sorki za OT, ale Soudal moj rywal nie podaje bukow, z ktorego korzysta
dzis podal juz drugi typ bez buka, typ nr 2 jest na jutro
a typ nr 1 bez buka zostal rozegrany dzis, wszedl, ale co z regulaminem
Każdy typ musi zawierać wszystkie informacje podane powyżej i musi być wysłany we właściwym temacie. W przeciwnym wypadku typ trafiony NIE będzie się liczył i zostanie potraktowany jako nie wysłany. Jeśli któryś z uczestników zapomni podać część danych to możesz je dodać w osobnej wiadomości, aż do rozpoczęcia spotkania.
Soudal popraw ten drugi typ, daj mi buka, bo zeby nie bylo afery potem
i co w takim razie z typem nr 1?
od razu mowie ze dopiero teraz zauwazylem brak u Ciebie buka i nie jest to jakies zamierzone dzialanie
gdybym chcial awansowac bez gry to przetrzymalbym piec typow, ale nie widze takiej potrzeby
chce rownej i sprawiedliwej walki
faktycznie nie ma buka

, nie wiem czemu ale bylem swiecie przekonany ze tu w TT podobnie jak w PLAY OFF mozna tylko brac typy z Expekt'a dlatego nie podawalem buka przy typie , bylo to swiadome dzialanie , jak widac zle bo pojawily sie watpliwosci.Kursy sa z Expekta jak prawie wszystkie ktore podaje w roznych konkursach na forum (tak mi jest najwygodniej , a z powodu braku czasu nie szukam specjalnie do konkursow innych , czasami wyzzszych zapewne).Jesli masz chec/ochote/potrzebe mozesz ten sam typ dokladnie w takiej samej formie zapisu zobaczyc np w Play off (tu nie ma watpliwosci ze to Exp bo tylko takie mozna podawac) lub w Grand Prix gdzie jest podany buk.Tak jak mowie tu nie podalem bo mialem zacmienie i swiecie przekonany bylem ze w tej edycji TT tylko z Expekt'u mozna podawac typy.Oczywiscie kolejne beda juz zawieraly buka , bo zaraz uzupenie sobie wzor do podawania typow o pozycje buk.Co to waznosci typu prosze o podjecie decyzji organizatora , najlepiej szybko jesli to mozliwe , jutro wyjezdzam na kilka dni i niestety nie bede mial dastepu do netu , chcialbym podac wymagana ilosc typow jak najszybciej (tyle Ci moge forow zaoferowac Feel-Tsu ;)).Tyle z mojej strony , czekam na wyrok z niecierpliwoscia