Strona 2 z 14 < 1 2 3 4 ... 13 14 >
Opcje tematu
#1829787 - 04/12/2007 02:34 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: HAGIi]
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2006
HAGIi, nie doczytałeś

Please do NOT BID if you have a billing address in INDONESIA, NIGERIA or SOUTH AFRICA, or want the items shipped to these countries.

;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1829789 - 04/12/2007 02:35 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: HAGIi]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Nie ma to jak poradnia prawna mecz.pl \:D

Do góry
#1829824 - 04/12/2007 02:47 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: Goget]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Originally Posted By: Goget
Nie ma to jak poradnia prawna mecz.pl \:D
i to wszytko za friko \:D

Do góry
#1829907 - 04/12/2007 03:17 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: bolo_lacznik]
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
nyger ma problem a wy piszecie bzdury, żeby olał sprawę bo gościu z lombardu i tak pójdzie do piekła.

A pedofile kuwa mac też mają mieć spokój bo będą się smażyć w piekle?!!

Umowa słowna to też umowa i pamiętaj że jest prawnie wiążąca, tak samo jak pisemna.

Do góry
#1829927 - 04/12/2007 03:24 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: superges]
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
A dzis przechodzilem obok lombardu i sie zastanawialem czy sa jeszcze łosie, ktore z tego korzystaja. Bo pod lombardem nawet fajne samochodziki staly i nie byli to klienci.
Widac, ze jeszcze mozna na tym zarobic gdy czytam ten watek.
Fakt, ze w lombardach robia najwieksi kombinatorzy i do tego jeszcze doczepiaja sobie inne, nie zawsze, legalne biznesy....

Do góry
#1831210 - 04/12/2007 20:22 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: rivex]
nyger Offline
member

Meldunek: 21/11/2007
Orzesz nie spodziewalem sie takiegp pedalstwa za przeproszeniem

po co mi takie głupoty napisaliscie

zebym odpuscił i on pujdzie do piekla i zebym zebral chlopaków
i to załatwił, to on by w tedy poszedł na policje a ja #

ja bym z tym kolesiem sam se poradził skopał mu chałape itp, i on o tym wie ale to nie chodzi mi o to ze on mi powiedzial ze nie odda
ten koles to kawał frajera i za 20 groszy by sie zesrał, nie widziałem takiej sknery, tu nie chodzi o 2 tysia
bo mam do wyboru albo mu doje..., ale tego bym nie zrobił bo bym musiał go zabic, albo sadownie załatwic choc niewiem jak to bedzie

Zgłosiłem to na palki których bardzo nienawidze bardziej nisz kolesia :), pytanie dlaczegot o zrobilem, bo ja dawno przegralem te 2 tysia jak i wszytsko, to to był mozlowy sposób wkórania jakiegos $$$, a lapa chcialem wykupic bo kumpel daŁ MI KASE, a ja bym go sprzedał ale ja juz nie hcce lapa

Sprawe zgłosiłem i dzis mialem isc do prokuratury zlozyc wniosek dowodowy
I jak to piszecie ze umowa na słowo jest taka sama jak na pismie
w lombardzie ???? przecierz cel tego koelskzi mógł byc taki ze on daje mi ta kase a sprzetu nigdy mi nie odda, choc spóznilem sie jeden dzien, na slowo to mozna za jajka nie zaplacic !!! a nie udizleac pozyczek, w banku udizelą wam cos na slowo ????

czyli nikt nic nie pomógł, a odpuscic to se moge cos innego z tym jzu zapózno, sprawa albo bedzie umozona w prokuraturze albo pujdzie od sądu, choc i tak bede sie odwolywał i teraz pujde po porade prawną!!

jak kto scos wie to piszcie !!! ja ide do prokuratury teraz i sie dowiem co i jak i bede informował
boje sie jednego abym z pokrzywdzonego ( ja tak uwazam ze jestem ) nie stał się oskarzonym \:\)
ale ja wsyztrsko pie.......

elo, czarny nyger

Do góry
#1831215 - 04/12/2007 20:35 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
nyger Offline
member

a ponadto ten koleszka niczemu nie zaprzecza, zenznałz e odtsał sprzet i dla mi tyle tylko on mówi na palkał o jakiejs umowie lombardowej

za przeproszneiem ale on jej ze mną nie zawarł o o to sie rozchodzi !!!!! a na chalape to mozna za jajka nie placic !!

Do góry
#1831233 - 04/12/2007 20:54 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
bo8ek Offline
addict

Meldunek: 03/11/2005
\:D po prostu nie moge sie powstrzymac. Swoim jednym postem zaprzeczasz drugiemu.

Piszesz teraz ze
" ja bym z tym kolesiem sam se poradził skopał mu chałape itp, i on o tym wie"

a na samym poczatku napisales
"wysmial sie zemnie itp. Opuscilem glowe i poszedłem"

Chyba jedno zaprzecza troche drugiemu \:\)

jeszcze:
" Zgłosiłem to na palki których bardzo nienawidze bardziej nisz kolesia"

poprzednio:
"poszedłem tego samego dnia na Polcije"

Malo czasu potrzebowales zeby przelamac swoja nienawisc \:\)

Poza tym postaraj sie pisac wyrazy normalnie, a nie: koelskzi, udizleac, wsyztrsko, bo az glowa boli jak sie to czyta.

