#1835063 - 06/12/2007 04:18
Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP
[Re: Big_star]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/05/2002
|
Jakie błendy w tym temacie panowie no jakie?
weed to od urzytkowników zależy jak to forum będzie wyglądać a nie od modów.
Zawsze powtarzam że jak ktoś nażeka na coś to niech sam ruszy dupe aby to zmienić. a nie czasem od użytkowników? :|||| rence opadywajom
|
Do góry
|
|
|
|
#1836632 - 06/12/2007 22:27
[Re: Venon]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
poszedłem dopiero dzis do prokuratury rano juz wiem jaki Prokurator mam moja teczke, był w sekretariacie jak składałem wniosek dowodowy Pogadam z nim dopieor jutro niech se poczyta co napisałem młody koleszka i poczuł respekt jak mnie zobaczył Łysa głowa 195 wzrostu , no i zapity ryj , niewchodziłem na forum bo chlałem 3 dni i cos jeszce  i było mi bardzo nie dobrze sprawa z komeny trafiła do prokuratury jest tam juz od 18. 11 i jeszce nie trafiła spowrotem na komende, jutro rano bede wiedzielal wsyztsko, nie chcialem byc nachalny bede informował leszce,a z leszczami sie nie pieszcze nyga
|
Do góry
|
|
|
|
#1836633 - 06/12/2007 22:32
[Re: nyger]
|
enthusiast
Meldunek: 22/10/2007
|
nyger powiedz kiedy cie wypuszcza z tej prokuratory, pamietaj ze jak cie nie ostrzegom ze cokolwiek powiesz moze byc uzyte... to zeznanie jest niewazne. wiec uwazaj co muwisz bo cfaniaki wezma cie w ogien ktzyzowy i sie poplaczesz to cie na dolek wezmo. i pamietaj nie podawaj zadnych nazwisk i adresow bo ci zomale nie darujo
|
Do góry
|
|
|
|
#1836661 - 06/12/2007 22:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Łysa głowa 195 wzrostu , no i zapity ryj , niewchodziłem na forum bo chlałem 3 dni i cos jeszce  i było mi bardzo nie dobrze 3 dni i wymiekł ,cienias 
|
Do góry
|
|
|
|
#1836672 - 06/12/2007 22:53
[Re: deresz]
|
member
|
nyger powiedz kiedy cie wypuszcza z tej prokuratory, pamietaj ze jak cie nie ostrzegom ze cokolwiek powiesz moze byc uzyte... to zeznanie jest niewazne. wiec uwazaj co muwisz bo cfaniaki wezma cie w ogien ktzyzowy i sie poplaczesz to cie na dolek wezmo. i pamietaj nie podawaj zadnych nazwisk i adresow bo ci zomale nie darujo co ty piszesz ze co powiem i bedzie niewazne to nie ja jestem oskarzany tylko oskarzam kogo innego a czy go oskarzą dowiem sie w polowie jutro !!!! ten koels wie jak sie nazywam i wszytsko z adresem bo mial mój dowód w lomabrdzie chlopcze ja nikogo ani niczego sie nie obawiam a najbardziej pier... policje a wiesz czemu poszedłem to zgłosic choc obawiałem sie ze jak tam pujde to mnie nie wypuszczą ale zobaczyłem ze to same pizdki są itp ale to inny temat ***... bo nie mialem jak i za co zagrac kuponu a liczyłem ze wykupie lapa i go sprzedam i znalazłęm kupca czyli bym mial z 800 w kieszeni a ten koelszka uniemozliwił mi wykup, to był jedenyny powód ze tam poszedłem i myslalem ze on do mnie zadzowni na drugi dzien abym to wycofawał i on dam mi ten plus który zarobił po po sprzedaniu wystraczyło bi mi 400 pln, ale ten koelszka jest frajerem i zyłą jak cholera, w iiny spośób nie mogłem i uzyskac paru paczek, wolałem tak niz isc mu łeb skrecic Tyle
|
Do góry
|
|
|
|
#1836692 - 06/12/2007 23:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
jak podeslesz 20 pln, które ci oddam za tydzien równo dam Ci pewki ze bedziesz dmuchał do konca miesiaca ???? wziasc sie za robote??? Koleś była niezła wkrętka ,ale trzeba wiedzieć kiedy skończyć. Teraz to juz zenada. Kończ waść ,wstydu oszczędź.
