#1873454 - 21/12/2007 23:46
Re: Masówka
[Re: rapper20]
|
old hand
Meldunek: 24/05/2007
|
rapper20 - mylisz się co do wiedzy - i moon i edi jakiś jej tam poziom mają i Ty zresztą też ale ton wypowiedzi Twój i edi'ego pozostawia wiele do życzenia
edi - nie obnoś się tak z tym stażem i udziałem w tak wielu konursach bo to naprawdę nie jest takie ważne. Zauważyć można jak bardzo się nim szczycisz i podkreślasz to w wielu wypowiedziach - ale ów "nadmiar stażu" skutkuje brakiem szacunku dla swoich rozmówców. Całe szczęście, że ZoRro nie dał się wciągnąć.
Panowie - trzymajcie poziom.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873529 - 22/12/2007 00:53
[Re: eclipse1977]
|
addict
Meldunek: 12/04/2006
|
sorry panowie mialem juz nie pisac ale musze, chcialbym poprostu pokazac z jakimi ludzmi na poziomie tu dyskutowalem.. kolejny kolega jaszur , wlasnie zaczal mi jako drugi po moonligcie pisac ze chcialby sie ze mna spotkac porozmawiac  oczywiscie przed tem mnie zwyzywal od H i K, ale co jest najzabawniejsze spojrzcie na strone 28, ten czlowiek znalazl na fotka.pl bo tam szuka kolegow, kolesia o nicku takim samym jak ja i pisze ze wie jak wygladam i wrzuci to na cale forum, juz wrzucil do avataru. Niestety nie jest on na tyle inteligetny zeby skumac ze tak 20 lat mialem gdy rejestrowalem ten nick a bylo to w 2006 r, teraz zaraz bedzie 2008, a tamten koles ma w chwili obecnej 20 lat  Niestety jak ktos nie umie przeanalizowac czegos tak prostego, to jak z nim dyskutowac o systemach i bukmacherce?
|
Do góry
|
|
|
|
#1873543 - 22/12/2007 01:03
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/11/2006
|
zreszta nie moge juz patrzec na to co wypisuje edi8 i moonlight, poprostu brak na to slow i na poziom wiedzy ktory posiadaja jest tragiczny. Chociaz edi rzuca jeszcze jakimis haslami i sytemami, tyle ze mu nie wychodzi. Pamietajcie mowa jest srebrem, milczenie zlotem. U was to raczej mowa jest zerem  i jako ze juz nie moge patrzec na wasze glupoty mimo dalszych prowokacji, niezajrze juz tutaj bo to najwidoczniej strata czasu. A krzyż Ci pojebie genetyczny na drogę a coś ciepłego pod celą w tyłek! Wesołych świąt na dołku-ty wsiowy matołku... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1873565 - 22/12/2007 01:12
[Re: edi8]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Myslałem że już koniec tematu ... trzeba w google wpisac rapper20?  Rzeczywiście, ciekawe  Młodzi ludzie lubią sobie dodawać lat, sam wiem po sobie, jak miałem 17 mówiłem, ze 18  Rapper, tak przejrzałem zgrubsza Twoje osiągnięcia, bo skoro twierdzisz że ja mam zerowy poziom to ty chyba też coś nie tak... Do wszystkich piejesz .. Szczypiorowi w temacie szczekałeś, w temacie Experto i Rockemana , w jakimś temacie o pokerze też kogoś zbluzgałeś. Stary, pohamuj. Skoro się otwarcie przyznałeś że masz teraz 20 czy 21 lat to tym bardziej. Młody jesteś, w życiu tak jest , że trzeba więcej pokory i szacunku do starszych. Zakończmy te kłótnie raz na zawsze w tym temacie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873580 - 22/12/2007 01:17
[Re: moonlight]
|
addict
|
nie no z kim ja rozmawiam, zenada  pisze z w 2006 r rejestrujac sie mialem 20 lat, teraz mamy koncowke 2007 a moonlight pisze ze przyznalem ze mam 20 lat ogolnie Szczypior przyznal mi racje, bo koles w swoim innym temacie podawal bardzo fajne typy, ale to co zrobil w drugim to kazdy widzial.. Dzieki edus za zyczenia, pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1873582 - 22/12/2007 01:19
|
addict
|
moonlight : dlaczego sie tlumacze ? bo sprawia mi przyjemnosc ze udowodnic ze koles ktory to zrobil jest poprostu ulomem.. i nie potrafi nawet od 22 odjac 2.. a na privie podnieca sie ze juz wie jak wygladam i mnie znajdzie  Ok panowie, niech to bedzie moj tutaj ostatni post, niechcecie zebym pisal ok, to juz nie wywolujcie poprostu mojego nicka, a wiecej nie napisze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873601 - 22/12/2007 01:25
[Re: eclipse1977]
|
Pooh-Bah
|
rapper20 - mylisz się co do wiedzy - i moon i edi jakiś jej tam poziom mają i Ty zresztą też ale ton wypowiedzi Twój i edi'ego pozostawia wiele do życzenia
edi - nie obnoś się tak z tym stażem i udziałem w tak wielu konursach bo to naprawdę nie jest takie ważne. Zauważyć można jak bardzo się nim szczycisz i podkreślasz to w wielu wypowiedziach - ale ów "nadmiar stażu" skutkuje brakiem szacunku dla swoich rozmówców. Całe szczęście, że ZoRro nie dał się wciągnąć.
