Orzesz nie spodziewalem sie takiegp pedalstwa za przeproszeniem
po co mi takie głupoty napisaliscie
zebym odpuscił i on pujdzie do piekla i zebym zebral chlopaków
i to załatwił, to on by w tedy poszedł na policje a ja #
ja bym z tym kolesiem sam se poradził skopał mu chałape itp, i on o tym wie ale to nie chodzi mi o to ze on mi powiedzial ze nie odda
ten koles to kawał frajera i za 20 groszy by sie zesrał, nie widziałem takiej sknery, tu nie chodzi o 2 tysia
bo mam do wyboru albo mu doje..., ale tego bym nie zrobił bo bym musiał go zabic, albo sadownie załatwic choc niewiem jak to bedzie
Zgłosiłem to na palki których bardzo nienawidze bardziej nisz kolesia :), pytanie dlaczegot o zrobilem, bo ja dawno przegralem te 2 tysia jak i wszytsko, to to był mozlowy sposób wkórania jakiegos $$$, a lapa chcialem wykupic bo kumpel daŁ MI KASE, a ja bym go sprzedał ale ja juz nie hcce lapa
Sprawe zgłosiłem i dzis mialem isc do prokuratury zlozyc wniosek dowodowy
I jak to piszecie ze umowa na słowo jest taka sama jak na pismie
w lombardzie ???? przecierz cel tego koelskzi mógł byc taki ze on daje mi ta kase a sprzetu nigdy mi nie odda, choc spóznilem sie jeden dzien, na slowo to mozna za jajka nie zaplacic !!! a nie udizleac pozyczek, w banku udizelą wam cos na slowo ????
czyli nikt nic nie pomógł, a odpuscic to se moge cos innego z tym jzu zapózno, sprawa albo bedzie umozona w prokuraturze albo pujdzie od sądu, choc i tak bede sie odwolywał i teraz pujde po porade prawną!!
jak kto scos wie to piszcie !!! ja ide do prokuratury teraz i sie dowiem co i jak i bede informował
boje sie jednego abym z pokrzywdzonego ( ja tak uwazam ze jestem ) nie stał się oskarzonym

ale ja wsyztrsko pie.......
elo, czarny nyger