Kolejny dzień i kolejny zarobek

Trafność typków w tym turnieju niezwykle skuteczna

Ale nie zapeszajmy. Jutro dzień przerwy i w sobotę ostatnie decydujące boje przed niedzielnymi spotkaniami o miejsca w turnieju.
Zestaw sobotnich par:
Australia - Niemcy
Malezja - Hiszpania
Wlk. Brytania - Korea Płd.
Holandia - Pakistan
Niemcy pewni są już gry o 1 miejsce w turnieju. Ich 5 punktów przewagi nad drugą w chwili obecnej Koreą daje im zupełny komfort i swobodę. Australia natomiast musi to spotkanie wygrać jeśli myśli o wejściu do finału. Spotkanie jak dla mnie no bet, chociazby ze względu na fakt, iż Niemcy są pewni gry w finale.
Drugie spotkanie Holandia - Pakistan. Holendrzy maja szansę na grę w finale w przypadku, gdy Korea i Australia stracą punkty. Jako, że Korea gra wcześniej nie podejmuję się typu na to spotkanie. Normalnie powinni wygrac to Holendrzy, bo Pakistan nic szczególnego nie pokazuje w tym turnieju, no ale... wiadomo jeśli Koreańczycy wygrają, to będzie już inna mobilizacja. Co prawda pozostanie walka o 3miejsce w przypadku zwycięstwa, ale to już nie to samo.
Wlk. Brytania - Korea Płd. Jak dla mnie to mecz jedyny do grania na dzień dzisiejszy. Sprawa prosta, Koreańczycy wygrywają i awansują do finału, nie oglądając się na innych. Drużyna z Koreii spisuje się zaskakująco dobrze w tym turnieju i po tym jak urwali punkty faworytom nie sądzę, by stracili je w meczy z Angolami.
Ostatnie spotkanie to starcie Hiszpanów z ekipą z Malezji. Normalnie to powinno byc łatwe zwycięstwo Hiszpanów. Hiszpanie zachowują szansę na grę w finale, ale tylko matematyczne. Inne spotkania musiałyby sie zakończyć megasensacjami, by ekipa z Hiszpani zagrała w finale. Myślę, że w chwili obecnej Hiszpanie liczą na zajęcie 3-go miejsca w turnieju. Co prawda w chwili obecnej są na 5 miejscu, ale wystarczy, że Holendrzy, czy Kangury stracą punkty i w przypadku zwycięstwa Hiszpanie wskakuja do czwórki, co daje im prawo walki o najniższy stopień podium. Na dzień dzisiejszy można pokusić się o zagranie tego meczu, zwłaszcza, że Hiszpanie wyjda pierwsi na sztuczną murawę i nie będą się oglądali tylko zrobią to co do nich należy, a później będą już tylko 3mac kciuki, by rywalom podwinęły się "laski"

Tak, więc proponuję do zagrania Hiszpanię i Koreę. Ewentualnie można poczekać jak będą przebiegały mecze i zagrać też Pomarańczowych. Zobaczymy tez jakie kursy nam buki zaoferują, bo póki co nie widziałem i nie sprawdzałem.
To tyle

Czekamy do soboty... oby równie bogatej jak cały turniej