Opcje tematu
#1936825 - 12/01/2008 16:36 Analizy od Cino
DonCino Offline
newbie

Meldunek: 06/06/2007
Nie napisze że będe podawał pewne typy bo takich nie ma Wszystkich odwiedzających Pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1936828 - 12/01/2008 16:38 Re: Analizy od Cino [Re: DonCino]
DonCino Offline
newbie

Chelsea Londyn - Tottenham Spurs

Na Stamford Bridge dojdzie do pojedynku między Chelsea a Tottenhamem . W drużynie gospodarzy na pewno nie zobaczymy dzisiaj Johna Terry , FRanka Lamparda i przeywających na zgrupowaniu reprezentacji Michaela Essiena , Salomona Kalou, Didiera Drogbe i Mikela Johna Obi do składu powrócili po kontuzjach dwaj bramkarze Petr Cech i Carlo Cudicini , zapewne tego pierwszego zobaczymy w dzisiejszym spotkaniu od pierwszej minuty w bramce Chelsea . W zespole gości nie ujrzymy zawieszonych za kartki Toma Huddlestona i Jermaine Jenasa , na mecze pucharu afryki pojechał Didier Zokora . W dzisiejszym spotkaniu to drużyna Chelsea posiada większy potencjał i stoi w roli faworyta do wygrania meczu lecz wydaje mi się że drużyna prowadzona przed Ramosa może urwać punkty osłabionej ekipie Granta walczącej w tym sezonie o mistrzostwo kraju . W ostatnim sezonie oba teamy spotykały się cztery razy ze soba dwa razy w pucharze angli i dwa razy w lidze bilans korzystniejszy jest po stronie Chelsea która wygrała 2 mecze w jednym padł remis z jeden raz wygrał Tottenham . Ja uważam że dzisiaj dojdzie do bardzo ciekawej potyczki i zobaczymy wiele bramek możliwy wydaje sie over ja jednak postawie na handicap (0-1) dla Tottenhamu po kursie 2,05 .

Typ: Tottenham +1
Kurs: 2,05
Stawka: 5j

Do góry
#1937007 - 12/01/2008 19:08 Re: Analizy od Cino [Re: DonCino]
DonCino Offline
newbie

Everton - Manchester City

Bardzo ciekawie zapowiada się pojedynek między Evertonem a Manchesterem City . Obie ekipy w tym sezonie walczą o eliminacje do ligi mistrzów niestety drużyna gospodarzy przystąpi do tego ważnego meczu osłabiona brakiem 3 bardzo ważnych zawodników którzy wyjechali na PNA a są nimi : Joseph Yobo, Yakubu i Steven Pienaar . Do gry wraca Arteta który pauzował w ostatnich meczach z powodu czerwonej kartki , sytuacja w Manchesterze wygłada o wiele lepiej bo do składu prawdopodobnie wróci Elano a być może ujrzymy w spoktaniu ich nowy nabytek Nery Castillo . Eriksson zapowiada że do Evertonu wybiera się po 3pkt ale będzie z tym trudno ponieważ City na wyjazdach spisuja się bardzo słabo na 10 spotkań zaledwie 2 wygrane . Wydaje mi się że to drużyna gospodarzy w dzisiejszym spotkaniu wyjdzie na tyle zmotywowana że sięgnie po 3pkt w co wierze . Ja jednak w tym meczu postawie na over 2,5 po bardzo ładnym kursie 2,30 na Betfair.

Typ: Over 2,5
Kurs: 2,30
Stawka: 4j

Middlesbrough - Liverpool

Dzisiaj Middlesbrough podejmować będzie Liverpool . Drużyna Beniteza do Boro przyjeżdża z okreslonym celem zdobycia 3pkt co wyadje się byc bardzo realnym celem bo gospodarze w tym sezonie grają cienką piłke . Middlesbrough zagrają w tym spotkaniu bez Julio Arci i Lee Cattermola , Jonathana Woodgate'a i Tuncay'a Sanli. Liverpool nie ma znacznych osłabień i przystąpi do spotkania z powracającym bo bardzo długiej przerwie Danielem Aggerem . Wydaje mi się że goście będa w tym spotkaniu drużyną lepszą o klase od przeciwnika i udokumentują zdobyciem 3pkt . Mój typ na dzisiejsze spotkanie to pewna wygrana Liverpoolu .

Typ: Liverpool
Kurs: 1,75
Stawka: 5j

Do góry

Moderator:  rafal08