Poza tym ostatnimi czasy coraz wiecej ciekawych tematow sie pojawia

Do góry
#1831238 - 04/12/2007 20:58 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: nyger
zebym odpuscił i on pujdzie do piekla

a co nie? Przecierz on za coś takiego pujdzie do piekła, a Ty będziesz sobie użędował w niebie, ja bym mu odpuścił, jakby nie był w potrzebie to by Cię nie oszukał.

Do góry
#1831242 - 04/12/2007 21:01 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: bo8ek]
nyger Offline
member

koleszka nie ywsmial mnie wprots robił to przez telefon ale si enie smial tylko w inny sposób, nie bede opisywał nie potrzebnych rzeczy , poporstu wyszedłem z tamtąd, ja nie mówilem mu ze moge go skopac bo po co wyszedłem bo wiedzialem ze slownie nic nie osiagne ( nie opuscząłem głowy i nie plakałem )

Poszedłem tego samego dnia na policje, a policji bardzo nienawidze ale brak $$$ przyczynił sie do tego wiec wolałem to zrobic i myslalem ze po zgloszeniu ten koleszka zadzownic do mnie i załatwi to jak powininen na poczatku !!!

a i nie potrezbowałem czasu aby prezlamac swoją nienawic tylko ze brak $$$ przyczynił ise dotego a nawet niewiesz jak wygladało iscie na policje
gorszych idiotów nie widzialem ale to juz inny temat!!!
Cel iscia na policja jest taki ze to jets tylko zgloszenie, inaczej sie nie da, a ile mialem czekac zreszta po co mnie denerwujesz !!!! ppisze wniosek i lece do prokuratury moze cos wskuram !!!
a ponadto nie wiedzie gdzie i w jakich organizacjach mozna szukac darmowej porady prawnej !!!! powinny byc takie punkty jakis koles w jakims Urzedzie miasta czy co ze mozna zawsze o cos spytac i i poprosic o jakies pismo cos slyszalem ale niewiem gdzie sie udac ??????

Do góry
#1831244 - 04/12/2007 21:02 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: connor]
nyger Offline
member

Originally Posted By: Experto

a co nie? Przecierz on za coś takiego pujdzie do piekła, a Ty będziesz sobie użędował w niebie, ja bym mu odpuścił, jakby nie był w potrzebie to by Cię nie oszukał.

tu chodzi o kase nie mam za co stawiac $$$ nie mówiac o zarciu
on wpierd.. schabowe a ja...

koles czy cie...... , !!!! bardziej mnie denerwujesz niz policja i caly lombard

Do góry
#1831247 - 04/12/2007 21:03 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
nyger Offline
member

a do piekla to ja pujde na pewno \:\) !!!!!

Do góry
#1831248 - 04/12/2007 21:03 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: Experto

tu chodzi o kase nie mam za co stawiac $$$ nie mówiac o zarciu
on wpierd.. schabowe a ja...

koles czy cie...... , !!!! bardziej mnie denerwujesz niz policja i caly lombard

o sorki, ostatnio jestem uduchowiony

Do góry
#1831250 - 04/12/2007 21:04 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
nyger Offline
member

jak mam odpuszczac jak juz zgłoszone wystarczy ze doniose jakies pisemko prawne itp tylko i czekam na efekty sprawe zalatwialem na goraco !!!!!! to nie afera rywina

a ty experto odpusc se wiesz co bo to i tak nie ma sensu !!!

Do góry
#1831252 - 04/12/2007 21:06 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
bo8ek Offline
addict

Meldunek: 03/11/2005
musisz sobie robic z nas jaja, nie napisalbys przeciez na powaznie "iscie na policje" \:D

tak mi sie skojarzyl napis, ktory kiedys widzialem na murze "CHWDP Policji"

Do góry
#1831253 - 04/12/2007 21:07 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: nyger]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Załatwianie czegokolwiek w lombardzie to już podanie ręki kłopotom na dzień dobry.
Nikt normalny nie pożycza w lombardzie. Idź na policję, zrób sprawę za kilka dni/tygodni będziesz miał najazd cyganów czy innego pedalstwa na chatę.

Do góry
#1831254 - 04/12/2007 21:07 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: connor]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:
Przecierz on za coś takiego pujdzie do piekła
ale iscie do piekla terz nie jets takie protse ;/

Do góry
#1831257 - 04/12/2007 21:11 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: bolo_lacznik]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Ty lepiej sam nie pisz żadnego pisma \:\)

Do góry
#1831265 - 04/12/2007 21:17 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: shane]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Originally Posted By: shane
Ty lepiej sam nie pisz żadnego pisma \:\)

Da sobie rade, co by nie \:p

Do góry
#1831266 - 04/12/2007 21:19 Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP [Re: moonlight]
nyger Offline
member

Originally Posted By: moonlight
Załatwianie czegokolwiek w lombardzie to już podanie ręki kłopotom na dzień dobry.
Nikt normalny nie pożycza w lombardzie. Idź na policję, zrób sprawę za kilka dni/tygodni będziesz miał najazd cyganów czy innego pedalstwa na chatę.

ale ja juz bylem akta sa w prokuraturze i tam zapadnie klamka co dalej ide tam za pół godziny

pedalstwa na chate ja sie nikog ani niczego nie boje a kolesia to bym mógł stuknac ale jeszce mnie nie zdenerwował , nie zmieniajcie tematu sprawa juz jest a nie ze amm nie isc

Chwdp tak na marginesie

Do góry
Strona 2 z 14 < 1 2 3 4 ... 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08