heh ja w unibecie grywalem nawet Siofoki w pucharze Ligi Wegerskiej dosc grubo, ten mecz byl wycofywany wszedzie oprocz wlasnie unibetu i nie bylo nigdy problemow
cuda jak dla mnie
przeciez nie wszystkich traktuja jednakowo .... od wczoraj wyslalem juz dwa meile do supportu z zapytaniem dlaczego mam takie ograniczenia w grze .... jak narazie zero odpowiedzi ...
niedawno mialem z nimi taka przygode podczas wplacania depozytu z MB .... po prostu depozyt nie dotarlo do UB ... ana wyciagu z MB wylo wyraznie napisane ze pieniadze zostaly wyslane .... szarpalem sie z nimi tydzien czasu .... prosili mnie o obrazek wyciagu konta z MB .. wyslalem im chyba z 6 meili z obrazkiem a oni nadal twierdzili ze obrazka nie ma w meilu i ze to na pewno nie jes ich wina .... wkoncu sie wkur***** zrobilem screna i wyslalem im linka ... jeden dzien nie bylo zadnej odpowiedzi .... wkoncu napisalem im kilka cieplych slow i zagrozile ze opisze ta cala sytuacje na szerszym forum (zachowalem wszystkie meile wyslane do nich jak i otrzymane) ... nie minelo 15 min .. a pieniadze byly na moim koncie UB
jednym słowem support maja tragiczny