Virginie Razzano - Alona Bondarenko 1 @1.70 BFKursy ostro poszły do dołu, rano z tego co mowił mi znajomy złapał Virginie po 1,8 a teraz idzie grać po 1,6. Mnie satysfakcjonuje 1,7 w betfair mimo wszystko. Francuzka spisuje się ostatnio dobrze, nie ma może za dużo szczęścia w drabince turniejowej ale nawiązuje równą walkę z dobrze dysponowanymi zadowniczkami (Jankovic, Pennetta na AO, wczesniej podczas turnieju w Sydney 3 sety z Ivanovic). Rywalka natomiast nie przekonuje mnie zupełnie do swojej gry, ostatnio przegrana z mało znaną Yaniną Wickmayer na cegle (z bilansu wnioskuję że lepiej gra się jej na clayu niz na twardych kortach). Poza Razzano gra u siebie, co moim zdaniem będzie sporym aspektem na korzyść Francuzki.
Lilia Osterloh - Shuai Zhang 2 @1.88 BFZ tego co czytam na innych forach mecz zapowiada się na wyrownany, kursy też nieco spadły na Zhang (2,10 -> 1,8). Zhang młoda zawodniczka pokazała swoje umiejętności na turnieju w Auckland, gdzie przeszła eliminacje pokonując w kwalifikacjach Craybas i właśnie Osterloh, niestety pierwsza runda to porażka z Rezai ale jak już napisałem dla tak młodej zawodniczki na pewno był to spory sukces.
Urszula Radwanska - Andreja Klepac 1 @1.63 BFKlepac nic ciekawego nie prezentuje, nie udało się jej przebić przez kwalifikacje do AO, w których świetnie spisała się Ula. Wcześniej Polka zakończyła sezon 2007 dobrym turniejem w Bangkoku gdzie doszła do ćwierćfinału. W Pattayi razem z siostrą, także liczę że obie będą się wspierać na korcie i poza nim. Łatwa wygrana Polki

Tak widze jutrzejszy dzień w kalendarzu WTA, trochę krótkie analizy ale przynajmniej nie będzie żal straconego czasu nad kilkustronicowymi rozpiskami, jeśli jutro będzie 0/3

Pozdrawiam