#2021309 - 03/02/2008 08:12
Re: Osoby na forum podstawione przez bukmacherów
[Re: RoccoRunner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Nawet nie ptorafisz czytac ze zrozumieniem, przeczytaj sobie wypowiedzie MAcka jeszcze raz i nie pisz drugi raz takich bzdur.
Ktos pisal, ze experto ok bo nie podaje typow i nie pisze analiz, to co tu robi i po co ma moda? pracuje dla buka, typow nie daje, analiz nie pisze, po co tu jest? zeby rozdac kilka ostrzezen co bardzo rajcuje modow? Experto jest tutaj uznanym modem i zrobił zdecydowanie więcej dla tego forum niż ty i ja połączeni razem. I oczywiście, że daje ostrzeżenia za trudno aby tego nie robił. Gdybyś nie dawali to dochodziłoby na forum do dantejskich scen  A Maciek piszę trzy po trzy. Znam te osoby o których jest mowa i im spisek nie jest w głowie, ale wy pewnie wiecie lepiej. Ja wysiadam  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021317 - 03/02/2008 08:15
|
member
Meldunek: 20/02/2006
|
Przepraszam, do czego ta rozmowa prowadzi? Myślicie że bukmacherzy tak mało zarabiają, że muszą zatrudniać osoby, które podrzucają błędne typy? Dzisiaj pewnie podrzucali typ na Real, nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2021323 - 03/02/2008 08:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Jeszcze raz powtórzę: "Umiesz liczyć, licz na siebie". Proszę mi pokazać jakiekolwiek info, jakąkolwiek analizę, któregokolwiek z userów, która rzekomo miałaby wprowadzać błąd i zachęcać do gry na jakieś zdarzenie. Konkrety poproszę 
|
Do góry
|
|
|
|
#2021334 - 03/02/2008 08:25
[Re: Big_star]
|
Carpal Tunnel
|
Ignorator, nie jesteś zatrudniony u buków, to może jesteś adwokatem? Jestem moderatorem a niektórzy tutaj ciągle mają do moich kolegów jakieś problemy to po raz. Po dwa obrażany jest mój kolega, którego znam już dłuży czas i to o czym piszecie nie bardzo się zgadza z tym jakim jest człowiekiem  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021337 - 03/02/2008 08:27
[Re: Maciek]
|
Carpal Tunnel
|
gra Sandecja Nowy Sacz - Legia ,zagram w betssonie do wysokosci limitu zalozmy za 500 zl na Legie Kurs na to zdarzenie o ile dobrze pamiętam był dość niski to raz. Dwa jak zagrasz i zdążysz to zrobić z przyjaciółmi to co ciebie obchodzi co z tym zakładem będzie dalej  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021346 - 03/02/2008 08:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Ludzie, nie bagatelizujmy. To, że tomo siedzi w Estonii i pracuje dla buka było wiadome już od jakiegoś czasu. Nie wiem czy nawet na forum tego nie czytałem. Mimo to nie wpłynęło to w jakimkolwiek stopniu na trafność propozycji podawanych przez niego na forum, a może inaczej, typy, które podawał dały zysk . I mogę to powiedzieć z pełną świadomością, bo po prostu je grałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2021347 - 03/02/2008 08:33
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
|
nie szukam zadnych teorii spiskow ale : 1. nikt nikomu nie kaze grac typow danego useta ( moda ) 2. jakie jest zrodlo finansowania mecz.pl (place dla modow i pozostale koszty zwiazane z prowadzeniem forum ) 3. buki kupuja mecze to jaka bedzie dla nich trudnosc "ingerowania" we forum aby pojawiala sie jak najwieksza ilosc blednych typow ? Kurcze jestem modem  i do tego mam tutaj na forum swój temat , także typuję z analizą. Zawsze daje tutaj typy, które gram. Ostatnio Kamerun-Zambia 1  jaki wynik był tego spotkania  kilka osób dzięki mnie zarobiło. Więc pytam się czy nie warto mi ufać  , bo ze słów tomsporta wynika, że nie, bo Ignorator to mod i człowiek, który jest w układzie mecz.pl  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021348 - 03/02/2008 08:33
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2006
|
1. nikt nikomu nie kaze grac typow danego useta ( moda )
i co z tego? a skad wiesz ktos jest podstawiony a kto nie, przeciez to nie musi byc mod
|
Do góry
|
|
|
|
#2021351 - 03/02/2008 08:35
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
gra Sandecja Nowy Sacz - Legia ,zagram w betssonie do wysokosci limitu zalozmy za 500 zl na Legie Kurs na to zdarzenie o ile dobrze pamiętam był dość niski to raz. Dwa jak zagrasz i zdążysz to zrobić z przyjaciółmi to co ciebie obchodzi co z tym zakładem będzie dalej  .::Think Twice::. Ignorator. Tak ale obchodzi mnie rowniez to aby jak najmniej czasu poswiecac temu co mam zagrac w kazdym dniu korzystajac z wszelkich dostepnych mozliwosci. Ogolnie cwani analitycy to nic dobrego - wiec jesli potrafiliscie ogrywac buki to nie rozumie dlaczego dla nich zaczeliscie pracowac. Jesli jednak nie potrafiliscie ogrywac to dobrze ze dla nich pracujecie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2021353 - 03/02/2008 08:36
|
Carpal Tunnel
|
gra Sandecja Nowy Sacz - Legia ,zagram w betssonie do wysokosci limitu zalozmy za 500 zl na Legie Kurs na to zdarzenie o ile dobrze pamiętam był dość niski to raz. Dwa jak zagrasz i zdążysz to zrobić z przyjaciółmi to co ciebie obchodzi co z tym zakładem będzie dalej  .::Think Twice::. Ignorator. Tak ale obchodzi mnie rowniez to aby jak najmniej czasu poswiecac temu co mam zagrac w kazdym dniu korzystajac z wszelkich dostepnych mozliwosci. Ogolnie cwani analitycy to nic dobrego - wiec jesli potrafiliscie ogrywac buki to nie rozumie dlaczego dla nich zaczeliscie pracowac. Jesli jednak nie potrafiliscie ogrywac to dobrze ze dla nich pracujecie Maciek nie czytasz ze zrozumieniem  Ja pracuję w Polsce w mediach a nie u bukmachera. Nigdy nie dostałem propozycji pracy w tym sektorze  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2021361 - 03/02/2008 08:44
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
1. nikt nikomu nie kaze grac typow danego useta ( moda )
i co z tego? a skad wiesz ktos jest podstawiony a kto nie, przeciez to nie musi byc mod wnosisz o zbanowanie forum?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|