U mnie jak narazie jeszcze para nie wyszła, chociaż nie powiem cheć do pisania postów przechodzi po jakimś czasie, jednak ze względu na zróżnicowanie postów i tematów można wciąż zobaczyć coś nowego i zawsze się uczielić w rozmowie z innymi forumowiczami. Mam nadzieję że syndrom starszych panów wcześnie mnie nie dośięgnie i nie przestanę zbyt szybko pisania postów na mecz.pl
Pozdrawiam Szakal, a tak a propos to może potrzeba ci trochę świerzości, no wiesz zacząć poznawać forum od nowa. Może to głupie, ale zapewne jak przewiniesz trochę forum do tyłu i przypomisz sobie jak to bywało wcześniej to napewno się łezka zakręci (kłótnie z Rafterem, cudowne systemy na 100% ) a może akurat po tym zabiegu wpadnie ci do głowy pomysł na jakiś nowy zeschizowany temat których wszystkich rozbawi, zainteresuje tudzież wkurzy

. Szakal ty jeszcze nie jesteś taki stary, masz jeszcze byt na forum tylko może za dużo myślisz o tym co napisać i w końcu dochodzisz do konkluzji że lepiej nie napisać nie. Tak przy okazji to co z twoimi kawałami i innymi tekstami którymi zawsze mnie tak rozbrajałeś

Wake up Jackal.
SLAV