Strona 4 z 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >
Opcje tematu
#1820870 - 30/11/2007 20:57 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: Loony25
Originally Posted By: Kylo
"XXX 12:48:25
Co NIE?!? Co nie?!? A co do przeprosin nie ustapie:Albo je uslysze albo policja."

Ta wlasnie dostalem od niej jak jej tlumaczylem zeby poszla po rozum do głowy, ku*** nie mam sil, rece opadaja, niech sie blazni mam to gdzies

Daj jej link do tego tematu. Moze sie biedaczka opamieta.

Jak ona zdolna do takich rzeczy to nie zdziwilbym sie jakby wydrukowala ten temat jako kolejny dowod na policji za oczernianie ją i wyzywanie jej od kretynek

o fak, pozwalaby nas wszystkich, a Ty Loony bys mial juz w ogole ...

Do góry
Bonus: Unibet
#1820872 - 30/11/2007 20:57 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2005
a ze stanalem po jego stronie to

X 12:58:37
TY si epowinienes leczyc, naprawde...

i tyle wskoralem

Do góry
#1820873 - 30/11/2007 20:59 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Tombal Offline

Meldunek: 04/12/2004
co ćpacie ? \:D

Do góry
#1820874 - 30/11/2007 20:59 Re: GG i Policja:) [Re: connor]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Niech idzie na Policje, zwiną go a ona potem powie na konferencji, że juz nikt przez tego czlowieka życia nie straci \:D

Do góry
#1820875 - 30/11/2007 21:00 Re: GG i Policja:) [Re: Stalion]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Stalion

Na szczescie kumpla mam rozsadnego , ma swoja godnosc i za ch*** nie przeprosi

I dobrze. Trza twardo

Po prostu czytam sobie to i bierze mnie smiech. Jednak sprawa wcale nie jest taka smieszna, chyba bardziej zalosna.
Nie mam pojecia o co dokladnie chodzi (i co chce zdzialac) ta Twoja kolezanka...

co chce zdzialac? wie ze kumpel idzie do wojska zawodowego i na chwile obecna go rpzeswietalaja o niekaralnosci, dlatego chce mu anrobic smrodu jak sie tylko da zeby go nie przyjeli i prysly jego wielkie marzenia, po prostu go zniszczyc w ten sposob i sie cieszyc ze byla gora i wygrala. to chce

Do góry
#1820878 - 30/11/2007 21:01 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
czepek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/05/2003
Dlaczego dopiero w poniedziałek? dzisiaj juz wiem, dala mu ultimatum i szanse, albo ja przeprosi do poniedzialku publicznie albo idzie na Policje, czyli taki maly babski szantaz, ona mu nawrzucala tyle samo co on ale on ma przeprosic, .Jezli ma choc odrobine godnosci to tego nie zrobi bo by sie ponizyl tylko, wiec na 99% jednak na Policje

to teraz niech on idzie na policje o szantazowanie \:D

Do góry
#1820880 - 30/11/2007 21:02 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Originally Posted By: Stalion

Na szczescie kumpla mam rozsadnego , ma swoja godnosc i za ch*** nie przeprosi

I dobrze. Trza twardo

Po prostu czytam sobie to i bierze mnie smiech. Jednak sprawa wcale nie jest taka smieszna, chyba bardziej zalosna.
Nie mam pojecia o co dokladnie chodzi (i co chce zdzialac) ta Twoja kolezanka...

co chce zdzialac? wie ze kumpel idzie do wojska zawodowego i na chwile obecna go rpzeswietalaja o niekaralnosci, dlatego chce mu anrobic smrodu jak sie tylko da zeby go nie przyjeli i prysly jego wielkie marzenia, po prostu go zniszczyc w ten sposob i sie cieszyc ze byla gora i wygrala. to chce

Jakie wredne babsko, pozniej niech sie nie zdziwi o przypadkowym wypadku

Do góry
#1820882 - 30/11/2007 21:03 Re: GG i Policja:) [Re: Kylo]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Loony , nie pierdol tylko dawaj jej nr GG \:D

Do góry
#1820886 - 30/11/2007 21:05 Re: GG i Policja:) [Re: bolo_lacznik]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
zerwali, czyli teraz ta sztuka jest wolna? \:D

Do góry
#1820892 - 30/11/2007 21:06 Re: GG i Policja:) [Re: czepek]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: czepek
Dlaczego dopiero w poniedziałek? dzisiaj juz wiem, dala mu ultimatum i szanse, albo ja przeprosi do poniedzialku publicznie albo idzie na Policje, czyli taki maly babski szantaz, ona mu nawrzucala tyle samo co on ale on ma przeprosic, .Jezli ma choc odrobine godnosci to tego nie zrobi bo by sie ponizyl tylko, wiec na 99% jednak na Policje

to teraz niech on idzie na policje o szantazowanie \:D

HA dokladnie mu to samo powiedzialem \:D

Do góry
#1820893 - 30/11/2007 21:07 Re: GG i Policja:) [Re: connor]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Originally Posted By: Experto
zerwali, czyli teraz ta sztuka jest wolna? \:D
to nie tylko GG ale i nr telefonu , zdjecia moze na priv zapodac \:D