|
Do góry
|
|
|
|
#1836719 - 06/12/2007 23:11
[Re: Amkwish]
|
member
|
jak podeslesz 20 pln, które ci oddam za tydzien równo dam Ci pewki ze bedziesz dmuchał do konca miesiaca ???? wziasc sie za robote??? Koleś była niezła wkrętka ,ale trzeba wiedzieć kiedy skończyć. Teraz to juz zenada. Kończ waść ,wstydu oszczędź. jaka wkretka wsyztsko co pisałem mialo i ma miescje wiec nie pierdo...... jestem wyjadaczem jezeli chodzi o prezgranych a ten lombard to tylko psikus ale nie wiedzialem co robic konkretnie wiec chcialems ie poradzic wiec ty se odpusc jestem tu ii pisze kazde slowo jaki jestem naprawde a wkretke to masz dw odbycie
|
Do góry
|
|
|
|
#1836742 - 06/12/2007 23:19
[Re: HAGIi]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Wygląda na to, że pożegnałeś z laptopem Przynajmniej ja to tak widzę Gostek z Lombardu, choć umowy pełnej nie ma, znajdzie zapis w warunkach ogólnych i będzie mu mozna skoczyć Podejrzewam, że też niekorzystne dla ciebie będą zapisy kc o zastawie, itp.
Najgorszą rzeczą, jaka mozesz teraz zrobić, to wziąć papugę Oni pozbawią cię kolejnych 2 000 - jak nie więcej i też będzie to na gębę, bo oni podatków płacic, nie lubią, oj, nie lubią Zresztą tam większość to "nasi"
Kiepsko to widzę, no chyba, ze masz kumpli o trochę innej karnacji, to może złożą gostkowi z kantoru niespodziewaną wizytę Ale on pewnie też jakiś mafioso
|
Do góry
|
|
|
|
#1836771 - 06/12/2007 23:33
[Re: rene]
|
member
|
po co piszesz ze jakis papuga i ze gostek znajdzie jakis przepis
ja znam te przepisy i po co mi papuga juz sie wystzko dowiedzialem, a moim papuga bedzie porkurator
niewiesz wsyztskiego o sprawie, koles zaywzył oprecontowanie nie mógł przekroczyc 26 % w skali roku a ponadto kazał mi na na 11 dzien bo niby minął jeden dzien dac o 400 wiecej, od poczatku ak tam weszłem walił w huja i inne rzeczy były, ja wiedzialem ze tak sie skonczy a ponadto jak by mi dał i 4 kawałki to i tak bym przegrał w tedy, ja sie z utrata sprzetu pogodziłem i nie hccialem wykupywac i nic wiecej tylko od z morda wyskoczył w tedy, rózne sie zeczy dzialy to teraz ja dopinnuje przepisów u pana ja juz wsyzko wiem koles złamał z 6 paragrafów i go pojade
a tak apropo to juz mój 4 laptop w okresie 1.5 roku i zawsze go traciłem w ten spoóśb tylko nie trafiłem na tkiego pedała
i pamietaj mafi nie ma , jak zaczniesz piescią to w tedy ja # a koelszka bedzie chcial odszkodowan, tu nie poszło o milion zloty tylko mnie wku.. bo ja nie chcialem wogóle tego lapa i nic od niego ale sprawy same sie tak potoczyly, on sam do tego dprowadził a po co mi jakas mafia ten koles to cipka,zgniazdzył bym mu banke własnymi lapami, a co mam robic komus krzywde , wyrwac mu kase z portfela, w tedy cała sytuacja bedzie niewazna, mówisz zebrac chlopaków, za takie głupoty to ja bym nikogo nie wyzwał, gra nie warta siwczki, sprubuje prawnie jak nie to zapomne o sprawie
Tyle
|
Do góry
|
|
|
|
#1836836 - 06/12/2007 23:56
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel