#1873243 - 21/12/2007 20:53
Re: Masówka
[Re: edi8]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Ja znowu krótko: zwróćcie uwagę na wczorajszą masówkę z NBA - Miami  Chyba bliżej przyjrzę się temu zjawisku od przyszłego tygodnia, zobaczymy czy porażki Realu i Miami, to tylko przypadek, czy może rzeczywiście coś w tym jest.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873307 - 21/12/2007 21:48
[Re: Logan]
|
addict
Meldunek: 19/01/2007
|
Czytam sobie ten temat i w kazdym poscie rapper20 obrażasz innych userow. Jeszcze jeden taki post i dostajesz ostrzezenie LOL. LOL. I jeszcze raz LOL. Nie byłem jeszcze na żadnym forum, na którym takie wyzwiska nie skończyły by się dla kolesia długim odpoczynkiem od tegoż forum. Widzę, że bardzo zły kierunek moderki obrano tutaj.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873320 - 21/12/2007 21:56
[Re: rapper20]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/11/2006
|
polskignom : omijasz fakt ze kto kto puszcza zloty system ediego, nie jest w stanie puscic na nim takich singli jakie ja gram, z powodow wczesniej przezemnie omowionych. Edi natomiast to ominal i wszystko podpial pod swoj system, ktory wyglada pieknie, natomiast ni jak ma sie do rzeczywistosci. Zysk bedzie wiekszy, owszem tylko on nie jest w stanie zagrac tego co gra jakis profesjonalista singlami i tu jest problem, dlatego nieodpowiada "rapper20"- myślę,że nie musisz zbyt długo szukać ani okurzać swoich książek z gimnazjum a szczególnie tej jednej od matmy, więc przeczytaj sobie bo chyba nie byłeś na tej lekcji o czymś takim jak: rozdzielczość dodawania względem mnożenia a będziesz wiedział,że dokładnie te same typy co i Ty grasz jako single na przestrzeni wielu dni-ja mogę zagrać w systemie... Tylko do tego trzeba mieć to czego Ty nie masz-wiedzę!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#1873322 - 21/12/2007 21:59
[Re: edi8]
|
addict
Meldunek: 12/04/2006
|
edi8 : wez mnie czlowieku niezosmieszaj i dobrze wiesz ze tak nie jest i nie zagrasz moich singli twoim systemem, wkoncu po 24 godzinach szukania, cos z siebie wybrzdakales? brawo. Nie ustosunkowales sie do zadnej z moich wypowiedzie  tylko walneles jakims haslem, brawo Gandhi: szkoda ze niewidzisz kto zaczal te wyzwiska i obrazanie  ja jedynie skrytykowalem cos, a co potem bylo mozesz zobaczyc.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873411 - 21/12/2007 23:16
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Akurat Edi ma tu rację, nie trzeba koniecznie tego grać na jednym kuponie - można robić to na single, na przestrzeni np. kilku dni, odpowiednio stawkująć - tylko że wtedy mamy mniejszy yield, ponieważ zwiększa się obrót, musimy każdorazowa zagrać typ. Ale zysk wyjdzie większy.
rapper, sposób jaki odnosisz się do innych, uzasadniając twoje bystre uwagi są poniżej pewnego poziomu chłopie, więc daj sobie już na wstrzymanie. Wyzywasz od idiotów, lam, dzieciaków , powinieneś już po 3 postach dostać bana, podziękuj moderatorom za mocną pobłażliwość.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873433 - 21/12/2007 23:31
[Re: moonlight]
|
addict
|
proponuje zobaczyc kto zaczal wyzywanie, po moim pierwszym poscie ktory skrytykowal ediego ktory poprostu nic nie osiagnal a pieje na tym na wszystkie strony:
edi: Jeżeli tylko udajesz idiotę-to jesteś arcymistrzem gry aktorskiej bo uwierzyłem że nie grasz. Ale jeśli nie udajesz a tak masz to już gorzej...
moonlight: Edi, nie zniżaj się do poziomu jakiegoś zakompleksionego dwudziestolatka i po prostu go olej. Zwykły krzykacz, co musi światu wykrzyczeć że jest najlepszy.
Potem byly jeszcze cpuny debile itp, wiec dziwie sie dlaczego was rowniez nie powinno sie zbanowac? ba co wiecej piszecie za to jeszcze kompletne glupoty.
|
Do góry
|
|
|
|
#1873438 - 21/12/2007 23:34
|
addict
|
zreszta nie moge juz patrzec na to co wypisuje edi8 i moonlight, poprostu brak na to slow i na poziom wiedzy ktory posiadaja jest tragiczny. Chociaz edi rzuca jeszcze jakimis haslami i sytemami, tyle ze mu nie wychodzi. Pamietajcie mowa jest srebrem, milczenie zlotem. U was to raczej mowa jest zerem  i jako ze juz nie moge patrzec na wasze glupoty mimo dalszych prowokacji, niezajrze juz tutaj bo to najwidoczniej strata czasu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|