Do góry
#1820899 - 30/11/2007 21:14 Re: GG i Policja:) [Re: bolo_lacznik]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Numer gg to ja zmielimy na kotleta \:D

Do góry
#1820901 - 30/11/2007 21:17 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Ja na jego miejscu to bym sobie z niej jazde zrobił. Ona za chuja nie pójdzie na policję. To jest gwarantowane \:\) Na jego miejscu bym powiedział coś takiego: "Chcesz mnie zaskarżyć proszę bardzo, spotkajmy się jutro o 14 i razem pójdziemy na komisariat, od razu mnie zatrzymają i oszczędzisz im pracy w poszukiwaniu mnie. Ja natomiast od razu zeznam, ze mnie zgwałciłaś 3 miesiące temu...przywiązałaś mnie do łóżka, a ja powiedziałem "nie". Za gwałt grozi do 5 lat pozbawienie wolności. Może będziemy siedzieć w jednej celi? To byłby nasz rok przedślubny...Wyobraź sobie to: tylko Ty ja na dwóch metrach kwadratowych...czyż to samo w sobie nie jest ekscytujące?" Ogólnie chodzi o to żeby on pokazał, ze mu nie zależy na tym czy ona pójdzie na policję czy nie. Musi pokazac, ze to dla niego bedzie frajda i ze nigdy czegoś takiego nie dostąpił i chciałby spróbować jak to jest. Ta panna chce tylko sprawdzić czy ten koleś ma jaja żeby sie jej przeciwstawić. Ona nigdy w życiu nie pójdzie na psy.

Do góry
#1820902 - 30/11/2007 21:18 Re: GG i Policja:) [Re: Kylo]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Kylo
Numer gg to ja zmielimy na kotleta \:D

chcesz zeby na Ciebie tez gromadzila material dowodowy?:)

ja wiem ze to wszystko jest smieszne ale dla mnie po prostu zalosne bo wiem ze to wszystko niestety dzieje sie naprawde...:(

Do góry
#1820904 - 30/11/2007 21:22 Re: GG i Policja:) [Re: Pierniczek]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Pierniczek
Ja na jego miejscu to bym sobie z niej jazde zrobił. Ona za chuja nie pójdzie na policję. To jest gwarantowane \:\) Na jego miejscu bym powiedział coś takiego: "Chcesz mnie zaskarżyć proszę bardzo, spotkajmy się jutro o 14 i razem pójdziemy na komisariat, od razu mnie zatrzymają i oszczędzisz im pracy w poszukiwaniu mnie. Ja natomiast od razu zeznam, ze mnie zgwałciłaś 3 miesiące temu...przywiązałaś mnie do łóżka, a ja powiedziałem "nie". Za gwałt grozi do 5 lat pozbawienie wolności. Może będziemy siedzieć w jednej celi? To byłby nasz rok przedślubny...Wyobraź sobie to: tylko Ty ja na dwóch metrach kwadratowych...czyż to samo w sobie nie jest ekscytujące?" Ogólnie chodzi o to żeby on pokazał, ze mu nie zależy na tym czy ona pójdzie na policję czy nie. Musi pokazac, ze to dla niego bedzie frajda i ze nigdy czegoś takiego nie dostąpił i chciałby spróbować jak to jest. Ta panna chce tylko sprawdzić czy ten koleś ma jaja żeby sie jej przeciwstawić. Ona nigdy w życiu nie pójdzie na psy.

ok tylko po co ten szantaz ze albo sie ponizy i go rpzeprosi publicznie jak pies albo policja, to sie zalosne strasznie robic zaczyna, i jakby nie chciala isc to po co gromadzi te materialy dowodowe, znam ja dosc dobrze i wiem ze jest do tego zdolna, zarzeka sie ze juz raz tak zrobila. Niewiem moze lubi niszczyc ludziom marzenia i zycie? Takie hobby?