Panowie - trzymajcie poziom. Jeżeli zabierasz głos w sprawie mnie dotyczącej to racz to robić rzetelnie albo trzymaj język "za zagrodą zębów"-jak pisał Homer. Otóż jak się bawisz w sądy to zaznajom się wpierw młody człowieku z materiałem źrodłowym... Kwestia mojego udziału w konkursach pojawiła się w zamkniętej dawno polemice z userem TEKSAŃSKIM jako replika na wpis o jego udziale w takowych. To user rapper20 oraz dziś jeszcze ktoś użył tamtej mojej wypowiedzi o udziale w konkursach- i spotkali się z należną reakcją. Więc to Ty trzymaj poziom a pouczenia to sobie zostaw dla swojej progenitury-jak jej się kiedyś dorobisz... Ja szanuję tych którzy swoją postawą na to zasługują- a dla reszty potrafię być wielce mało sympatyczny. Szczególnie zaś dla wpisywaczy tekstów z pouczeniami...
|
Do góry
|
|
|
|
#1873634 - 22/12/2007 01:42
[Re: herkules]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
zróbcie pojedynek na systemy dobry pomysl do najajtywniejszych tutaj, jesli nadal bedziecie tak szalec to zle to sie dla Was skonczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1874339 - 22/12/2007 03:59
[Re: jaszur]
|
Pooh-Bah
|
"jaszur"-nie obraź się ale co się Tobie z twarzą porobiło? Czy Ty może już maskę św.Mikołaja nałożyłeś bo ąz takiego konterfektu to chyba nie masz... Aha i napisz mi o co chodzi z tym podpisem pod fotką rapper20?
|
Do góry
|
|
|
|
#1874621 - 22/12/2007 06:00
[Re: Ignorator]
|
enthusiast
Meldunek: 05/05/2005
|
Zauważ Ignorator , że nie wyzywałem go od idiotów, lam , dzieciaków itp... Dostał kilka screenów ode mnie... Kim jest to google szybko pokaze... sam się na priva przyznał a potem szybko się z tego wycofał.. ale to już nieważne. Sorry za zaśmiecanie tematu, ale niektorych trzeba na ziemie sprowadzic.
|
Do góry
|
|
|
|
#1875684 - 22/12/2007 23:41
|
addict
|
edi: dla mnie ostrzezenie ? spoko, ale juz napiaslem rowniez twoje wyzwiska pod moim imieniem wiec mam nadzieje ze rowniez dostaniesz ostrzezenie malutki.
jaszur: do niczego sie nie przyznawalem, pomijajac fakt ze caly czas zachowujesz sie jak dziecko piszac zwyzywajmy sie, badzmy mezczyznami, to nas obu zbanuja.. wysoki poziom naprawde reprezentujesz
|
Do góry
|
|
|
|
#1875783 - 23/12/2007 00:13
|
addict
|
edi: ale mnie bawisz  chcesz to sobie mysl ze jestem tym dzieciekaiem na fotce  wiesz gdzie mam tego kolesia? Edi ojej spoko wyslij to co ci wypisalem  i mam nadzieje ze admin sprawdzi kto komu poslal pierwszego priva i bede naprawde zadowolony 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|