14 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: AL_Capone]
Cypryjczyk Offline

Meldunek: 29/11/2004
Czarni rok temu wygrali w Ostrowie po ciezkim pojedynku po raz pierwszy w historii w rundzie zasadniczej. Wtedy zwyciestwo Czarnym zapewnil szalejacy z linii 6,25 m. Barlett oraz Kudriawcew.
Pomimo ze faworyt tego meczu[tak tak pomimo ostatnich niepowodzen] jest zespol Stali ktory gra na wlasnym parkiecie! Jezeli ktos gra na Czarnych to tylko z kursem min 2.50 bo nizszy sie nie oplaca.
Oba mecze zreszta sa dla mnie no bet gdyz pratycznie wg buki dokladnie wyznaczyli linie handi i totala. Lepiej poczekac do srody 13.02 wtedy odbedzie sie kolejna kolejka.

Do góry
#2045650 - 10/02/2008 20:03 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: AL_Capone]
Chivas Offline
a.k.a. "Juvcio Djokovic"

Meldunek: 21/05/2005
Originally Posted By: AL_Nadal

Kotwica - Polonia - goscie bez Tyrona.R wiec spore oslabienie
bo to najlepszy gracz Poloni w ostatnich meczach.
Kotwica na fali wznoszacej , pewne zwyciestwo Kotwicy po 1,30

gdzie jest informacja o tym ze nie zagra Tyron? na plk nie moge sie doszukac? jesli to nie prawda to dla mnie kurs na polonie przeszacowany i lekko zagram warszawiakow. prosze o odp

Do góry
#2046087 - 10/02/2008 21:42 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: Chivas]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: Juvcio Djokovic

gdzie jest informacja o tym ze nie zagra Tyron? na plk nie moge sie doszukac? jesli to nie prawda to dla mnie kurs na polonie przeszacowany i lekko zagram warszawiakow. prosze o odp

http://www.zw.com.pl/artykul/220150.html

Do góry
#2046145 - 10/02/2008 21:52 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: jarko 33]
krycha84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2006
Riley napewno nie zagra w Kolobrzegu.

Do góry
#2046250 - 10/02/2008 22:15 Re: Dominet Bank Ekstraliga 2007/2008 cz.2 [Re: krycha84]
Chivas Offline
a.k.a. "Juvcio Djokovic"

Meldunek: 21/05/2005
przydaloby sie zebyscie takie info popierali linkiem do zrodla ;\)
ehh a ja juz mam zagrana Polonie... coz licze na Szubarge i Richardssona

Do góry
Strona 3 z 24 < 1 2 3 4 5 ... 23 24 >

Moderator:  Akhu, rafal08