Do góry
#1820914 - 30/11/2007 21:28 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Jakie marzenia? jakie niszczenie życia? Stary zrozum, ze ona po prostu chce sprawdzić czy koleś wymięknie. Jak koleś jest cipa to jeszcze jej kwiatki kupi i przeprosi. Daj mi jej gg to sobie z nią pogadam \:D Ładna jest? \:\) Zrobiła już raz coś takiego? i jaki był efekt? Czyżby zerowy? U mojego brata była taka sytuacja, ze jego koledzy zrobili strone internetową o pedałach, a konkretnie o jednym z jego kolegów i wkleili jego zdjecia i zrobili z niego publicznie pedała. Chłopaki poszli na zeznania, a całą sprawe uznano jako młodzieńczy wybryk. Stary relax \:\) Jak ja Ci mówię, że ona nie pójdzie na psy to znaczy, że nie pójdzie. Znam się trochę na babach i wiem co ona chce osiągnąć. Trochę zaufania \:\) Poza tym moje doświadczenie zawodowe podpowiada mi, że to nie Twojemu kumplowi zrobiła taką akcje tylko Tobie...mogę sie mylić, ale strasznie zaangażowałeś się w tę sprawę, dużo emocji wkładasz w to co piszesz: "niszczyć marzenia, życie". Mam rację?

Do góry
#1820915 - 30/11/2007 21:29 Re: GG i Policja:) [Re: Pierniczek]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Kutwa zapomniałem, ze gg nie mam, daj mi maila \:D

Do góry
#1820928 - 30/11/2007 21:38 Re: GG i Policja:) [Re: Pierniczek]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Pierniczek
Jakie marzenia? jakie niszczenie życia? Stary zrozum, ze ona po prostu chce sprawdzić czy koleś wymięknie. Jak koleś jest cipa to jeszcze jej kwiatki kupi i przeprosi. Daj mi jej gg to sobie z nią pogadam \:D Ładna jest? \:\) Zrobiła już raz coś takiego? i jaki był efekt? Czyżby zerowy? U mojego brata była taka sytuacja, ze jego koledzy zrobili strone internetową o pedałach, a konkretnie o jednym z jego kolegów i wkleili jego zdjecia i zrobili z niego publicznie pedała. Chłopaki poszli na zeznania, a całą sprawe uznano jako młodzieńczy wybryk. Stary relax \:\) Jak ja Ci mówię, że ona nie pójdzie na psy to znaczy, że nie pójdzie. Znam się trochę na babach i wiem co ona chce osiągnąć. Trochę zaufania \:\) Poza tym moje doświadczenie zawodowe podpowiada mi, że to nie Twojemu kumplowi zrobiła taką akcje tylko Tobie...mogę sie mylić, ale strasznie zaangażowałeś się w tę sprawę, dużo emocji wkładasz w to co piszesz: "niszczyć marzenia, życie". Mam rację?

Pierniczek wiem , ze to wylada jakby dotyczylo mnie, ale zaprzecze, dotyczy mojego NAJLEPSZEgo przyjaciela, ona ma pretensje do mnie ze trzymam jego strone i go bronie. Ok jest a wlasciwie byla moja dobra znajoma bo w sumie z byla z nim w zwiazku i sei dobrze znamy, ale dopiero teraz widze (on zreszta tez) ze wyszlo szydlo z worka i po zerwaniu, dal jej kopa mozna powiedziec, ona pokazuje swoje drugie oblicze...zalosna ta cala historia, ale bylem swiadkiem jak ona te materialy faktycznie ma i grozi mupolicja, smsy po nocy non stop to samo "albo przeprosisz mnie cymbale nakolanach albo policja masz czas do 18" . takie smsy dostaje.

Do góry
#1820937 - 30/11/2007 21:45 Re: GG i Policja:) [Re: Loony25]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Ok. Co z tego, ze ma wydrukowane materiały? takie coś można sobie w wordzie napisać i wydrukować....Niech Twój kolega zapyta ja czy ma legalnego windowsa, bo pewnie wezmą jej komputer jako dowód rzeczowy do sądu. To raz, a dwa to właśnie dzwoniłem do ojca(jest adwokatem) i pytałem co on o tym myśli...Wyział mnie to raz \:\) powiedział, że jak nawet ona pójdzie na psy to wezwą go na przesłuchanie i razem z jakimś dyżurnym policjantem będą z niej ziać \:D Twój kumpel nie dostanie ani grzywny, ani żadnego wyroku tylko pouczenie w stylu: "proszę następnym razem uważać na słowa, bo w dzisiejszych czasach to o wszystko ludzi do sądu chcą targać." To wszystko. W sądzie sa kolejki po 2 lata żeby odbyła sie jakaś sprawa wiec nikt nie bedzie się przejmował wydrukowanym tekstem w wordzie...trochę powagi. Twojemu koledze nic nie grozi, nie bój się o to. pzdr

Do góry
#1820949 - 30/11/2007 21:56 Re: GG i Policja:) [Re: Pierniczek]
zaberek1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/06/2006
niedlugo na gg wszystkie problemy beda rozwiazywane \:\)
parlament bedzie zlikwidowany \:\)
bedziemy prowadzickazda sprawe \:\)
ta widac ze ja umorzymy \:\)

Do góry
Strona 4 z 12 < 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08